Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 940
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ваучера за Глово първо се въвежда в промо кодове в профила и след това при поръчката се прилага авгоматично. Аз го използвах за Кауфланд.

# 886
  • Пловдив
20 лв., 100 лв.,... Аз ваучер за 400 лв. забравих преди време! Smile Сега ми е смешно, но тогава не ми беше.
Аз пък скоро намерих хартиени ваучери за храна, запечатани в пликовете си стоят. Изтекли... до 31.12.2024г. Мъжът ми забравил да ми ги даде... Някъде около 200 лева бяха. Още ме е яд! Аз така им се радвам на тези хартийки, той да ги забрави! Сега вече са в карта, която е в мен и няма такава опасност.

# 887
Обадете се на фирмата, да видите какъв е гратисния срок. Аз намерих също за едни 150 лв преди години, но бяха минали няколко месеца и не ми ги подновиха. Обикновено имат гратисен период, но не съм сигурна колко е.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 13:33 от KalinkataMalinkata

# 888
  • Сф
На мен не ми приложи кода от КК и ми дръпна сумата за ваучера от картата.
Още разгадавам как се случи. И поръчката ми объркаха. Изобщо няма се занимавам с приложението вече.

Днес в петък с Йетел, ако на някого се падне код за Комсед, ще съм благодарна да ми го предостави. Разбира се, ако няма да го ползва. При мен обичайното- код за топ рент а кар. Давам го , ако някой го иска.
Затова не съм си запаметила картата в Глово. И на мен ми дръпна така предния път с кодовете без да го приложи. Затова ,първо кода както са казали. А преди сякаш беше по друг начин и нямаше как да се прекараш. Също така , една вечер валеше и ми сложиха някаква такса- лошо време. Изчезна ми и едно заведение, от което вече бях поръчвала,  явно неизгодно им се видя. Изобщо избягвам гловото .
Имам съседка в спиди, снощи ми вика - "цял ден разнасям Маливчета , чак и аз се включих Joy "

# 889
Здравейте! Давам код за 15 % отстъпка за Практис, ако на някого ще му бъде полезен да пише на лични.

# 890

Днес ми е ден за пратки. Вчера също беше.
Абе май сушата поприключи!
Екипчето от Тик-Ток е просто върховно!
Мацката ме попита за килограми и височина, каза,че е мерила 2 часа..и в крайна сметка ми изпрати нещо,което сеедно е дошла да шие по мен! Уникално отношение. Очарована съм. ❤️🥹
В същност, чак сега открих малко повече информация за марката и видях, че един такъв екип е 139лв.
Ама наистина е страхотен. Усеща се толкова лекичък ..

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 13:54 от Shu34

# 891
Браво Shu34, оцелила си малкото коректни и добри продавачи, страхотни награди, със здраве да се ползват!

Днес ми е ден за пратки. Вчера също беше.
Абе май сушата поприключи!
Екипчето от Тик-Ток е просто върховно!
Мацката ме попита за килограми и височина, каза,че е мерила 2 часа..и в крайна сметка ми изпрати нещо,което сеедно е дошла да шие по мен! Уникално отношение. Очарована съм. ❤️🥹
В същност, чак сега открих малко повече информация за марката и видях, че един такъв екип е 139лв.
Ама наистина е страхотен. Усеща се толкова лекичък ..

# 892
  • у нас
От smile пращат имейли.Искаг снимка на бележката за валидиране на участието със съответния номер.
Странно, на мен не ми искат бележката.

# 893
Ваучера за Глово първо се въвежда в промо кодове в профила и след това при поръчката се прилага авгоматично. Аз го използвах за Кауфланд.
кок става за кауфланд не виждам в приложението на глово вече да има за магазини

# 894
  • ШУМЕН
Подарен        Ако някой иска  промокод 15% Praktis , да пише лс

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 17:27 от zwetanelia

# 895
  • Сф
Е как да няма.  На супермаркети иди. Току що отворих. Била , FF, Кауфланд....

# 896
На Глово не във всеки град има за супермаркети. В Стара Загора ми дава само Кауфланд, в Сливен не.

# 897
  • Телиш/Плевен
Sinara, може би снимката, която си качила при регистрацията, е достатъчна.
Питах сестра ми, тя също е качила тази, с която ме е регистрирала, но въпреки това я искат и им изпратих снимката.

# 898
Когато вали дъжд или сняг има такса 2 лв за лошо време, да.
 В пиков час когато хората свършват работа (17-19ч), цената на доставката се увеличава.
Онзи ден доставката от КФС беше 11.99 лв.
Маркирана е в лилаво.

# 899
Е как да няма.  На супермаркети иди. Току що отворих. Била , FF, Кауфланд....
да няма за всички градове ,сега го направих за Пловдив и излезнаха

Общи условия

Активация на акаунт