Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 123 723
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 45
Честита Баба Марта! ⚪🔴 Желая на всички много късмет в игрите!

Вчера ми пристигна дъската от Орехите (от второ теглене).

# 46
Много печалби през месеца пожелавам.
Знае ли се Станимир кога ще качи всички активни игри?

# 47
Момичета, Кауфланд дават ли купон за рожден ден както преди?

# 48
И аз в групата със счупена дъска "Орехите". Ще им звъня във вторник, дано я сменят.

# 49
За всички от Русе и областта: днес Гората бг ще раздадат безплатно 18 000 дръвчета (овошки, медоносни, паркови), като всеки може да си вземе до 10 дръвчета напълно безплатно. В 15:30 на центъра до големия часовник. Страхотна инициатива Hug

# 50
  • Пловдив
Има ли активна игра на Орео в момента?
Върти ми се в главата, но нищо не откривам.

Регистрирах вчера една бележка в Морени, естествено "опитай пак", днес ако се сетя, ще мина през магазина, да взема още вафли и да имам участие и за телефона

# 51

На мен тази година не ми пратиха, имах преди 10 дни. Преди винаги си получавах

# 52
  • моята мила родна страна
Преди 5 дни качих бележка за играта на Fairy и все още нямам потвърждение на пощата, че е одобрена, а и в сайта няма начислени капки. Колко време отнема одобрението? И на кой имейл да им пиша за проверка?

# 53
Влизам да се похваля с награда от Инстаграм. Blush Участвала съм с 1 коментар, а обикновено тагвам по 5-6 човека. Та си е чист късмет. Дано м. Март ми е все така на късмет. На вас също. Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

# 54
Исках да участвам в играта на Queens, купих сок за минимум 2 лв. Влизам да регистрирам и виждам,че трябва да са детските сокчета. 😒😒😒

# 55
  • Под Слънцето
Когато  не се  четат  условията на игрите , така става.

# 56
  • София, Дружба 2
Миналата седмица имах рожден ден и Кауфланд ми бяха пратили мейл с честитка и уведомление, че имам купон в приложението за -60% на техните бонбони. Този купон така и не се появи в приложението, та съответно не можах да го използвам. Здраве да е и късмет! Simple Smile

# 57
  • Nesebar
Не мога да повярвам печеля телефон от морени(бях с две участия)

# 58
Подарявам 2000 MB Vivacom
Подарени на Kityty

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 13:11 от avtomivka

# 59
Честита Баба Марта! ( с малко закъснение). Пожелавам на всички месец изпълнен с желани награди. 🎁 И имам въпрос, 2те бележки в играта на Морени (за телефона), за целия период ли важат или трябва да бъдат регистрирани в рамките на седмица? (Не открих в правилата на играта)

Общи условия

Активация на акаунт