Пазаруване от about you - тема 37

• 78 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Точно това се опитвам да обясня,че анцуга който получих няма.нищо общо с оригиналното лого добре ,че сте ги извадили и показали .Той е просто с трите линии  и не пише отдолу адидас,а трябва да пише.
Очеизбождащо за пръв път докосвате нещо на адидас. Ето нещо ОРИГИНАЛНО и без да пише адидас.. много шум за една некомпетентност.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 196
Този модел Адидас го няма в АЮ, вероятно е от Спирт Депо.
Голям проблем, че не пише Адидас, голямо чудо.
Върнете го и търсете някой с надписи да се вижда отдалеч класата.
При мен бързи връщания на суми и за момента съм пас откъм разглеждане и нови поръчки.
Детето получи маратонки Найк, хубави са, остави ги.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-p-6000-s … _campaign=product

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 22:32 от Mateah

# 197
3 страници обсъждане, отговори, отговори и ни един споделен линк на Адидас комплекта, за да не се минем Wink по другарски поне Simple Smile
Даже отидох да погледна какво детско има,, че преди време бях гледала разни анцузи, но не харесах, сега видях нещо за 2 годишно, симпатично ми е, ама ...децата пораснаха Simple Smile)
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-performance/obleklo-za-treniran … sentials-18314478

Чакам една непретенциозна рокля от намалнийцето преди дни и...нещо друго май не ми трябва.

# 198
  • Варна
И аз чакам линк, ама на, няма.

# 199
Не ми се занимава да го връщам,ще се носи 1 месец и толкова то и горното не отговаря на размера 140 суитчер му е малко по дълго в моловете а това е късо .

# 200
Абсолютно оригинален си е адидаса, спортните им екипи са с това лого на тази марка

# 201
Хайде да пускат намаленията, че последните 3 страници са изключително тегави - едно и също се дъвче. Като не ви харесват дрехите - върнете ги. Какво е това хленчене като оплаквачка?!

# 202
С глас ме разсмя, Ze-ze.
Иначе вече мисля, че игнорирането е най-добрата стратегия.

Тази чанта е много симпатична. Взех я за подарък. Има отдолу и цип за разширяване при нужда. Да я грабва някой.
https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-hera-22336294

# 203
В описанието на продуктите си пише от какъв материал са. Хубаво е да се чете предварително и да се преценява устройва ли ни или не, за да няма после ма тя тениската 80 лв, пък е синтетика, та даже и на измислена марка.

Не съм спец по Адидас, но едното ми долнище е същото лого - планината без никакъв надпис. Не ми е минавало през ума, че е метне заради това.

Честно казано, не разбирам драмата. ОК, не си доволен, смяташ, че са те прецакали с менте, просто връщаш стоката и си получаваш парите обратно. Ама хем не си доволен, хем не спираш да плюеш по сайта, от който никой не е задължил да поръчваш, хем накрая ми не ми се занимава да връщам. Каква е целта на занятието всъщност?

# 204
Нели, постовете Ви са неадекватни.
Купувате нещо с убеждението, че е менте и решавате да го задържите под претекст, че не Ви се занимава с връщане?! Не е никак сложно!  Не знам какво целите, но ние няма да спрем да пазаруваме от АЮ заради Вашите постове, защото са напълно необосновани.
Купувате синтетика - получавате такава. На всеки артикул пише състав.

# 205
Тази чанта е много симпатична. Взех я за подарък. Има отдолу и цип за разширяване при нужда. Да я грабва някой.
https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-hera-22336294
Някой я грабна 😉 Ще видим дали ще е за подарък или за лично ползване 😁
Между другото едни от любимите якета, които разносвам сега са по предложение на Дейзи (динята на Колмар) и на Аеро (ТХ).
 Момичета, страхотни сте!

# 206
Работата е ясна с тази потребителка.
Но, че Адидас не е това, което беше е абсолютно вярно.
Не може мъжът ми да има неща сигурно на 20+години и да са като нови, а същевременно тениска на две години да й избелее гърба на ивици от слънцето, все едно си копал на нивата с нея😀

# 207
Според мен като я видиш няма да ти се подарява! Grinning
Симпатична е.

# 208
+1 за лошото качество.
Тениски на норт фейс - с излющени щампи, купени края на лятото, и с разтегнати биета. За мен това е боклучаво качество!! Не е качество дори!

# 209
Е ми инак как иначе ще си купуваш нова тениска през месец-два, ако държи 10 години? Трябва да се вземат парите на хората. То файда от качество никой няма вече. Стокооборот да има. Още повече, че доста хора пазаруват от физически магазин и там няма такива срокове. Ще вдигнат рамене насреща само.

Пускай рекламация, Тета.

Общи условия

Активация на акаунт