Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 286
  • 903
  •   1
Отговори
# 450
Да, това е тъжното. Важен е сеира, а не да помагат на хората.

# 451
Аз го гледам с детето, обаче такива тренировки дето правят...ако въобще ги правят, защото дават по 5 мин макс от треннировките. Мъж 166кг тича на пътеката на 14та скорост, как пък не, той ще получи инфаркт, как става тая работа. Аз 56кг тичам макс 3 мин на 9та скорост и немога да дишам след това. Колко да тича тоя човек на 14 та скорост..... аз ли съм супер зле или той е мега добър с дишането 🤔

# 452
  • на острова на мечтите
Тайс, Папчо киха цяла сутрин
 ММ пак е с грип. И той съпричастно киха и пъшка 😜🤣 Всъщност повтаря всичко, което казва ММ и после се смее като мен.
 Подозирам, че разбира всичко.
Аз не охкам. И като паднах пак не охнах. По-скоро ми е смешно, защото така полетях, че се и превъртях, че ми беше смешно. Мен само инжекциите ме стресират!
Рекох инжекции и се сетих, Гущеров не се е вясвал! Той направи ли гастроскопията ? Или ще е в понеделник!?
Вярно, започнах да свиквам с тренировките. Дори добавих клекове. Преди не можех. И времето увеличих. Абе ще вая костенурка 🐢🤣
И аз много обичам пържоли на скара. Утре ще изритам болният да направи барбекюто навън.
П.П. Уви, това за сеира е много вярно😥

# 453
Ох, тоз Папчо. Смея си, си представям.
Значи другия път да ги запишеш.

https://upload.bg/
ей тук може да ни даваш папчо да го видим Rolling Eyes

# 454
На клекове нося аз, другото обаче ми омръзва по-лесно и от тях...
С клековете за сега съм що-годе редовна, пак е нещо. Аз поне здрава кълка имам, ако успея и трътката над нея да напомпя ще е супер ама да видим какво и що ще постигна.
Усещам се обаче че пак се прегърбвам ужасно и трябва да видя по тоя въпрос мога ли и какви упражнения евентуално че не е добре така.

А за тия в това предаване... сега, то е вярно че с лежане и чакане нищо не става, ама и така да им излиза джигерът не ми звучи добре. Не знам кое би било по-зле - дали наистина да ги мъчат по една цяла тренировка така или да ги карат да пуфтят колкото да заснемат малко, а пък иначе само зрителите да си мислят че е много. И в двата случая не е ОК, даже е вредно. В първия случай със сигурност ще ги повредят тях, а във втория ще вземе някой дето гледа предаването да си каже че щом специалистите там така ги карат, значи туй е начинът... и юруш.

# 455
А бе има и жени свалят по 400гр на седммица, а уж двуразови тренировки, уж режим, а са и 100+ кг., аз затова и подозирам, че толкова и тренират. На 1500кал и такива тренировки пък 400грама.... Не ми се вярва нещо
П.С. Изнервих се яко с една поръчка, то докато избереш офис, то едни карти, то едни регистрации, то чудо. 20мин. Докога така ще я карат тия от answer.bg. направо ми вдигнаха нервите. Докато избереш офис, на тая тъпа карта, то чудоооо.

# 456
Аз знам как изглежда някой, който един час е бил на пътека или друг уред... и хем не е с наднормено тегло.
Тия са прекалено сухи и свежи и съм на мнение, че или е постановка, или е заснето в началото на всяка тренировка, за да могат все пак и звук да запишат, а не само пъшкане... и операторчето се е прибрало в стаята да нанка Simple Smile

# 457
Аз сутринта 40мин на пътеката, като тичам 3 мин макс ходя и пак тичам и така 40мин. Пот ми капеше от миглите хахаха 😂😂😂 За дишане няма да споменавам просто...

