Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 219
  • 903
  •   1
Отговори
# 810
Tова ще да е някаква книга за веган суровоядство...🤔 На корицата само плодове и зеленчуци.😂

# 811
Not approved!, както викат едни сладури в едни клипчета - не виждам кифтета! Joy
Тая книга дали не спорихме и тук с някого за нея или може и в някоя група да е било, не помня вече. Голяма реклама, а никой не ще да застане с името си или да даде повече информация какво се очаква да има в нея. Накрая ми рекоха че нищо не разбирам, то всичко си пишело, в книгата нали. Пък аз като отказах да си я купя и не наумих нищо, та лапнах едно кюфте за утеха и приключих въпроса Grinning

Нещо се опитвам да се разболявам аз, цяла зима устисках но съм лепнала нещо, според мен от тривиалните риновируси ама пак си е досадно. Изрових някакъв спрей за гърло с прополис, даже и срокът му на годност има още малко Joy за разлика от половината ми аптечка. Шмъркам тука едно Витко с ментол и камфор, та ми се отварят рязко де що имам чакри... от което не мога да сваря и да изругая качествено, че почват неудържими кихавици, по много Joy Нищо кой знае какво до тук, но е безкрайно досадно, а пък тъкмо да ми почна и цикъла, та и фитилът ми е екстра къс тия дни. Като си взема по-късно кутия Геломиртол и почна и да хълцам на евкалипт по цял ден и съвсем ще ми писне от мен си.
Но от цялата работа, едни пилешки кълки дето щях да ги пека, май ще си ги свяря на супа довечера или поне някаква като яхния там да ям горещо. С чесън и чили, да знам поне що съм люта Joy

# 812
Натка, то в това шантво време никой не знае откъде и кога ще му се лепне някой досаден вирус.🤪 Да минава по-бързо!
Сетих се и аз за онази книга, но не съм сигурна, че беше същата.😂 Не беше ли само за ИР? Иначе пак така привидно без автор, с нещо си революционно в съдържанието (което така и не разбрахме какво точно е😜), а се появи и защитник на въпросната книга в темата, дали не каза, че си има и автор (в крайна сметка за мен ценното в книгата си остана загадка, а нямам и навик да купувам нещо само по едно голо заглавие и реклама).🙂
Какво ли прави онова момиче в Тик ток, което лекуваше ИР с по 2 кг плодове (помело май споменаваше в едно видео)?😃 Нави не е от достатъчно дълго в темата и е пропуснал доста неща.😃

# 813
Даже и знам почти със сигурност къде и кога съм прихванала, в интерес на истината. На някои хора кеф им прави явно да си пръскат сополите по всички останали... Нямам друго обяснение защо някой ще се навре в тясно пространство при други хора и ще се съдере да киха без дори да се опита да си сложи я ръката, я нещо друго. Да не ви казвам аз какво исках да сложа, при това не на устата му а по-скоро на противоположния край, тамън бях с едни тежки кубинки. Грозна история.
Ще ми мине, разбира се, къде ще ходи. Но на фона на тия агресивни мераци оня ден викам да има и баланс - каква жена съм аз, ако и не мрънкам?!? Joy Така де, по-добре да се смея, пък макар и на себе си.

За книгата - мисля си че тази същата беше, пък може и повече такива да са се навъдили дето никой да не ще да си сложи името на тях Grinning
Някои се смеят и клатят глави като кажем че тук всичко сме виждали, но то си е така.

# 814
Много плъзнаха из фейса книги без автори.
Пълна смехория.
Събрали неща, копирали, няма автор.
Помня, че ми стана интересна една книга, не че щях да я купя. Та попитах под поста кой е автора.
Отговорът беше потресаващо малоумен - Когато си я купите, ще разберете.
Нали се сещате на какво ги направих Joy

# 815
Няма нужда чак от такива тайни...😄 Да разбера името на автора на книга, която ще купувам, чак след това, няма начин!😂 Но сигурно има хора, които се връзват...

# 816
  • Sofia
Някой ден ще видим първи пост на темата в книга без автор. Joy

# 817
Кaren, нищо чудно.😂 Може пък да напишат "Авторски колектив".🤣

# 818
Това няма как да се случи.
Абе колко трябва да съм зле, че да поръчвам  книги само по гръмки заглавия, без да проуча автора Joy
Иначе в темата си има източници, посочени. Книги, линкове.

# 819
Колко ѝ е цената на тази "феноменална" книга? 50-60 лв има ли?
Скрит текст:
Извинете за малоумното сравнение, но това чудо ми напомни на една книга "Срала и заспала", която е била бум преди десетина години Grinning

# 820
Тези книги ги пишат с chat gtp. И в ТикТок е пълно..
Момичета да ви попитам висок кортизол как може да се свали, лекарства ли се пият или нещо друго се прави?

# 821
По принцип причината е хубаво да се разнищи, че тя не е винаги една и съща да е висок. Иначе общият съвет е намаляване на стрес от всякакъв характер по принцип - не говоря само за ядове ами и за дълги фастове, твърде интензивни тренировки, недоспиването е ясно и то, абе всичко що е стрес за тялото. Кофеинът също евентуално да се намали или махне.

# 822
За висок кортизол адаптогени могат да помогнат.
Иначе най-общо казано почивка, спокойствие и силна храна. .
Без пикове на кръвната захар, недоспиване, стрес, твърде много тренировки, гладуването също е стрес за надбъбречните.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 19:51 от steli4ka s

# 823
Благодаря, веднага попитах чата какво е адаптогени 😉

# 824
Ашваганда + Магнезий = хубав сън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт