Пазаруване от about you - тема 37

• 78 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Кожените якета на Maze как са като номерация? Консултантът ми дава с номер по-малък от този, който нося обикновено.
Кожата добро качество ли е?

# 571
Май на повечето е доста тънка и лесно се наранява. Поне аз с такова впечатление съм останала.

# 572
Кожените якета на Maze как са като номерация? Консултантът ми дава с номер по-малък от този, който нося обикновено.
Според мен са умалени, два пъти поръчвах моя номер и ми бяха малки. Трябва номер нагоре. На Gipsy, например,са ми точни.

# 573
# 574
Памучна е и е бяла. Ще се цапа и захаби ужасно лесно.

# 575
Вярно е това. Мен ме притеснява и това, че вероятно ще се нагъва ако не е пълна...

# 576
Обикновена чанта от плат с лого за 100лв 😜
За тези пари ще си вземеш естествена кожа.

# 577
# 578
Обикновена чанта от плат с лого за 100лв 😜
За тези пари ще си вземеш естествена кожа.
Няма спор, така е Grinning
То даже логото ме дразни основно, без него по-добре. Влязла ми е мухата за такъв тип чанта, от плат или сламена някаква, голяма и с точно такива дръжки. Тази поне ще е качествено изработена предполагам, те дръжките са от кожа. Но логото и това, че ще се захаби бързо не ми харесват и ще я пропусна. Благодаря за мненията, знам си аз че тук ще ми помогнете Hug

# 579
  • гр. София
Дали другата седмица за Великден ще има някакви намаления?
Как беше миналата година, помните ли?

# 580
Чакай първо да видим Великден или Коледа ще празнуваме. Заради теб ходих да питам Гугъла кога е бил миналата година Великден, че да се ориентирам в постовете си. Тогава е съвпаднало с друго
https://bg-mam.ma/p/1652141/47978222

# 581
Напоследък About you разочароват с качеството, не са особено устойчиви, някой има ли препоръки за шлифер?

# 582
Умалени са с номер. То важи за почти всички кожени якета. Аз стм им фен (на Мазе). Мека кожа,хубави цветове и кройки. За колко издържа не мога да кажа. Имам доста и някои обличам през година,други по 3 пъти на сезон,че то и сезон няма много за кожени якета.Някои си чакат момента с етиетите...
Не пуснаха никакво намаление за Цветница..

# 583
Аз от повече от месец "хвърлих" пуха и съм изцяло на кожени якета.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 14:12 от •mimoza•

# 584
  • София
sasi6, благодаря. И аз се чудех за размерите им. Дебна бордо или светло сиво.
Намалени много зимни якета на MyMo в няколко цвята като различните размери са на различни цени.
Имам бордо/патладжан и не е мръднало 2 зими. Отговарят си на размера и топлят. (За ориентир 90 гръдна М е тамън.) https://www.aboutyou.bg/p/mymo/zimno-palto-8970325

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 20:42 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт