Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 158
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 485
  • при късмета
Аз най-често пазарувам във Фантастико. И съм си създала навик да е при една и съща касиерка, явно не само аз, защото, ако работят 5 каси, при нея има най-много хора. Всички, включително аз си чакаме. Симпатична е, като поискаш разделени продукти на отделни бележки не прави физиономии. Разказах вече, че обясних веднъж, че ми трябват за различни игри, предложи дубликати на бележката и аз се съгласих, не ми го е наложила. Ама вече си знае, че играя, даже ме уведомява за някоя тяхна игра, ако съм я пропуснала. Не всеки път разбира се успявам да я улуча, та пазарувам и при други. Никога не ми се е случвало такова нещо, да ми дадат дубликат, вместо оригиналната бележка. За Фантастико в Люлин 6 говорим. То е в 7 по принцип, но така си го водят отначало. Но ми се е случвало да ми маркират един продукт, два пъти. Преди много често им се разминаваше цената на етикет и на каса, но явно много хора са подавали оплаквания където трябва и прекратиха тази практика

# 1 486
Бих но ММ е от типа да избягва скандалите а и сме с болно малко дете и колкото и да искам да ги попилея нямам възможност в момента. Все пак подадох оплакване до централната да видим дали ще има резултат, и просто от Фантастико освен ако не е тяхна игра от тука нататък а съм пас аз.

Много неприятна ситуация, не е редно и те го знаят. Заслужават да се отиде на място и пред управител да се поиска обяснение от въпросната касиерка. Много се изхитриха вече.

# 1 487
Аз най-често пазарувам във Фантастико. И съм си създала навик да е при една и съща касиерка, явно не само аз, защото, ако работят 5 каси, при нея има най-много хора. Всички, включително аз си чакаме. Симпатична е, като поискаш разделени продукти на отделни бележки не прави физиономии. Разказах вече, че обясних веднъж, че ми трябват за различни игри, предложи дубликати на бележката и аз се съгласих, не ми го е наложила. Ама вече си знае, че играя, даже ме уведомява за някоя тяхна игра, ако съм я пропуснала. Не всеки път разбира се успявам да я улуча, та пазарувам и при други. Никога не ми се е случвало такова нещо, да ми дадат дубликат, вместо оригиналната бележка. За Фантастико в Люлин 6 говорим. То е в 7 по принцип, но така си го водят отначало. Но ми се е случвало да ми маркират един продукт, два пъти. Преди много често им се разминаваше цената на етикет и на каса, но явно много хора са подавали оплаквания където трябва и прекратиха тази практика
Ами точно днес от там дублик получих вместо оригиналната бележка , не че ми трябваше ама  нямаше никакъв продукт за игра само едно данонино но за 3 лв не 5 😂

# 1 488
  • Сф
Аз също често пазарувам в това Фантастико. Никога не се е случвало да ми дадат дублират. За разлика от другото в Надежда 3. Хубаво  ,че сте писали до централата. И на мен ми се е случвало , винаги са реагирали.  Даже някакви бонбони ми беше подарила управител ката след гаф. За 3 та част. Там обикновено е лудница ,особено по промоции и карат през просото. Скоро един шоколад не беше на  обявената цена , голяма милка ,но просто го сторнирахме ,че не ми се занимаваше да се вика управител. Последно ходих в тоя новия до Орландовци и се включих два пъти в играта им ( до вчера беше). Там ми е най- спокойно.
П.п. ехе, много сме в Надежда 😘

# 1 489
Аз не следя имената на спечелилите, но ако не бяха хората, които следят, нямаше да знаем за измамниците, за фамилиите и т.н. И благодарение на тези хора, сме подавали сигнали в много игри. Някои от организаторите са го вземали под внимание и са ги дисквалифицирали. Престиж също си промениха практиката благодарение на нашите сигнали. Нещата започнаха да си идват на мястото. А Чио няма да купя никога точно заради непукизма им. Обидно е толкова хора да пишат години наред, а те да си подкрепят измамниците!

# 1 490
  • София
https://kfl.ulpromo.bg/
има изтеглени за трета седмица
с 3 бележки ме няма
изтеглени са и на Милка -петия от играта с регистрация
Скрит текст:
0886 849 XXX
0897 809 XXX
0889 991 XXX
0889 658 XXX
0899 903 XXX
Фантастико в Надежда-1 на топлата точка една служителка има
и я гледам как натиска с ръка
по везната да се изтегли по-голямо тегло.
На мен във Фантастико в Надежда-3 ми бяха дали дубликат
за играта на 7 дейс
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:40 от lite16

# 1 491
  • у нас
Venytoto, припомни ми за Престиж за какво става въпрос?

# 1 492
Venytoto, припомни ми за Престиж за какво става въпрос?
Беше сравнително скоро- миналата година може би. Не си спомням инициали ли качваха, май да, но им писахме. Дисквалифицираха лицето, което често се споменава тук като нечестно играеща, извиниха ни се публично- на техния сайт, изтеглиха нови и започнаха да искат снимки на КБ при регистрация. Мисля, че вече и кода сканират и проверяват. А и доста хора оттук получиха телевизори и някакви по- дребни награди като резерви два- три месеца след края на играта. Да потвърдят, че не се сещам как точно беше. Аз тогава не играх, говоря по спомен.

# 1 493
  • Пловдив
Точно след този случай, редовно се включвам в Престиж (досега все безуспешно). Дори и да не ми трябват обявените награди, все има кой да зарадвам, при евентуална печалба, но шапка им свалям, че си взеха поука.
И в тази връзка - зачеркнах категорично Чио и казах на хлапетата вече в никакъв случай, да не си купуват техните чипсове.

# 1 494
Проверете си участието в игрите за Ариел. Който е играл с една бележка в двете игри и е спечелил в първата му се анулира участието във втората. Сега забелязах, че нямам участие за Боша, заради уреда за власинки .

# 1 495
Миналата седмица ходих до Бурлекс да си взема и използвам ваучера. Освен нещата за вкъщи, купих само за играта на Девин и малки сокчета за Куинс. Касиерката ме разпитваше как съм спечелила ваучера и чак като се прибрах вкъщи, видях че ми е дала дубликат. Хем знае, че играя в игрите, хем ми дава дубликат.

# 1 496
  • София
салфетки на Малива, каквито обичайно не ползваме. Късметът ми се усмихна само с дъска от Орехите. 😄
Сигурна ли си, че не печелиш Маливче? Имейлът идва в спам папката. Погледни за всеки случай списъците с печеливши. Имам чувството, че всички печелят. Аз за всеки случай бях купила 3 пакета хартия, защото допусках, че не всеки печели, но и трите бележки спечелиха.

# 1 497
Проверете си участието в игрите за Ариел.
Къде се проверява това ?

# 1 498
Моя профил => Статут на кампанията

Проверете си участието в игрите за Ариел.
Къде се проверява това ?

# 1 499
Добре че ме подсещате да си регистрирам бележката от играта на Ариел и Лидл и в другата игра. Щях да го правя и се отнесох. Исках първо да свърши едната игра. Blush
При мен е празно, а имам регистрирана бележка. Какво трябва да пише?

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 23:34 от Bobby®

Общи условия

Активация на акаунт