# 458
А бе има и жени свалят по 400гр на седммица, а уж двуразови тренировки, уж режим, а са и 100+ кг., аз затова и подозирам, че толкова и тренират. На 1500кал и такива тренировки пък 400грама.... Не ми се вярва нещо
П.С. Изнервих се яко с една поръчка, то докато избереш офис, то едни карти, то едни регистрации, то чудо. 20мин. Докога така ще я карат тия от answer.bg. направо ми вдигнаха нервите. Докато избереш офис, на тая тъпа карта, то чудоооо.
Абе... всички тук знаем, повечето и от собствен опит, как не е проста сметка да ядеш по-малко и да мърдаш по-много, тия хора там няма как да са здрави та не знаш на кого още какви са му спирачките. Освен и тоновете стрес, които всичко това им причинява, нали. Я се разходи из целия подфорум тук с диетите да видиш как плачат че и на по 1000-1200 не свалят.
Но това нещо наистина явно е повече сеир отколкото да вършат нещо. Те нали и за разни други риалити формати дето уж големи изпитания пък разправяха че като свършат снимките си им давали да ядат и прочие. Колко му е и на тия тренировките да са колкото да заснемат там малко.

# 459
Незнам то хубаво не свалят на 1000-1200кал, ама ще е до време и рано или късно ще започнат да свалят. Неможе 1 месец на 1500кал и да не сваляш или да сваляш под 1 кг на седмица.
Иначе те са си болни, то имаше един епизод с лекари и изследвания и нямаше здрав човек, кой с диабет, кой кръвно, ир все имаха нещо. Ама и аз с ир ама свалях къде по-бавно, къде по-бързо, калории броях 5 дена макс и ми писна, тренирам сама без инструктор 4-5 пъти седмично не 2 пъти на ден.

# 460
Абе имаше изследвания, ама какви точно не съм видяла.
Някои ги изкараха едва ли не пращящи от здраве.
Ама не са. Обременяване направиха ли им? Малко ме съмнява да са им разрешили глюкоза и трикратно боц боц.
Явно на гладно са гледали резултати. Което си е некоректно.
А дали са пускали пк, холестероли, вит Д, в 12. Ха, едва ли.
Всичките са си с метаболитни драми.
Имах една позната. 110 някъде, че и нисичка.
Кз на гладно под пет. Инсулин м/у 6 и 7.
Не ви ли изглежда супер, а?
И тя си живее с мисълта, че е здрава.
Направи обременяване, защото и казах, тя отлагаше, но смени лекаря и вече на второ и трето боцкане и лъсна истината.
Кошмарен инсулин. КЗ на второ скача до 10, на трето към 6.

# 461
На една от жените докторът й съобщи, че преддиабетното й състояние вече е преминало в диабет, та кой знае какви изследвания са им правили...Даваха на каква възраст са според някакъв си апарат и всички ги изкараха по-стари.
Незнам аз за 6 месеца разбрах, че храната е най-важното. Най-силното лекарство и най-силната отрова може да бъде. И сега само като си спомня какви боклуци съм пила и яла.... по-скоро пила..всяка сутрин редбул с нескафе 3 в 1. То само за това как нямам и диабет незнам. Следобед пак 3 в 1, та да стане по цял ден с това се наливах. Ужасс..

# 462
Какво е това "обременяване"?

# 463
ОГТТ май беше, изследването с чаша захар през 1 час дето се пие.
Само като се сетя и ми се повдига.

# 464
Какво е това "обременяване"?
Изследването което най-ясно показва положението с инсулина. Взема се кръв три пъти, през час, изследват се КЗ и инсулин. Веднага след първото бодене се изпиват разтворени 75 грама чиста глюкоза, за да се види след нея какво се случва.

GoSSipSs, млада си, радвам ти се че при теб са се получили лесно нещата, но разбери че не при всеки е така. Ако беше, тая тема тук нямаше да съществува.

Общи условия

Активация на акаунт