💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 451
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Не се бях замисляла, че е изчезнало това бързане бебето да порасне. Просто някак си знам, че ресторантите
партитата и пътешествията няма да изчезнат и ще ни чакат и през следващите неизвестен брой години... Чувството е хубаво Wink.

# 31
Честита Баба Марта и от мен, момичета!

Накарахте ме да се замисля какво ни каза Младенов за прохождането. Забравила съм повечето неща, но помня, че трябва да я държа с чорапки с топчета на ходилото, за да има дранене на нервните окончания. Или боса. Ама кога да се сложи обувка... не помня. Frowning Моята се изправя непрекъснато на стъпала, но е с чорапчета. Миг спокойствие няма заради това катерене и изправяне, та не ми се мисли като  проходи какво ще е. Open Mouth

Риба съм дала сьомга с пюре именно заради регулацията там. Предстои да дам треска, а сигурно и хек като намеря такова пюренце.  Много ми се ще да дам белтък, ама ме е страх, защото имаше обриви и обостряне на атопията от жълтъка. Утре ще дам пак жълтък в пюре, та ще видим как ще е. Примесен в печиво, нямаше реакция.

Аз не съм търпелив човек по принцип и още не съм се научила на търпение. Не бързам за да кажем социален живот, а бързам да се наспя Smiley и да имам малко повече свободно време, че сама я гледам и съм перманентно в изтощено състояние.

# 32
Хек май има на Плазмон.

Олег Младенов на нас ни каза да е боса. За обувки не помня кога се слагат. Сигурно като стане по-стабилна и иска да ходи. Каза само да се смачкват в ръката като гъба. И по тази логика пантофите не са ок на този етап.

И аз не умирам да ходя по дискотеки и заведения. Не сме се и скъсали преди да излизаме, но понякога ми липсва свободата да влезна в банята без да се уговарям с мъжа ми кога да стане това 😁

# 33
Хек май има на Плазмон.

Олег Младенов на нас ни каза да е боса. За обувки не помня кога се слагат. Сигурно като стане по-стабилна и иска да ходи. Каза само да се смачкват в ръката като гъба. И по тази логика пантофите не са ок на този етап.

И аз не умирам да ходя по дискотеки и заведения. Не сме се и скъсали преди да излизаме, но понякога ми липсва свободата да влезна в банята без да се уговарям с мъжа ми кога да стане това 😁
Ваня, колко познато. Аз напоследък я оставям в количката пред отворената врата на банята и й говоря докато се къпя. 😁 Ако се размрънка, че й падне нещо отивам само й подавам и така...

# 34
То не, че е такъв проблем да се изкъпя като мъжа ми е вкъщи, но просто не е така свободно 😁 Като се роди и започнаха коликите беше най-гадното. Аз съм в банята и я чувам как се дере и бързам да излезна, все едно нещо ще направя. А, не съм я оставила сама, но просто като чуваш как се мъчи и никакво удоволствие от къпането. Пишкаш на отворена врата, ядеш на крак. Живи и здрави да са ни, това са бели кахъри, ама понякога искаш да си измрънкаш.

# 35
И аз съм на 32, но тренирам и се храня умерено. Не мисля, че на 27 бях в по-лоша форма от сега. Винаги са ме боляли китките от тежко и кръста не ми е силна страна. Но на 27 нямаше да оценя колко мои приятели не успяват да имат деца, дават всичките си пари за инвитро, хапчета и лечения.

И на мен ми се излиза. Ама ми се ходи на групова тренировка, на опера и театър или на кино. Искам да се видим с приятели на по чаша вино. Аз и сега излизам, но се редуваме - единият от нас остава вкъщи и не сме излизали заедно от преди да родя. Не сме били на “среща” или нещо такова.
Даже мъжа ми като ми каже да изляза и сега се чудя какво да правя😄 какво правехме преди бее😄 ходя до лидъл понякога сама😄

# 36
Аз имам още да работя по спокойствието си 😁
Чакам я да стане на 1г, да проходи, да спи само веднъж, че ми писна по цял ден някое дете да приспивам 🤪
Хем ме притеснява колко бързо минава времето и порастват, хем пак понякога нямам търпение…
Мен напоследък също ме оставят да изляза сама, мъжа ми поема фронта за 2-3 часа. Виждам се с някоя приятелка винаги, но то никак не е често 😂

# 37
Моята госпожица последните дни спи само по 30 мин. Направо не знам какво да я правя. Съответно за целия ден спи час и половина. Вечерния й сън е около 10- часа. Как ще минава на 2 дремки не зная...

# 38
Моята госпожица последните дни спи само по 30 мин. Направо не знам какво да я правя. Съответно за целия ден спи час и половина. Вечерния й сън е около 10- часа. Как ще минава на 2 дремки не зная...

И ние бяхме така. Спеше по 20-30 мин. Откакто е с 2 дремки спи доста повече. Налага се понякга да я доприспя на 30-40 мин. и след това спи час и половина, два без проблем. Чак я събуждам накрая. Пробвай няколко дни с 2 дремки да видиш как ще е. В началото ще се събужда на 30та мин сигурно, както е свикнала. Доприспивай я когато можеш и ще се напаснете накрая 🙂

# 39
  • София
Момичета, честит празник! Да сте румени и засмени- вие и семействата ви ⚪🔴

1. От къде се взимат чорапки с топчета?

2. Докога се водят бебоците всеки месец на детска консултация?

# 40
1. Във всички магазини има. Пепко, Синсей… те са едни гумени топченца
2. До 1 г знам, че са консултациите.

# 41
  • София
Мерсии 💐

# 42
Момичета, много ми се спи днес. Вчера реших да храня малката не на 4 часа на 3 и 1/2(съответно имаше 1 хранене повече от ппц), с мисълта да не се буди в 3-4 да яде. Еее, събуди се в 1:30 и в 4:40... Знам, че сега 8 месец е растежен скок, ама то това дете яде все едно новородено. И става около 6. Тва ок нали ще минаваме на лятно време скоро, ама това ядене...

# 43
Аз я храня на 3 часа, но не ми се буди да яде. Снощи се буди два пъти и то сериозно. Не мина с леко приспиване, а трябваше да я взема на ръце. Сега е с температура, та явно е била неспокойна от зъби. Не сме се виждали с други хора, няма сополи и не кашля, та ще е само от зъбите. Иначе като се събуди как разбираш, че е гладна? Аз давам понякога вода и биба и заспива. От 3-месечна не яде нощно време.

# 44
Аз я храня на 3 часа, но не ми се буди да яде. Снощи се буди два пъти и то сериозно. Не мина с леко приспиване, а трябваше да я взема на ръце. Сега е с температура, та явно е била неспокойна от зъби. Не сме се виждали с други хора, няма сополи и не кашля, та ще е само от зъбите. Иначе като се събуди как разбираш, че е гладна? Аз давам понякога вода и биба и заспива. От 3-месечна не яде нощно време.
Давам вода, биба, но продължава да мрънка. Тогава правя мляко вече, защото и с гушкане не става... 😁

Общи условия

Активация на акаунт