💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 466
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Caprice, тук ли си, ето я 🤗 благодаря за твоята, прекрасно бебче е! 😍

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 22:14 от КремонаЛиза

# 676
Не цитирайте коментарите със снимки само, за да можем да ги изтрием.

Хайде и аз ще ви я покажа за малко и после трия.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 22:24 от VaniaK

# 677
Ваня, много е сладка и твоята кукла - кака с цял час и половина на Верена! ☺️

П. С. Добре ме подсети за цитатите. Коригирах се (:

# 678
Мале, много са ви елегантни бебките Simple Smile моята е цяла диня пред тях Heart Eyes

# 679
Много е елегантна, с тези дълги пръсти 😍 Ще я изям 😁❤

# 680
На снимката ми, Верена е с моя детска шапка, плетена от ламска вълна, която аз изпрах в пералня и сега е бебешка. Като й я сложа, я наричам Скарлет 😄 прилича на момиченцата от сериала д-р Куин лечителката 😁
Подобна:

# 681
Ето я пак моята бебка, която всички мислят за момче - днес беше с лента за коса и пак ама то момиче ли е, мислех, че е момче Scream
Моите пък все за момиченца ги взимат. Големия ми син като беше бебе, една позната колко пожелания му изреди и накрая като завърши И да си купува много червила и паднах Grinning После много се извинява жената Grinning

Прекрасни са ви момиченцата, много да ви радват.

# 682
Действително е досна гадно с това питане и коментиране. Големият ми син, още от бебе, та чаааак до когато вече беше предучилищна и още го наричаха "красавица", "сладурана", "кукла" и т.н. 😁 Той първо плачеше , после вече се научи да се шегува и казваше "пак ме помислиха за модерен" 😃😃 сега вече е голям и се шегува, но по едно време нямаше излизане, хора от площадките да не кажат на малкия да слуша кака си 😂
И аз понякога не съм отгатвала пола на дадено детенце. Ми случва се. Тогава или натапям иначе срамежливото ми дете "запознахте ли се с детенцето?"🤭 , или аз питам "как се казва?". Много рядко името и то заблуждава. 😊
Малкия по-малко го бъркат, защото по-малко ходи на площадки, а и още е на 3, в разказа обхванах до 6г., при батко му 😄
И не само, малкия няма чак толкова нежни черти, колкото големия. Постоянно какички от училище му се лепят да му правят или дават нещо 😄 едната му казала, че като порасне всички ще го харесват, друга че ще и сега й е фаворит от лапетата, трета му дала дъвка за балони, масажи му правят 😁🫠 прибира се и ми дава напътствия, как да му масажирам гърба 😂

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 05:16 от КремонаЛиза

# 683
Момичета, вече нямаме температура, играем си, но много бързо се измаря, не можем да си влезем в режима. Вашите, когато са били болнави, как и за колко време си върнахте режима? Уж е добре, но сутринта едва издържа 2:30ч. интервал, а преди правеше по 3:20.

# 684
Супер е, че сте добре. Сутрин най-трудно издържат. Моята днес на час и половина будуване почна да мрънка, ама я задържах още час.

# 685
Ето ги. Много съм доволна. Не очаквах толкова хубави цветове. Люспи от лук, цвекло, куркума, хибискус (каркаде), червено зеле. Малко е занимавка да, но пък е приятна дейност за мен

# 686
Люси, мноооого добре са се получили 🤩

# 687
Момичета, кажете ми нещо ефикасно за пъпчици по дупето. След диария се появиха едни гадини, червени, та някои и с гноен връх и няма махане дори и със Судокрем.

Светли празници! 🫶

# 688
Момичета, кажете ми нещо ефикасно за пъпчици по дупето. След диария се появиха едни гадини, червени, та някои и с гноен връх и няма махане дори и със Судокрем.

Светли празници! 🫶

Аз съм фен на здраве бебе.

# 689
Аз използвам крем здраве

Общи условия

Активация на акаунт