Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 945
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 840
Защо все някой от темата трябва да види нередностите и да сигнализира какви са тези организатори?

# 841
  • Телиш/Плевен
Защо все някой от темата трябва да види нередностите и да сигнализира какви са тези организатори?
Е, едва ли само оттук се сигнализира, много хора участват в игри, но не пишат тук и няма как да знаем дали не сигнализират и те.

Аз малко не мога да разбера какво се случва... Отворих линка, който е дала lite16 и първото, което ме учуди е, че сайтът този път не заби. Второто нещо откровено ме шокира - видях моите инициали и телефон сред печелившите. Dizzy Face А както писах вече, не можах да взема участие, защото сайтът заби три пъти, когато се опитвах да го отворя от телефона и да прочета какви са условията на играта. Оказва се, че сестра ми е успяла да отвори сайта на компютъра, видяла е, купила и регистрирала на мое име. Но нямам съобщение. Thinking Иначе похвално, че са си оправили сайта, дано занапред не допускат и некоректни участия. И браво на всички, които им писаха! Heart А аз, ако получа съобщение, ще се похваля официално. Защото сега ми е много странно, все още живея с мисълта, че не съм участвала. Което си е точно така... Satisfied

# 842
Аз си я получих уникално красива е! 😍
И аз ще получа новата кутия на BUZZStore.
Да ви кажа, тази ми е най-исканата до сега!
Като видях продуктите в нея.... Направо ахнах!
Нямам търпение да я получа. 🥹

# 843
https://smile-promo.com/#pechelivshi
Aбсолютно различни са изтеглените
Онези с повтарящите се имена и телефони ги няма за нито 1 награда.
Дано се похвалят повече от темата.

Аз съм с награда.С една бележка бях.

# 844
  • Телиш/Плевен
Аз съм с награда.С една бележка бях.
Честито! Hug Имаш ли съобщение?

# 845
  • у нас
В 16,30ч последно си проверих пощата с надеждата да са ми отговорили от пастите за зъби, след N брой писанията ми и на организаторите, и на възложителите. Но нямаше нищо. Направо се отчаях, че ще предприемат нещо. Но по-късно съм получила писмо, че ще теглят пак.
От тук разбрах, че са теглили отново. Проверявам след рефреш страницата, никаква промяна не видях. Чак след третия рефреш видях новия списък. Е, значи имало ефект. Видях се сред печелившите. Не са ме известили по никакъв начин, но то пише до 5 дни.
Адмирации на всички, които им писаха и на съфорумката, която разговаря с тях. Радвам се, че се вслушаха в нашите оплаквания и препоръки и премахнаха фалшивите бележки, и печеливши. Преборихме се бележките да важат и в другите тегления. Успех на всички и дано има много хора от темата сред спечелилите!

# 846
  • ЛОВЕЧ
В 16,30ч последно си проверих пощата с надеждата да са ми отговорили от пастите за зъби, след N брой писанията ми и на организаторите, и на възложителите. Но нямаше нищо. Направо се отчаях, че ще предприемат нещо. Но по-късно съм получила писмо, че ще теглят пак.
От тук разбрах, че са теглили отново. Проверявам след рефреш страницата, никаква промяна не видях. Чак след третия рефреш видях новия списък. Е, значи имало ефект. Видях се сред печелившите. Не са ме известили по никакъв начин, но то пише до 5 дни.
Адмирации на всички, които им писаха и на съфорумката, която разговаря с тях. Радвам се, че се вслушаха в нашите оплаквания и препоръки, и премахнаха фалшивите бележки и печеливши. Преборихме се бележките да важат и в другите тегления. Успех на всички и дано има много хора от темата сред спечелилите!
Пак има един телефон с две различни имена,вероятно е фалш ама ще видим.................., аз ще чакам следващо теглене

# 847
Някой дали може да ме ориентира къде мога да си видя кодовете ,които съм регистрирала в Хел?Отивам в профил,но там няма нищо🙄

# 848
  • у нас
Някой дали може да ме ориентира къде мога да си видя кодовете ,които съм регистрирала в Хел?Отивам в профил,но там няма нищо🙄
В профила като се влезе има едно хиксче от ляво. Като се натисне на него, излизат регнатите кодове.

# 849
Sinara много благодаря 😊А аз си мислех,че ако натисна хикса ще изтрия профила(ама мноооогоооо съм зле 😀😀).

# 850
Получила съм мейл от Долче густо  вчера, но го видях днес - извинете ако е споделяна

https://www.dolce-gusto.bg/mejdunaroden-den-na-jenata

# 851
И аз съм сред печелившите в Smile! Направо не повярвах - с една бележка и след доста дълъг период на каръщина и мен ме огря 😁
Нямам съобщение все още, но изказвам искрена благодарност за всички, които са писали, сигнализирали и изобщо са отделили от времето си, за да се преборят с нечестните практики на измамниците. По средата на адска седмица съм и това ми беше като един слънчев лъч и глътка въздух в деня ми!

# 852
Някой дали е ползвал вече код от Глово и КК, направи ми впечатление, че в глово пише че е валиден до 12.04, а не до 30.06, както пише в КК ап, което е странно, дано не изгорят кодовете.

# 853
Някой дали е ползвал вече код от Глово и КК, направи ми впечатление, че в глово пише че е валиден до 12.04, а не до 30.06, както пише в КК ап, което е странно, дано не изгорят кодовете.

Да, аз го ползвах за доминос пица.
Колебаех се дали за кауфланд да го ползвам, но реших да е пица.

# 854
  • София
Код за Глово за една кофа КФС ползвах на другия ден.

Общи условия

Активация на акаунт