💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 14 047
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Как да седи стабилно? Има.ли.още бебета, които не го правят на тези месеци? То дойде време да прохождат.
Не ми харесва носенето на памперс до късна възраст, малката дъщеря на сестра ми е на 5г. и още е с нощен памперс.

Ние сме на почивка, ама аз не си почивам изобщо. Иначе басейните са с топла минерална вода и са супер, бебка им се радва.

# 601
Caprice, ако е в бг къде сте отишли на почивка. Търся нещо за нас, че сме решили да отидем някъде за 2/3 дни. Друго място на което да НЕ си почивам😆

# 602
По този повод… 🤣

# 603
Caprice, ако е в бг къде сте отишли на почивка. Търся нещо за нас, че сме решили да отидем някъде за 2/3 дни. Друго място на което да НЕ си почивам😆
Хотел Царска баня, гр. Баня до Карлово. Бакейни и храната са супер, обслужването е под всякаква критика. Има 1 столче за хранене, което не е чистено с месеци. Помолихме да го изчистят, те избърсаха само таблата отгоре. Confused

# 604
Олеле добре, някое др място ще си харесаме

Ваня, съвсем в целта😆

# 605
Хотел Царска баня, гр. Баня до Карлово. Бакейни и храната са супер, обслужването е под всякаква критика. Има 1 столче за хранене, което не е чистено с месеци. Помолихме да го изчистят, те избърсаха само таблата отгоре. Confused
Ужас това за столчето, аз за това като ходим ще си нося малко столче, на Лорели Его съм харесала. И легло сгъваемо също ще си нося, не мога чуждо да ползвам, то детето така го осмуква като е прав, предпочитам нашето да си е. Трябваше да сме началото на седмицата на почивка, но заради ужасното време я отмених.

Вие пускате ли вече децата си в басейни с минерална вода? Не знам от кога е подходящо, мислех като ходим да не влизаме ние с бебето, само таткото и баткото да се възползват от басейните.
Като място аз лично най - харесвам Хисаря, има много градинки и паркова за разходки и ми е най - удобно с деца.

И друго да питам тези, който си приготвят варени каши, тъй като още му давам - има ли проблем, ако съм направила повечко да му дам на следващия ден? Говоря за варена каша с брашно и плод, в повечко съм направила и я прибрах, но не знам дали е годна за консумация днес или да я изхвърля?

# 606
Вчера ми попадна едно клипче на наборче на нашите, повтаря баба и тати, моето не ще и не ще. И хем майката беше написала, че не се занимава много с това да го кара да говори. Явно на мен се е метнала, не е от най-приказливите.
Днес се събуди в 5 часа, да се изправя в кошарата. 🥱

Аз кашите не ги правя от брашно, а с ядки, но ми се е случвало да прибера и да дам следващия ден, опитвам я за всеки случай и аз. Не би трябвало да е проблем, щом е затворена в хладилника.

# 607
  • София
Два (руси) въпроса имам 👀
- започнахте ли да давате нещо за вечеря?
- боровинките само да ги намачкам, нали - без термична обработка?

# 608
Вечеря според мен след годинката. Ако имаш предвид вместо млякото преди лягане, че се обърквам кое е вечеря. София яде в 17 нещо безглутеново с плод, например и после в 20.30 мляко 190 мл и заспива. Та вечеря викам на това в 20.30 ч.

# 609
Аз нямам кога да й давам и вечеря, тя си заспива с млякото вечер. Ако й давам и вечеря и мляко трябва много късно да ляга.

# 610
Да, защото това моето в 17:00 ч го водя като следобедна закуска след обедния сън. Следващото вече си е млякото преди нощния сън и то за мен е вечеря. Знам, че някои деца доста след годинката си пият мляко преди сън, но може би като имат вечеря млякото е по-малко.

# 611
  • София
Да, да, и аз на това му казвам вечеря. Моят син хапва следобедна към 16ч и към 19:40 суче и заспива.

# 612
Аз давам вечеря.
8ч - закуска ( слагам АМ в нея малко)
13ч - обяд
16ч - следобедна
19:30 - вечеря
20:30 - мляко
Да, и аз съм изумена, но след едно 150/190гр пюре след това си пие и 150мл мляко😁 ама към 2 през нощта пак яде😄 измежду тия вс яденета се присеща и за мляко ей така насред нищото. Има поне още 2 млека измежду другото. И е 8кг/72см , не е дебело бебе. Не знам къде го побира ама ака здраво😅
Дами, при нас се усеща т.н “фалшиво” отпадане на дрямка и има дни когато се опитва да не спи, заспива трудно. Но не се подлъгвайте по това. Имат си нужда от две спанета поне до 12м.

# 613
Миналата седмица ходихме в Гранд хотел Велинград с двете деца, супер си изкарахме. Навсякъде беше много чисто и храната е хубава. Препоръчвам!
Децата ги пускам в големия басейн и в малкия детски, няма проблеми. Единствено в горещите басейни не е хубаво. То и на мен ми става лошо от такива, камо ли децата 😁

# 614
Ние точно имаме лош опит с Гранд Хотел Велинград, но преди 2-3 години. Храната беше ужасна. Може да са се поправили от тогава, но беше много зле. Имахме и други забележки, но това беше най-фрапантното. Десерт крем нишесте в чашки от шотчета - просто смях за 5*. Мъжете не харесаха месата - бяха много сухи и безвкусни.

Общи условия

Активация на акаунт