Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 335
  • 903
  •   1
Отговори
# 390
Долче, моите не са хич за разправяне, добре че до към обед повечето пъти вече съм забравила какво е било.
Уж претръпнах вече, но е куца работа - прекалено реалистични и се събуждам афектирана, отначало не осъзнавам че е било сън...
Е, не както аз правя с готварски видеа, ама все пак Grinning
О, добре че и аз си забравям част от сънищата.😂 То не беше само стрелбата с гангстерите, и друго имаше. И моите едни такива супер реалистични, та чак се събуждам стресната, изморена (или каквото съм правила насън).😃
И аз много се разсейвам, като гледам готварски видеа/сайтове по време на фаст. Или пък направо готвя.😅 Измиване на лицето със студена вода действа много освежаващо, разходка също.

# 391
  • В центъра на моретата
Абе, да ви кажа и аз напоследък започнах много да сънувам. И то неща, които даже и през ум няма да ми минат. Дадох на майка ми от млечния кефир, че много взе да се размножава, та и тя ми каза, че много добре започнала да спи и да сънува. А аз малко се притеснявам от нейните сънища, че много често се случват. Разликата с преди е, че правя кефир и то воден и млечен, т.е. с две неща атакуваме организма. Може ли да е от кефира? А майка ми по принцип има сериозни проблеми със съня, както и с кръвното като е в легнало положение. Пие кефир вечер и малко след това ѝ се доспивало. Баща ми и той като бебе спи, ама той и преди нямаше дертове с това.

# 392
И аз напоследък спя като бебенце, но го отдавам на магнизиевия бисглицинат. Сега съм взела на Натурал фактор. От предния бисглицинат нямаше този ефект. Дали пък не е от Кефиров? Днес редуцирах количеството в единия буркан. Утре и другия целия ще го издоя и замразя. То у нас млеконадойна ферма стана 🤣.
Със селърито много странно се получи. Стоя три дни на стайна температура в купичката с кефир. Нито кефирът се вкисна, нито селърито се разкисна. Днес, преди да го изхвърля, опитах. Ми киселко беше. Но не посмях да го употребявам. То верно, че в казана варим билки и глогинки, ама не съм по иновациите.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:24 от tays

# 393
Е, за 3 дена ще е станало, но аз поначало не си го представям точно него самостоятелно като голяма вкусотия де. Виж майка ми слага по-стабилни дръжки от нормалната нашенска целина в туршията а не само листа, тях ги ям с кеф. Но те са хем по-ароматни, хем и нямат такива влакна както селърито.

За по-добър сън от кефира - не е невъзможно, разбира се. То зависи какво му е пречело преди това, ако е било в някаква степен от флората може, защо не?
С ройтерито дето квасим е по-драстично понеже би трябвало да са някакви консщи дози там, а не че тооолкова уникално точно това.

# 394
Аз се напуках с една купичка гъст кефир. Няма да си пия магнезия тая вечер, да видя дали пак ще спя добре. Макар че по пълнолуние само дето не вия срещу Луната. Май днес не е подходящо за експеримента.
Нати, флората викаш. Изгледах и аз наполовина твоя човек, много добре обяснява. Не е скучен. Но ми дойде клиентката и го стопнах за друг път.

Елорка, държиш ли фронта? Аз не успях. Не че очаквах, де. Излапах две бутчета и онова лигавото, дето го взех от Билла и не му запомних името. Някакви марули, крехки. Не беше лошо. Особено в този беден сезон.

# 395
Кой тоз моя човек, че аз като знам какъв отбор съм наредила - никога няма да успея за им изслушам всичките лекции и подбони, то кой по-напред? Grinning
Ако е индиецът - забавен е наистина. Той и Бен Бикман пуска майтапи чат-пат, абе умни момци са, точно такива обичам да ми говорят.

# 396
Тайс, тази салатка сигурно е салата Романа. Една такава издължена и хрупкава?
Аз не съм пила кефир скоро. Та не е от него. По принцип си сънувам доста интересни сънища.😅
Селъри обожавам. Бях уцелила наскоро едно с много крехки стъбла, почти никакви "конци" нямаше. Даже не ги и махах. Идеално беше на пръчици. Май от Италия беше.

# 397
Не съм ви досаждал скоро с моите научни терзания... но ето какво се казва концентрация на l.REUTERI в биволско мляко, след 2-3 дена в хладилника... Значи можело Simple Smile

Гъч не, ами чак колонии са сгъчкали тук таме, тия купчинки са от ройтери Simple Smile BioGaia Protectis Simple Smile

И нещо ОЩЕ по-интересно. Ето какви хубави лацто бацилчета /без никакви патогени/ имам в моето КИМЧИ след 2-3 дена в пусналото сосче на тъмно и темперирано "под мивката" Simple Smile Разбира се на хигиенично място, затворено в една тенджера Simple Smile

# 398
И до какъв извод стигна, ако изобщо, защо преди това нямаше в картинката ти такива бацили? В смисъл, какво ти е различно тоя път в постановката  в сравнение с преди и смяташ ли че има значение че е само един щам а не няколко че и това ми е минавало през ума? Че аз вече се омотах кой какво обяснява как нямало да стане, пък аз си ручам и си хвърча с метлата нощем и хич не ми е Joy
Туршиите са си лактоферменти и те, в нашенско кисело зеле също би трябвало да видиш доволно.

# 399
Тайс, така ли изглеждаше? А, ако са малки салатки, по 2-3 броя в опаковка, тогава са Литъл Джем.🙂

# 400
Тайс, така ли изглеждаше? А, ако са малки салатки, по 2-3 броя в опаковка, тогава са Литъл Джем.🙂
Не, не. Не са нито Литъл Джемки, нито такава маруля. Мие се листо по листо, моята кулинарна мечта 🤣.
Остана измито в центрофугата, ако можеш да го разпознаеш, ще си надигна гъзурника и ще снимам след малко, и ще сложа тук в скрит текст. Нов вид салата е, много крехка.

# 401
Снимай, пък ще се пробвам да позная.😊

# 402
Ей го, изядох му сърцевинката, та остана най - гадното 🤣. Изхвърлих и касовата бележка. Ако тези дни ходя, ще снимам , ако има. Бяха осем, подредени с кочана нагоре , кръгли.
Скрит текст:

# 403
Вид марула си е пак някакъв но и аз не му помня името, точно този и на мен не ми е любим. Не че и него го връщам ако няма друго, но не си го избирам ако има от какво. По ирония, е любим на баща ми, та те винаги слагат и такъв в градината. Аз към него посягам само ако другото сме го опасли вече, по-хрупкавите разновидности имам предвид Grinning

# 404
Тайс, прилича ми на Джентилина.🙂

Общи условия

Активация на акаунт