Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 948
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Здравейте, някой регистрирал кодове от Хайникен би ли могъл да ми прати линк къде ги регистрира,наличните линкове нямат поле за регистрация на код.
Заповядай Simple Smile
https://www.heineken.com/bg/bg/footballpromo

# 706
Дойде халата от Бочко. Много е хубав, но за съжаление ще е малък на моето момче. Сигурно ще отива в групата за размяна Frowning1
Какъв размер е?То моето човече е на 5месеца,ама аз всичко се опитвам да му купувам.Купих му халат от скъп магазин,но ще му стане след месеци😁

# 707
Дойде халата от Бочко. Много е хубав, но за съжаление ще е малък на моето момче. Сигурно ще отива в групата за размяна Frowning1
Какъв размер е?То моето човече е на 5месеца,ама аз всичко се опитвам да му купувам.Купих му халат от скъп магазин,но ще му стане след месеци😁
Голям ще ви е 2-4г е размера

# 708
Здравейте, да попитам в Орео пише че се качват снимки, а не ми дава опция?

# 709
Здравейте, някой регистрирал кодове от Хайникен би ли могъл да ми прати линк къде ги регистрира,наличните линкове нямат поле за регистрация на код.
Заповядай Simple Smile
Че съм руса добре,но съм и сляпа ,прерових целия сайт и не намирам нищо за регистрация на код влизам тук и после накъде?

# 710
Не правите нещо както трябва, на мен ми излиза това!
Вижте и за коя държава ви е от отметката.

Заповядай Simple Smile
Че съм руса добре,но съм и сляпа ,прерових целия сайт и не намирам нищо за регистрация на код влизам тук и после накъде?

# 711
Като за добро утро 🥳

# 712
  • Сф
Ако някой ще поръчва пица днес.

# 713
В Глово също има намаление на Доминос - 40% на бургер пица.

# 714
  • у нас
Минала седмица поръчах Доминос във вторник, промоцията 2 на цената на 1. Този път птиците бяха много зле. Ни тесто като хората, ни плънка, тричави пици бяха.

Маливчето ме чака в Спиди.

# 715
Либрес са изтеглили.

# 716
Една игра, която ми излезе като реклама във ФБ, но е за инстаграм. Нямам регистрация там, та не знам какви са условията.

# 717
  • Сливен
Победителите в Инстаграм играта на Giftcard.

# 718
Първата май  е тагнала като най-добрата приятелка себе си,но реално е права кой е по-добър приятел от нея!
Добре,че не участвах в играта на пастите за зъби щях да се изям от нерви как може да има такива дебили това май печели приза за най-голям идиот организатор на игра!
А и тези с по 10 награди продукти за година сергия ли ще отварят каква е тая лакомия.

# 719
И аз с ваучер от Глово, сигурно 20 кода отидоха, но ще го ползвам за Кауфланд😆

Общи условия

Активация на акаунт