💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 14 046
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Виж, за това не мога да кажа. Ние наблягаме на риба и морски, имаше от тях обилно и бяха вкусни. Сладки и десерти също не ядем. Поне пред децата 🤪

# 616
Аз ще препоръчам Терма Вита в Огняново.
Ходим от 5-6 години. Гарантирам за басейните и храната.  Бяхме псоледно през февруари, Игор си плава с удоволствие. Имат си собствена ферма и си произвеждат някои от нещата. А на 3 мин от хотела има страхотно заведение точно над реката. Загледала съм св.Иван Рилски в Банско (въореки, че подобни локации не са предпочитани от нас), но нямам отзиви от познати, нито личен опит. В Огняново сме ходили и в Парадайс и не бих го препоръчала, освен ако не са променили нещата от 2017та.

# 617
За Банско препоръчвам Каза Карина и Св. Георги, който е към края на града (защото имало и още един с това име). Хотел Зара също е хубав. На нас ни предстои "почивка" на хотел с бебето и не знам как ще се справим.
Иначе за закуска на моята девойка давам мляко, следва обяд от супа или пюре, после следобедна закуска - каша или десерт от кухнята и за вечеря давам пак мляко. Нощем задължително става за ядене, даже тази нощ 2 пъти. Когато се храни с храна от кухня (поръчвам от Вълшебник и Хер Бебе), за закуска предпочитам АМ, защото после има доста сухоежбини. Иначе може да закуси и мляко с бисквитки, юфка, кус кус с извара. Не изяжда порциите за супа/основно, но не дохранвам с мляко. Но дори и да изяде 200 гр порция, след 1 час е гладна за АМ. 😳😳 Явно не се засища, не знам. Все си казвам, че ще въведа вечеря с надеждата да се засити и през нощта да не става, обаче тя изведнъж почва да мрънка, да хленчи и е невъзможно да дадеш друго освен АМ.

Днес пак започнах опитите за гърне. Както и мислех, забравила го е и иска да става веднага.

# 618
Здравейте мами 😊 предстои ни празнуване на кръщене и първи рожден ден, препоръчайте ми хубаво заведение за София. Благодаря 🫶

# 619
  • София
Ох, като мама, която е била на режим заради бебчето 9 месеца и сега започва да се храни…да питам - хапвахте ли пица с моцарела докато кърмите?

# 620
Всичко хапваме. На тази възраст и бебето ще яде пица с моцарела, само да му дадете 😝
Редактирам се да ви питам, по колко време сучат бебетата ви? Моята по 3-4 мин на страна само, възможно ли е да се нахрани толкова бързо или просто само толкова има?
После е щастлива, обръща се и напуска 😂😂

# 621
  • София
даа, и моето по толкова суче на страна. Понякога повече, понякога по-малко, но щом сама се пуска и е щастлива, всичко е точно ❤

Супер за моцарелата, тамън ми пристигна пицата 🤣🤣❤

# 622
Форест, да ти е сладко 🍀❤

# 623
Форест и аз се радвам за теб и ти пожелавам да ти е сладко! 🫶 Ти доста изстрада покрай хранителните ограничения, които ти бяха наложени от лекари и съм безкрайно щастлива, че има толкова самоотвержени млади жени, които предпочитат добруването на мъничето си! Възхищавам се! ❤️

# 624
  • София
Благодаря, момичета! беше наистина трудно, но пак бих го направила ❤

# 625
Днес изпробвахме преносимия стол-чанта. Супер е! Сложих го на ратанов стол и бебето се чувстваше чудесно, даже беше в ескимоса Simple Smile, че времето се смени 4 пъти за двата часа в които обядваме.

# 626
Може ли някой да ми припомни кой беше сайта с добри цени за столчета за кола? Не беше амазон ама не помня кой беше.

О супер за преносимия стол. Ще поръчвам тия дни значи

# 627
Момичета, коя от вас каза (май беше Лина), че имало "лъжливо" наспиване или нещо подобно...? Нещо става с прекрасното ми, кротко и мило бебе!! Тя суче за да заспива, и щом легнем, се 'почва, от около седмица, щом се насуче и дори почти здрямала се завърта и започват опити по разсънване!! Сяда. Ляга. Става, прави кобра (от пилатес/йога), после пак сяда, пак ляга. Изпратя се на кошарника. Ш' падладея! 🤯 двете ми момченца, не са правили нищо подобно. Пък не са от кроткия вид, тип дете кюфте! Тази е толкова енергична, че ако й дам на лапне крушка, ще светне!!!! Гадно е. Какво да правя?!?!? 😫

# 628
На мен втора вечер ми се налага да я приспивам. Уж е заспала с млякото и в мига, в който усети, че е в кошарата става и почва "фитнеса" . Оставям я да се поизмори, аз го приемам, че си тренира новото умение и не го е тренирала явно достатъчно през деня. Оставяй я там още 15-20 минути да си тренира и я приспивай пак.

# 629
Вчера имахме рекорд - 6.5 часа будуване. 2 часа опити да я приспя. Скъса ми нервите. И тая вечер като гледам се очертава трудна. Явно всичките са в един период.

Немския сайт беше нещо babymarket.de
После ще го проверя.

Общи условия

Активация на акаунт