Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 955
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 345
Абофарма теглят на 07,03 ,но обявяват на 10.03 защо да не ни скъсат максимално нервите Simple Smile
На 10.03.2025г на интернет страницата https://abopharma.info/zdravni-saveti  ще бъдат обявени печелившите, избрани на лотариен принцип в присъствието на нотариус. Те ще бъдат уведомени за своята награда чрез имейл съобщение от Организатора на регистрирания от тях имейл адрес.

# 346
  • у нас
Сагата с теди, относно спечеления гивъуей октомври месец, завърши март месец в полза на малката 🤣
6 месеца Anguished Защо ги организират тези игри? Да чакаш толкова време, за да получиш наградата. Направо е...
Михаела, радвам се, че вече са при вас и дано малката е щастлива. Kissing Heart

# 347
  • София
Днес по спомен трябва да се обявят и печелившите от играта на Мистрал с кексовете Алка.

# 348
Искам да похваля организаторите на кампанията на Хед енд Шолдърс - за един ден одобриха касовата бележка, а след два дена ми преведоха парите по сметката ! Значи може да се работи бързо при добро желание !

# 349
  • Сливен
Мечето от играта на Куинс е пристигнало в офис на Спиди. Ей така се прави- на 05.03 се обадиха, вчера са го изпратили и днес вече е пристигнало. Няма да мога днес да го взема и снимам, за да го видите. Ако някой го вземе днес и има желание- нека качи снимка 😃.

# 350
Ние го взехме мечето от Куинс, изненадана съм приятно! Мислех,че ще е много по-малко 😄😄😄

# 351
Някой има ли друг мейл на Парида, освен gabi@parida.net, защото пиша вече 3та седмица и никой не ми отговаря. Също контакт на Nestle Baby and me също ще свърши работа.

# 352
Някой има ли друг мейл на Парида, освен gabi@parida.net, защото пиша вече 3та седмица и никой не ми отговаря. Също контакт на Nestle Baby and me също ще свърши работа.
Пробвайте на този: digital@parida.net
От него ми писаха за последната игра на Маги за каните.

# 353
Здраве кога ще теглят? Не трябва ли вече да са обявени печелившите?

# 354
Вчера и аз получих едно щастливо  обаждане от един младеж относно играта на Хрус-хрус в магазините да ме зарадва с една тениска. Дано това да подобри общия късмет,късметлийско мрън, бръм и много сполука за всички.

# 355
  • София
Маги изпращат мейли за печеливши от играта Маги Азия Grinning Искаха ми касовата бележка да я валидират.

# 356
Някой има ли проблем със  превеждането по банков път от панела jnt вече втори месец чакам превод от тях и нямам такъв.

# 357
Маги изпращат мейли за печеливши от играта Маги Азия Grinning Искаха ми касовата бележка да я валидират.
И аз печеля от Маги,но как да разбера коя точно бележка да снимам?.Имам няколко.

# 358
  • София
И аз печеля от Маги,но как да разбера коя точно бележка да снимам?.Имам няколко.
Аз съм само с една регистрация, при мен е лесно. Снимайте всички, да си изберат, защото ако им пишете на имейла, кой знае кога ще видят и отговорят, а искат в срок до два дни бележката Grinning

# 359
Май ми е време да се откажа от игрите с покупка...
Абсолютно кръгла нула съм, от месеци насам !
Щом нямам и-мейл и от Маги, при 100 и повече награди,значи съм голям карък !
Онзи ден регистрирах една бележка за Маливче. Ако и от там не взема награда,официално се отказвам. GrinFlushed

Иначе с риск да ми изтрият коментара, днес съм със награда от Инстаграм и предаването "Живот на кантар".

Момичета, честито на вас! Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт