Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 123 738
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 30
  • Телиш/Плевен
Честита Баба Марта! И да донесе много награди и емоции!  Някой може ли да помогне с линк на Ная?
https://prestigepromo.bg/NayaFairyTale/

# 31
Честита нова тема и от мен. И Честита Баба Марта! Да сте весели и засмени и този месец да ни е на късмет.

Относно Маливчето изпращам снимка за размерите, съжалявам че толкова късно но ми даваше грешка днес.

Аз вече не знам какво чакам, ама най-много искам колелото от Здраве. Яко мрън, мрън за него 😀

# 32
Честита Баба Марта и от мен ! От късмет да не се отървете ви желая и всеки да си спечели това ,което иска! Желая на себе си  здраве и късмет,участвам в Рафаело, Ариел,Престиж,Хел,Морени и едно нищо накрая! Все пак е моят месец ,рожденичка съм.Мрън мрън.Дано късмета ми се върне още нямам нищо от началото на година.И важни изпити ме чакат. Мрън мрън.

# 33
  • Велико Търново
Честит и късметлийски месец март от мен! Честит баба Марта!
Бих искала да попитам с бележка от Лидл за Ариел дали може да се участва в двете игри на P&G?

# 34
  • София
Честит месец март! С пожелание за здраве, късмет и щастие! Благодаря за страхотната тема - надявам се да я напълним само с положителни емоции.

Участвам в Морени, Здраве, Престиж, Рафаело, надеждата ме крепи - докато игрите не свършат...

На КК наистина ми се искаше да има и някой друг ваучер за Хепи, не знам.. или за магазини за техника. Дано да пуснат по-интересни награди, до които да успеем да се доредим.

# 35
  • София
спечелете книга до 06 март
Скрит текст:
Честит и късметлийски месец март от мен! Честит баба Марта!
Бих искала да попитам с бележка от Лидл за Ариел дали може да се участва в двете игри на P&G?
Moже и в двете томболи.
Аз така спечeлих с една  и съща бележка
в две томболи участвах
едната беше за точно определен магазин-не спечелих
а другата за всички магазини-спечелих козметика.
Проктър и Гембъл проверят стриктно всички бележки.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:17 от lite16

# 36
Дойде ми ваучера от YouGov Shopper  [GFK] ,поръчан на 13.02-дошъл на 27.02 .

# 37
Като регистрирате бележки от Лидл за Мираж, снимате ли и кутиите с бележката? На моята бележка пише само Тунквани бисквити понеже и се чудя....

# 38
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и пожелавам на всички късмет в игрите. Да когато я няма марката в касовата бележка...снимам я заедно с кутията и то преди да сме я изяли и да я изхвърля. ❤️

# 39
  • Телиш/Плевен
Като регистрирате бележки от Лидл за Мираж, снимате ли и кутиите с бележката? На моята бележка пише само Тунквани бисквити понеже и се чудя....
И на моята пишеше същото и затова ги снимах с бележката. Hug

# 40
# 41
  • Там...
Кауфланд се излагат с тези ваучери по 50 лева, още повече, че минималната сума за покупка е 10 лева...

# 42
Ах, че ме е яд! Вчера купих хед енд шолдърс Rage

# 43
@Бла Бла Бла, изписа ми, че бележката е вече регистрирана. Писах в Месинджър и ми дадоха телефон и мейл за връзка. Поискаха ми три имена и обещаха да се свържат с мен, което за мен е учудващо, но ще видим. Ще пиша, ако има развитие, но се съмнявам.

# 44
Много искам робот за прозорци. Живеем на доста висок етаж, а имам проблем с вестибуларния апарат и ще ми е от голяма полза. Със сигурност ще се включа в тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт