Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 408
  • 936
  •   1
Отговори
# 180
Мари, рискуваш - каквото вечерям, това закусват Joy
Знаеш ли колко обичат паста карбонара hahaha

# 181
  • София
Привет!
Едва ли ще спре да вали, докато сме тук, но това не ни спира да обикаляме из улиците. Нито пък хората ги спира да чакат отвън Ок опашките, за да влязат в музеите. Живота кипи с пълна сила.
На най-старата линия на метрото се возихме снощи. Софийското е в пъти по-хубаво. Grinning

Иначе нашите гостоприемни приятели днес ни правиха протеинова закуска - яйца, авокадо, домати, киноа със сирене.
Имаме какво да научим от тях. Ние работим с пълна сила от 7 сутринта, а те изобщо не си дават много зор. Маняна, маняна… Трябвало да се живее спокойно.  Joy

# 182
  • Бургас
Според вица маняна е като турското "яваш-яваш", но без цялото напрежение Joy Важи и в обратния ред Wink

# 183
Знаех си, че не съм мързелива, просто съм объркала държавите. 🤪 Местя се в Испания!

# 184
Марееее, джоланче за теб няма, ама имаш нови кремчета Sunglasses
Ай, честито! Да кажеш как са, че тази марка не съм я чувАла Grinning

# 185
Точно идвах да честитя кремовете на Мари.

# 186
Ей, добри вестителки сте. Отивам да се търся!

# 187
  • на Мелмак
Аз не разбрах за кремовете на Мари, от игра ли са?
Мари, миналата година след като напусна девойката със интригата, нещата са добре. Сега друго напуска, ще напусне и страната, но ще седи докато си намеря човек. Дано, че гаджето го чака Simple Smile
Мързи ме да оправям багаж..
Имаме ние покана за Валенсия, да видим кога ще се възползваме.

# 188
  • Бургас
Марѝ, честити ти армагани!

Ети, лични карти и по два ката дрехи и си готова Simple Smile

С ужасно запушен нос съм, едва дишам. Най-гадно е, че нищо не излиза. Поръчах суши за вечеря и се престраших да близна уасаби и джинджифил, белким се отпуши, но не, за няколко минути ми просветва и наново.

# 189
Добро утро.
Селесте,  месец и половина бях така, ужасно беше. Изведнъж се оправи.  Дано при теб мине по-бързо.
Ех, защо мен никой не ме кани в Испания? Затова сама ще си я организирам.
Хубав петък!

# 190
  • някъде другаде
Мари , честити да са ти.
Днес работа до по рано и отиваме на банкет.
Всички по - леко на работа за да не се преуморите преди празника утре.
Хубав ден , момичета.

# 191
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Мари, честити награди! Hug

Хубав петък, момичета!

# 192
  • Бургас
Добро утро! Дойдох пеш и съм толкова тонизирана, зная си аз, че ходенето е моя спорт. Ама пусти студ, и зетя на две крачки от мен работи, та ме извозваше цяла зима.
Реших да спазвам днес лунната диета, до 18 и нещо си да не хапвам, но се сетих колко работа ме чака и как ми стърже от сега, пък и съм с ИР и май не я препоръчват. Отбих се в един магазин, взех вде червени чушки, сирене, филенце, руски хляб и след малко ще закуся.

# 193
  • София
Добро утро!

Мари, честити придобивки!
Селесте, пръскаш ли някакви спрейчета?
Мразя запушен нос, много е неприятно. Бързо да ти минава!
Днес ще домакинствам. После ще гледам филм, ще почивам. Следобед на разходка.

Хубав ден!

# 194
  • Germany
Добро утро!
Снощи преди 22.30 съм заспала и съответно днес кукнах в 5,30. Така хубаво си спях в Мароко. Подозирам, че е от местният чай, който е с мента и дейставал успокояващо. Днес съм до обяд на работа, а следобяд на гимнастика.
Селесте, пробвай да пиеш нещо противоалергично. Ще отбъбне лигавицата и ще ти е по леко.
Хубав петък!

Общи условия

Активация на акаунт