Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 123 750
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит празник!
Тези ваучери за 20 лв. са ми много странни. То нищо не можеш да си купиш за тези пари. Можеха поне за 50 лв. да пуснат.

# 91
Новият късметлия на Милка 0889 658 XXX
Много желана награда от сина ми е тази на Милка, но ...МРЪН! Дано другата седмица имаме повече късмет там!

# 92
Честит празник!
Опитвам се да регистрирам за първи път в Морени и не ми изпраща смс да вкарам код. Има ли ли сте проблем с това? И къде мога да питам, тел или Фб? Може ли контакт?
Успешен месец на всички. Аз не участвам много в игрите,че шкафовете са пълни и нямам нужда от тези награди, но все пак мрън мрън за Ариел и h&s

# 93
# 94
За Морени ви бях писала, че съм сбъркала номера на КБ. Звъннах им и казаха да я регистрирам наново, а те ще изтрият грешната. Обади ми се онзи ден едни младеж, че е изтрита грешната, а те минаха 2 или 3 седмици от тогава и до колкото знам, старите бележки не участват в тегленията. 🤣
Имам един код на Чио, ще се пробвам. Хапваме чипс и ще се включа с няколко кода може би.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 13:41 от Anyyyone

# 95
И аз спечелих от Кока кола ваучер от globo

# 96
На Морени не ми прати код в началото. Рефрешнах и повторих всичко. Изпрати ми код, който прие без проблем.

# 97
И аз спечелих от Кока кола ваучер от globo

От колко регистрирани кода?

# 98
  • Сливен
За Морени ви бях писала, че съм сбъркала номера на КБ. Звъннах им и казаха да я регистрирам наново, а те ще изтрият грешната. Обади ми се онзи ден едни младеж, че е изтрита грешната, а те минаха 2 или 3 седмици от тогава и до колкото знам, старите бележки не участват в тегленията. 🤣
Имам един код на Чио, ще се пробвам. Хапваме чипс и ще се включа с няколко кода може би.

Вече няколко пъти се коментира, че всички участия важат до края.

# 99
На Чио целите пакети ли пазите? Ние в къщи предимно от големите пакети купуваме и хич не ми се държи тоя мазен плик из шкафовете. Ако изрежа само горната му част дали ще е проблем?

# 100
  • у нас
За КК ваучер отидоха вече 7 кода.

# 101
И напразно нали?
И при мен е така

# 102
  • у нас
И напразно нали?
И при мен е така
Дааа. Не мога да ги уцеля ваучерите им от раз, в различните им игри. А са толкова много... Хиляди.

# 103
  • Сф
Новите правила на Монделийз и орео са писани от програмно - юридически екип направо , половината неща не ги разбрах Joy.
Явно ще следят стриктно за честността на бележките и регистрациите, което е добре и увеличава шанса за късмет. Пожелавам го на всички в темата!

# 104
  • София
Здравейте!
Честит Празник! 🇧🇬
Споделям една игра на Синема сити:
https://https://mycinemabuddy.bg/

Общи условия

Активация на акаунт