Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 948
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 810
  • sofia
Сигурно като влезеш в профила си и пише "успешна регистрация" сигурно значи, че участваме 😁?

# 811
Момичета, някоя имала ли е проблем с регистриране на код за играта на Орехите? Не съм фен на техните продукти, не бях купувала от години, но реших хем да им дам шанс, хем да си пробвам късмета, но системата им ми изписва “Моля въведете код за участие.” при коректно въведен код и не мога да завърша процеса.

П.С.: вкусът си им е все така “бляк”, ще пропусна следващи техни игри. 😄

# 812
Момичета, някоя имала ли е проблем с регистриране на код за играта на Орехите? Не съм фен на техните продукти, не бях купувала от години, но реших хем да им дам шанс, хем да си пробвам късмета, но системата им ми изписва “Моля въведете код за участие.” при коректно въведен код и не мога да завърша процеса.

П.С.: вкусът си им е все така “бляк”, ще пропусна следващи техни игри. 😄

Преди около 30мин регистрирах код.

# 813
  • при късмета
По повод дубликатите, конкретно от Фантастико. Понеже се спомена за разделени покупки, аз точно там вече не разделям покупките за игри. Точно с дубликати действам. С една от касиерките вече кажи речи се познаваме и понеже преди разделях покупки, тя ме пита защо и аз обясних, че са за игри и при евентуална награда трябва да предам бележката, а няма да мога, защото може да ми потрябва за друга. Тогава ми каза, че може да издаде дубликати на бележка, до 4 броя и от тогава си минавам всички покупки на една бележка и само ѝ казвам колко бележки искам. Получавам си всички които съм поискала, до сега не съм имала проблем с регистрацията на която и да е, а с такива бележки и награди съм получавала, то се гледа номера на бележката и това, че е дубликат изобщо не ги притеснява. Да не би касиерката да е разбрала нещо подобно, ми беше мисълта.
Ако при регистрацията излезе, че бележката е регистрирана, вече е съвсем друго. Всички дубликати са с един и същи номер

# 814
  • у нас
На Орехите, ако е правилно въведен кода, веднага се маркира със зелено тикче. Проверете пак буквите и цифрите.

# 815
  • Велико Търново
Всички дубликати са с един и същи номер
Не са с един и същи номер - излизат със следващ, който е пореден.

# 816
  • у нас
С поредни номера ми излиза всеки дублират на мен от други магазини. От Фантастико не съм ползвала дубликати.

# 817
  • София
Помня преди една-две години, че имаше драма, не бяха дали награда с дубликат, аз си ги разделям на различни и без това не печеля често и ще ме е много яд да си изпусна наградата.

Регистрирах код за Ная, много искам абонамент за Сторител. Трябва да видя на кого да ги дам вафлите, това е от малкото пъти, в които взимам продукт заради наградата.

# 818
  • при късмета
Всички дубликати са с един и същи номер
Не са с един и същи номер - излизат със следващ, който е пореден.
Говорех конкретно за Фантастико, за другите не знам. Ето
Скрит текст:

На оригиналната малко се е изтрил номера, че са отдавна бележките (не ги взеха за награди). Само часа е различен и цифра, но по средата, началото и края на номера на бележките са идентични на всички

# 819
  • София
С поредни номера ми излиза всеки дублират на мен от други магазини. От Фантастико не съм ползвала дубликати.
Да, в Била дубликатите са с поредни номера и може да се извади само един брой. Освен това надписът "Дубликат" е с огромни букви и се набива на очи. Снимката, която показахте е с доста дискретен надпис. Simple Smile Нямам опит с Фантастико.

Мако, нали в игрите се пишат и 10-те цифри? Разликата в една цифра, макар и по средата вече променя номера, с който се участва. Така на практика може да се участва 2 пъти - с оригинала и с дубликата.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 15:14 от Таня67

# 820
И на мен ми дава невалиден код в Орехите!

# 821
  • При децата ми
Вчера пристигна спрея от "Ina Essentials".

Сумати и бележки имам в "Милка" и кроасаните и не се падат и не се падат! Мрън!

# 822
7 символа ли трябва да е кодът на Орехите? При мен е толкова.

Прави ми впечатление, че като въведа 8, ми изчезва предупредителното съобщение, но кодът светва в червено.

Нямам символи, който са се тълкуват двузначно като 0 и О, със сигурност въвеждам правилно отпечатаното. 😕

# 823
7 символа ли трябва да е кодът на Орехите? При мен е толкова.

Прави ми впечатление, че като въведа 8, ми изчезва предупредителното съобщение, но кодът светва в червено.

Нямам символи, който са се тълкуват двузначно като 0 и О, със сигурност въвеждам правилно отпечатаното. 😕
Моят код е с 8 символа!

# 824
Кодът на Орехите е с 8 символа.

Общи условия

Активация на акаунт