💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 651
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Не, има ги в джелато&лате, джелатериите.

# 421
Нас заради скромното тегло ни посъветва педиатърката да слагам сирене и в обяда, не само в закуската 😂 Та не мисля че е проблем.
Иначе и Плами много говори, вече казва и ам ам като яде 😂 По цял ден дудне, много е сладка.

# 422
Еехеее, доста храна за такъв интервал от време.😄

# 423
Ние сме 8 кг. Малко слабичка ми се вижда. Така и не стана супер пухкаво и дебело бебе, както исках 🤣

Като сме на изварата, мога ли да я замразя? Взех едно пакетче 400/500 гр, ама то на ден се давало по 40 гр. Аз вчера почнах с 5 гр, днес дадох 15 гр и от утре си минавам на 40 гр. А ние много не ядем извара и си мислех дали да не замразя на дозички останалото количество?

# 424
Момичета, извинявам се, че нахлувам малко неуместно в темата, но се чудих дали вашите бебчета все още се стряскат докато спят навън (например при по-силен шум или вятър). Моето момченце май се стряска, вкъщи не съм го забелязвала досега, но навън се появява нещо като този рефлекс, който май трябваше да е отшумял вече.

# 425
Рефлекса на Моро е да се стряска от нищото и да вдига ръце. Другото според мен си е нормално. И аз се стряскам. Вчера като прибирах чиниите от миялната и я видях да присвива очи като да се стряска от шума на чиния в чиния. Но според мен това си е напълно нормално хората да се стряскат от различен шум.

# 426
Той направи това с ръчичките няколко пъти навън (може би имаше някакви външни обстоятелства), но оглеждаше като Моро. Докато спеше го направи.

# 427
Явно се е стреснал от страничен шум. Щом не го прави без причина, според мен няма за какво да се притесняваш. И ако единично.

# 428
Ох, какви фини бебешоци сте. Моята беше 9.500 миналия месец, сега не ми се мисли. Видимо не е дебела, ама тежи.

# 429
Моята беше 11кг преди 3 седмици Sweat Smile Joy

# 430
Мерихме се и ние. 81см 12.300 е голямото ми момче 🩵🩵🩵

Caprice,  в категория са си 🤣

# 431
Малеееее, какъв здрав мъж😃 А, май роди и последна

# 432
  • София
сладури! Моят син онзи ден го мериха (на 9м и 10 дена) – 77см, 10,260 😅

Къде гледате колко грама млечни могат да се дават?

Иначе аз вече си хапвам млечни, направо припадам от кеф, малкият засега няма проблеми - дано така си остане. Другият месец ще започна да му давам и на него.

Днес ще ходим на офталмолог, че нещо много си криви едното оче и се притеснявам. Педиатърът каза, че е нормално, ама аз искам да си го чуя и от специалист в областта.

# 433
Проблемът май не е толкова в млечните, колкото в много протеини ( които има и в извара, сирене и тн) Поне така разбрах аз.

# 434
Аз питах е другата тема. Извара дадох 5 гр първия ден, 15 гр втория и после ще давам по 40 гр на ядене. Нашата кокона е слабичка, за това не се притеснявам от многото протеин, но все пак трябва да е умерено.

Общи условия

Активация на акаунт