Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 123 729
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 60
Влизам да се похваля с награда от Инстаграм. Blush Участвала съм с 1 коментар, а обикновено тагвам по 5-6 човека. Та си е чист късмет. Дано м. Март ми е все така на късмет. На вас също. Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Честито! Страхотна награда!! Приятна да е почивката и още много награди да има !🍀🍾

# 61
Мисля че е за самата седмица. Бях регистрирала още в началото на играта 2 бележки. Изписа ми че имам участие. Тази седмица отново реших да участвам и регистрирах още 2 бележки и отново ми изписа че имам едно участие.
Честита Баба Марта! ( с малко закъснение). Пожелавам на всички месец изпълнен с желани награди. 🎁 И имам въпрос, 2те бележки в играта на Морени (за телефона), за целия период ли важат или трябва да бъдат регистрирани в рамките на седмица? (Не открих в правилата на играта)

# 62
Някой беше казал че участват в цялата игра ,и аз бях питала това преди време!

# 63
  • Телиш/Плевен
Четете правилата на игрите, там си пише всичко.
В Морени ясно е написано, че се прехвърлят участията.

Честито на всички за страхотните награди! Hug Много хубаво начало на месеца! Heart Eyes

# 64
  • София
Скрит текст:
Преди 5 дни качих бележка за играта на Fairy и все още нямам потвърждение на пощата, че е одобрена, а и в сайта няма начислени капки. Колко време отнема одобрението? И на кой имейл да им пиша за проверка?
за 30 минути ми я одобриха бележката
Скрит текст:
обикновено на другия ден я одобряват, но 5 дена са много.
Снимайте пак бележката, намалете размера и пак я качете.
Скрит текст:

# 65
Скрит текст:
Преди 5 дни качих бележка за играта на Fairy и все още нямам потвърждение на пощата, че е одобрена, а и в сайта няма начислени капки. Колко време отнема одобрението? И на кой имейл да им пиша за проверка?
Пишете на този мейл: support@pgonlinepromos.bg
Нека проверят, по правила в рамките на 24 часа трябва да бъде одобрена . Нека да направят справка, според мен информация се губи някъде по веригата, аз също имах проблеми с бележката.

# 66
  • моята мила родна страна
lite16, благодаря!
Регистрирах я отново, с намален размер, и получих почти веднага имейл, че бележката е подадена и чака одобрение. При първия опит нямаше такъв имейл. Но пък и тогава на екрана се появи референтен номер, сега-също. Надявам се да я одобрят!

# 67
Скрит текст:
lite16, благодаря!
Регистрирах я отново, с намален размер, и получих почти веднага имейл, че бележката е подадена и чака одобрение. При първия опит нямаше такъв имейл. Но пък и тогава на екрана се появи референтен номер, сега-също. Надявам се да я одобрят!
Има голяма вероятност, ако вече сте регистрирали бележка и я качите пак да ви върнат мейл, че бележката вече е ползвана. Те винаги проверяват стриктно бележките, въпреки, че не е одобрена, но е влезнала веднъж в системата.
Аз имах идентичен на вашия случай, първо се губеше информация, казаха, че нямам записано участие, след съвет от тяхна страна я качих пак и бам мейл, че вече се ползва.
Но съпорта коригираха нещата след проверка.
Успех.

# 68
# 69
Момичета, попаднах на този givaway в тик ток :
https://vm.tiktok.com/ZNdJnbgUe/

До 7март е, наградата е голям комплект на авен. Включвайте се 🤗

# 70
# 71
Момичета, попаднах на този givaway в тик ток :
https://vm.tiktok.com/ZNdJnbgUe/

До 7март е, наградата е голям комплект на авен. Включвайте се 🤗
Благодаря, включих се! Късмет на всички!

# 72
# 73
Честита нова тема на всички! Нека е късметлийска за всички и всеки си спечели това,  което най-много желае!
Активните игри засега ще бъдат качени само във ФБ. На 4 март и тук в темата 🎁

# 74

Ето за играта на София мел Simple Smile

Успешен месец на всички! 🍀🍀🍀
При мен е само греда, мрън , мрън 😁 , но и по - рядко участвам.
Само 7days спонсорираме хубавко… а не ни награждават Sad

Общи условия

Активация на акаунт