Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 940
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 930
Получих си спечелената награда от Инстаграм. Сосът вече го опитахме и е уникален, препоръчвам ви го! 🤩😋

# 931
  • Телиш/Плевен
За Маги - снимах и изпратих и двата пъти всички бележки, които бях регистрирала (5 броя). Според мен така е правилно, за да се види, че участието ми в кампанията е коректно.
Така направих и лятото, когато бях спечелила в тяхна игра.
В abv има ограничение за размерите на изпратените файлове и в случая няма как да им изпратя всички бележки, които съм регистрирала. Иначе когато са били толкова малко, съм пращала.

# 932
Ако на някой му трябва код за практис да ми пише

# 933
На предишната кампания на КК и Глово и на мен не ми бяха приспаднали ваучера, но аз правя скрийншотове на всяка стъпка от поръчката и слизам с телефона винаги. Звъняха в заведението и платих колкото трябваше.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 07:22 от TDK_91

# 934
Привет, някой има ли линк към играта на head and shoulders за 70% възстановяване на сумата?

# 935
  • Телиш/Плевен
Привет, някой има ли линк към играта на head and shoulders за 70% възстановяване на сумата?
https://pgonlinepromos.bg/hs2025

# 936
Здравейте има инициали на ММ  и цифрите от номера са същите в играта smile ,но нямам имейл. Да им пиша ли или да ги изчакаме Благодаря много на софрумките ,които водиха кореспонденция с тях относно играта.Ако някой има имейл или телефон ,ще им звъна да ги питам  той ли е .А иначе от игрите с покупка миналия месец съм кръгла нула ,нищо.

# 937
  • Телиш/Плевен
Здравейте има инициали на ММ  и цифрите от номера са същите в играта smile ,но нямам имейл. Да им пиша ли или да ги изчакаме Благодаря много на софрумките ,които водиха кореспонденция с тях относно играта.Ако някой има имейл или телефон ,ще им звъна да ги питам  той ли е .А иначе от игрите с покупка миналия месец съм кръгла нула ,нищо.
От този имейл пишат: info@smile-promo.com

# 938
  • София
Спечелете кино-билети до 20 март

# 939
Има ли игри с покупка от Фантастико?

# 940
Снощи най- накрая спечелих настолните игри от Милка

Скрит текст:

A тази сутрин ваучер от КК

Скрит текст:

# 941
Takeaway имат някаква игра за дните, в които има мачове. Не съм поръчняля скоро от тях и нямам подробности. Ако някой знае, може да сподели.

# 942

Ама много се радвам на такива награди!
Това за една жена си е... Богатство! 🪷

# 943
Shu34, така си е, цяло богатство! Честито!

Лале в дъжда, може да ги групираш по 3-4 на една снимка, щом са толкова много. Или да намалиш размера на снимката - и преди са писали тук със съвет - правиш снимка, след това на същата снимка правиш скрийн шот.

# 944
Хел изтеглиха,аз съм със скицник.Пак нямам СМС.

Общи условия

Активация на акаунт