Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 067
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 620
  • у нас
Лабиринтът на Милка ми е много тегав.

# 1 621
  • Там...
Лабиринтът на Милка ми е много тегав.
Ужасен е. На работа го минавам на десктоп, уикенда ще включвам лаптопа вкъщи Joy

# 1 622
Нали приплъзвате заека с пръст? Приплъзвате пръст по екрана на телефона, а не цъкате встрани от него (някой май беше писал, че прави така). При мен става много лесно.

# 1 623
  • София
Аз на компютъра се опитвам, обаче нищо не става!

# 1 624
  • у нас
Плъзгам, иначе не става.

# 1 625
  • Пазарджик
Аз на компютъра се опитвам, обаче нищо не става!
На компютъра чрез стрелките се получава. Всеки ден играя и досега не съм имала проблем.

# 1 626
  • Там...
При мен не става с плъзгане, само стъпка по стъпка с цъкване. Ползвам Опера на телефона. На компютър със стрелките става за отрицателно време.

# 1 627
Много са досадни тазгодишните игри на Милка.

# 1 628
Аз съм изпуснала обявяването на печелившите от Престиж с гласуването за бисквитена торта. Дали някой пази линк?

# 1 629
# 1 630
Не ми признаха бележката от Лидл и Ариел в другата игра на Ариел. Тя наистина е ужасна. Още като ми я донесе моят мъж и ме хвана яд. Супер бледа и през нея минават ивици, където дори няма мастило. Датата на бележката почти не се вижда. Какво правите в такива случаи? Искате ли на място и в момента на покупката нова бележка? Каква вина има купувачът, че в магазините касовите им апарати са под всякаква критика?
А като съм я регистрирала в играта на Лидл са я признали.

# 1 631
Да не би да има условие в правилата, една бележка да участва само в една игра?

# 1 632
  • София
И аз за пръв път имам точки от Лоялната програма, само че не мога да ги осребря, дава ми постоянно

Грешка!
Валидността на сесията ви изтече докато пишехте съобщението. Моля, използвайте BACK и опитайте отново.

😂

# 1 633
На някои да му е познат този номер - 0875354385, звънна преди час, но с вдигането се разпаднал. Сега при опит да го потърся ми съобщава, че абоната е зает.

# 1 634
  • София
На някои да му е познат този номер - 0875354385, звънна преди час, но с вдигането се разпаднал. Сега при опит да го потърся ми съобщава, че абоната е зает.
Здравей, за съжаление не е от игра. Има го от няколко години, в темата са питали и преди.

Мрън, мрън.. толкова тегления минаха - мен ме пропуснаха.

На Чисто играта не е лоша, но не е моята, малко награди и никакъв шанс, плюс, че пуф на този етап не ми трябва.
Дано някои организатори четат тук.. хубави награди са роботи за прозорци, прахосмукачки роботи, куфари, кафе машини, кафе автомати, подаръчни карти, гифт карти заредени с прилични суми, кошници с продукти.

Честити награди на всички!

Общи условия

Активация на акаунт