Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 940
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 870
  • Велико Търново
Някой дали е ползвал вече код от Глово и КК, направи ми впечатление, че в глово пише че е валиден до 12.04, а не до 30.06, както пише в КК ап, което е странно, дано не изгорят кодовете.
Според това което е споделила evhen, ако кодът сте го въвели вече в Глово, то той важи 30 дни, т.е до 12.04. иначе си е валиден до 30 юни.

# 871
  • у нас
Колко време да се проточва ваучер за 20 лева? Предостатъчен е един месец, според мен.
Не е задължително. Може да не искам да поръчвам в рамките на месец.
Но в по-горния пост на Evhen е разковничето. След въвеждане в системата е 1 месец.

# 872
  • Б
Тази сутрин уцелих слушалки на играта на Рошен. Съобщението обаче много бързо изчезна и не можах да си напиша телефона.  На кого да пиша сега от Рошен ? Намерих един емейл, но отговор нямам

# 873
  • София
Скрит текст:
Колко време да се проточва ваучер за 20 лева? Предостатъчен е един месец, според мен.
Не е задължително. Може да не искам да поръчвам в рамките на месец.
Но в по-горния пост на Evhen е разковничето. След въвеждане в системата е 1 месец.
При нас в къщи имаме ли спечелен ваучер се харчи първия почивен ден
иначе ще го забравим и ще изгори и язък за барута.
Още помня една съфорумка която беше спечелила 100 лв ваучер от
магазин "Мосю Бриколаж" с валидност 3 месеца
от 01 юни до 31 август и така го беше скрила щото има време,
че и тя не го намерила. После разбрах, че е звъняла в магазина и по
името все пак са й разрешили да го използва.
И защо са тези притеснения и стрес, след като може в първата събота
или неделя да си го похарчиш на спокойствие
На глово спечелих на 07 март и на 09 март поръчах от КФС
даже не съм гледала докога е срока.

# 874
  • Там...
Още не мога да прежаля един ваучер за 20 лева от Толк панела, който заявих за Емаг и го забравих. Като си помисля колко много анкети съм попълнила за него и съм събирала стотинка по стотинка, за да станат 20 лева Laughing

# 875
И аз съм забравяла ваучер да престои. Сещала съм се няколко месеца след крайния срок на картата и сумата беше намаляла, защото са си теглили такса обслужване. Вече гледам да ги харча скоро след спечелване ваучерите, че в лудницата се забравя.

# 876
  • у нас
Предната вечер бях поръчвала от Глово, а преди това от Доминос. Чак след това ми се падна ваучера. Ваучера се вижда в профила на КК, няма да го забравя. Просто като му дойде времето, ще се ползва.

# 877
И аз съм с Глово ваучер - от 21 изхарчени кода.😁. Добре, че детето има РД скоро и ще влезе в употреба за някоя лека почерпка.

# 878
Добавихме още едно Маливче към колекцията ни! 🤭🤩

# 879
  • При децата ми
20 лв., 100 лв.,... Аз ваучер за 400 лв. забравих преди време! Smile Сега ми е смешно, но тогава не ми беше.

# 880
  • София
Принтера от играта на Девин дойде днес.

# 881
От smile пращат имейли.Искаг снимка на бележката за валидиране на участието със съответния номер.

# 882
  • Телиш/Плевен
Дойде заветният имейл от пастите за зъби. Heart Eyes Още не мога да повярвам, но съм много щастлива. И благодаря безкрайно на съфорумките, които сигнализираха за проблемите. Heart

Също така днес дойдоха втората дъска от Орехите и Маливчето. Heart Eyes
Скрит текст:

# 883
  • Под Слънцето
На мен не ми приложи кода от КК и ми дръпна сумата за ваучера от картата.
Още разгадавам как се случи. И поръчката ми объркаха. Изобщо няма се занимавам с приложението вече.

Днес в петък с Йетел, ако на някого се падне код за Комсед, ще съм благодарна да ми го предостави. Разбира се, ако няма да го ползва. При мен обичайното- код за топ рент а кар. Давам го , ако някой го иска.

# 884
Ако някой иска, нека ми пише 🙂

Общи условия

Активация на акаунт