Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 948
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 765
  • Сливен
Ето ги и тях - Голямо, малко Маливче и Мечо Пух. 😁😁😁

# 766
  • у нас
Cикрет, голяма компания се е заформила  😛 Честити да са!

# 767
Плюш парти

# 768
  • ЛОВЕЧ
Свързах се с организатора на играта,утре ще има ново теглене и бележките ще участват във ВСИЧКИ  тегления !

# 769
Свързах се с организатора на играта,утре ще има ново теглене и бележките ще участват във ВСИЧКИ  тегления !
По телефона или по мейл те зарадваха? На мен така и не ми отговориха на мейла. Дано спрат да приемат регистрации без снимки.

# 770
И  в новото теглене пак ще участват групата измамници с торбата фалшиви бележки и пак ще се награбят с награди и в двете тегления.

# 771
  • София
Томбола за детско столче за кола до 17 март
Скрит текст:

# 772
  • Сливен
Cикрет, голяма компания се е заформила  😛 Честити да са!

Да, така е 😆😆😆. Заедно с едни мечета от "Мустела"/подарък от съфорумка 🫶/, "Омни-Биотик Панда", "Малко и Голямо Агънце от Пуфис" и още няколко "рекламни лица" 🤣😂😂.

С нетърпение очаквам Великденските игри - предполагам, че ще е голям "наплив", както по Коледа и НГ.

И като казах "Пуфис" - ваучера за 10лв.,вече трябват 100 точки, а не 60. На тяхно място - 10% 😑😑😑.

# 773
  • ЛОВЕЧ
По телефона или по мейл те зарадваха? На мен така и не ми отговориха на мейла. Дано спрат да приемат регистрации без снимки.
По телефона, проведох дълъг разговор със един мил господин, ще чакаме новите печеливши вероятно 95 % нови имена! Има и рисувачи...

# 774
От Кръстев на този етап не благоволяват да ми отговорят, нито на мейл, нито във фб🙃 ако и утре не ми отговорят, възнамерявам да пиша на КЗП.

# 775
Ера Травел, известни са, ходили сме с мъжа ми на презентация.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 19:43 от TDK_91

# 776
  • Пловдив
влизам тук и после накъде?
от линка директно в страницата за регистрация влизам аз Rolling Eyes

Пробвайте друг браузър и си изчистете кеша

# 777
Тази седмица спечелих Маливче и днес вече е при мен 😊

Слагам в скрит текст кодове за контактни лещи, капки и разтвори:
Скрит текст:

# 778
Скрит текст:
Когато регистрирам бележка в 7 дейс на мъжа ми изписва ,,опитай пак с регистрирането на нови еди колко си точки може да спечелите,,,а като регистрирам на мен ми изписва,,касовата бележка с еди кой си номер е регистрирана регистрирайте още един колко си точки,,.При вас така ли е?
И на мен ми изписва като на мъже Ви, което не е ОК. Имам натрупани точки за поне три завъртания, а реално не мисля, че участията ми са се реализирали. По тази причина и спрях да играя в тази игра.
това ми изписва
Скрит текст:
ОПИТАЙ ПАК!
С регистриране на нови 369 точки, може да спечелиш GiftCardTM на стойност 500 лв.
Пази касовата бележка!
За пръв път ми изписва по този начин. И защо имам натрупани точки, повече от 499?  Имам 2143 точки, значи ли това, че 4 пъти по 5лв. не са играли. Май съм прецакана.

# 779
  • Сф
Двойката пред 143 е някакъв бъг или грешка, иначе без нея сбора излиза.

Общи условия

Активация на акаунт