Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 410
  • 936
  •   1
Отговори
# 210
Честита кола, Ени! На хубави дестинации да ви кара.
Тути, 2в1, прегръщам ви!
И аз няма да празнувам. Искам тишина и спокойствие. А и съм на работа.
Роди, благодаря за снимките. Давай още!
Румка, честити подаръци и на теб!
Фонсе, важното е, че всичко е минало.

# 211
Румката напредна с подаръците за 8-ми. Вече съм две-три години напред Joy
Днес освен, че се чупих от работа, се заимах и с нови дънки, панталон, тениска и блузка Blush

Роди Heart Eyes
Тути Hug

# 212
  • На брега на реката
Аз пък си подарих, Тай арома масаж 2 часа, ще се размажа. На другия ден е фризьор и козметик и въобще глезотия, но междувременно ще измия прозорците. Joy

Ени, честито. Безаварийно и с кеф да си я караш.

# 213
  • Бургас
Мен ме поканиха тази вечер на културно събитие и ресторант, обаче ще пропусна.

Бубе, подсети ме да проверя моята масажистка дали оздравя, че имам нужда от размачкване, особено след последните дни, в които изкарвам много време пред компютъра. ММ и Вики си имат бюра, обаче аз работя на кухненската маса и ръката явно не е в удобна позиция там.

Тути, 2в1, Hug

# 214
  • София
Ени, честита кола! Леко и безаварийно!
Тути, 2 в 1, Hug
Роди, много хубави снимки!
Хубава разходка направихме. Близо 3 часа бяхме навън. Уморих се. Сега Гого задряма, и аз отмарям. После баня, вечеря, гушкане и игра преди сън.
Ходихме и до Еконт да си взема новите книги. Довечера ще започна някоя.

# 215
  • София
В аржентинския ресторант за 28€ на човек ядеш на корем, колкото и каквото можеш.
Месото е ясно, че е много вкусно.
На мен обаче много ми допадна емпанадата и палачинката със сос дулсе де лече.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:29 от Rodiva

# 216
Руми, можеш и още. А и утре да продължиш с покупките.Така и така си набрала скорост.
Буб, моля те, зарежи прозорците.
Роди, благодаря от сърце за последните снимки. Напълни ми душата.

# 217
  • Бургас
Селесте, аз се облъчвам в домашни условия с кварцова лампа като ме хване синузита. Съчувствам ти, знам какво е да ти е като камък челото. След толкова лекуване с домашни средства,накрая се предадох и пих три дневен антибиотик. Пробиотика обаче беше някакво малко количество и не ме спаси от гъбички. Сега и с тях трябва да се разправям. Дали ще ми дадат нещо без рецепта, не ми се занимава с лекари.
Няма да празнувам утре, мъж ми го няма да ми подари нещо, ако дъщеря ми се сети, добре. Аз ще изведа мама на кафе,взех й лалета от сега.

# 218
Бабче Бел, сигурна съм, че щерката ще се погрижи за доброто ти настрение утре.

# 219
  • На брега на реката
Мари, няма как. Рядко си идваме на София и да не сме с децата,  та искам-не искам, ще трябва, но съм взела робота, та ще пия кафе и ще го гледам как се труди.

Тути,  2в1,  прегръдки!

# 220
То, щом е с робота, хич не е за оплакване. Сигурно е и забавно.
Чакам да се освободи банята и само списвам.

# 221
  • Телиш/Плевен
Ени, честита придобивка и безаварийно! Heart

Роди, страхотни снимки! Heart Eyes

Тути, 2в1 Hug Hug

# 222
  • Бургас
Бел Фльор, имам такава лампа, вадя я ей сега. Ти дано намериш решение с гъбичките!

Утре ще сме сами с децата, че ММ заминава за София, ще видим къде ще се почерпим ние.

# 223
Ени, честито возило. 
Тути, прегръдки. 2в1, и за теб.

# 224
  • някъде ... тук ...
Ени, безаварийно и все да се харесвате Simple Smile
Роди, няма да ходя там с моята диета Simple Smile Много нарушения ще има и после ще ми е зле... ама пък ако е за веднъж, се прежалвам одма.
Ние сме на село. Ще поработим, ще ходим на панаир, после на гости и пак малко работа и уикенда отишъл.
Експериментът на Златото за мушмули на оцет се получи, че и вкусен. Поне ще има какво да ги правим. Никой не ги яде.

Общи условия

Активация на акаунт