Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 123 763
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 15
Честита Баба Марта! Благодаря, Захарче, новата тема е с красива корица и дано е позитивна.
Обадих се за неприетата бележка на Мираж, ще предадат на незнам кой си, който ще се свърже с мен, бла,бла и нищо.
Не чакам нищо, участвам само в Маги Азия.

# 16
Честита Баба Марта! Благодаря, Захарче, новата тема е с красива корица и дано е позитивна.
Обадих се за неприетата бележка на Мираж, ще предадат на незнам кой си, който ще се свърже с мен, бла,бла и нищо.
Не чакам нищо, участвам само в Маги Азия.
А как разбрахте, че бележката е неприета? Понеже аз уж регистрирах една, но нито потвърждение получих на мейл, нито нищо?

# 17
Честита баба Марта,и нова тема.пожелавам на всички много награди през новея месец.
Вчера си взех дъската от орехите ,от второ теглене.
Разочарована съм от каната на Маги / не съм спечелила/ Толкова много я исках само защото е червена.Играх за нея само заради цвета.На хел днес имаше теглене,предполагам ще разпращат смс ,пак със следващото на трети март.
една игра от мен ,не съм видяла да е споделяна.

# 18
Ще има нова игра на София мел с бележка за 3кв от 24.03. Днес видях стикер на брашното ☺️

# 19
Bioten и Lilly. Надявам се на повече такива игри през Март.
https://shop.lillydrogerie.bg/form/igray-s-bioten-3/
Скрит текст:

# 20
  • Телиш/Плевен
Честита Баба Марта! Hug
Благодаря за прекрасната нова тема! Heart

Очаквам си наградата от банка ДСК от игра във Фейсбук. Вчера получих 1/3 от нея. Joy Писах им, казаха, че ще направят проверка какво е станало, според тях куриерът вероятно бил разделил пратките. Thinking

Другата седмица имам рожден ден и накупих бонбони Рафаело, да видим какво ще стане.
Включих се в играта на Маги с азиатските продукти и ще чакам с нетърпение да обявят печелившите.
Другите игри, в които участвам, са на Девин, Куинс, Орехите, Морени и Мираж.

# 21
Ще има нова игра на София мел с бележка за 3кв от 24.03. Днес видях стикер на брашното ☺️
Какво е 3кв?

# 22
  • Телиш/Плевен
Какво е 3кв?
3 лева трябва да е (3 лв), но вместо "лв" е станало "кв".

# 23
Честита баба Марта на всички🤍♥️ ,да сте здрави и да печелите много награди.🤍♥️ Много се надявам на часовника от Мираж и ми трябва и нов телефон от Морени. Дано имам късмет 🍀🍀🍀. Играх в Ариел и Лидъл, Хел, Милка, Хайникен

# 24
Лале в дъжда -  Аз помислих ,че 3кв е наградата. Blush

# 25
  • Сливен
Честита Баба Марта. Честита нова тема и късмет през месеца.

Томбола на Техномаркет.
https://www.technomarket.bg/loyalty-card-tombola
Честита Баба Марта и от мен!
Сега разгледах сайта и пише, че е до 28.02.25.

Не, не е. От 01.03 до 31.03.е играта. От линка е до 28.02, но ми дава същият линк и за актуалната.

# 26
Честита Баба Марта! И да донесе много награди и емоции!  Някой може ли да помогне с линк на Ная?

# 27
Скрит текст:
Честита Баба Марта. Честита нова тема и късмет през месеца.

Томбола на Техномаркет.
https://www.technomarket.bg/loyalty-card-tombola
Честита Баба Марта и от мен!
Сега разгледах сайта и пише, че е до 28.02.25.

Не, не е. От 01.03 до 31.03.е играта. От линка е до 28.02, но ми дава същият линк и за актуалната.

Явно не са си оправили датите в сайта. Малко е подвеждащо в момента.

# 28
  • София
Честита Баба Марта!
Играта на Сенсотив и сие е много яка, малко множко ми идват 20 лв. за участие, но може и да размисля😂 Иначе си чакам редовните седмични тегления, без успех засега.

# 29
Здравейте, честита Баба Марта! Благодаря за новата тема. Един конкурс за ученици от 5 до 12. клас. https://www.facebook.com/share/1663F5aGph/

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 21:37 от rab

Общи условия

Активация на акаунт