Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 081
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Виена
Който е прекарал повечко време в източноевропейските столици я познава Simple Smile Венеция са полски обувки, имат магазини в големите молове в Полша, обикновенно работят с естествена кожа и качеството е над средното.

# 1 036
В крайна сметка взех маската, шампоан нямали от дълго време! Sad Консултантката ме убеди, че била страхотна...и на мен колко ми трябва! Даде ми и мостра от Сисината серия... Wink

# 1 037
  • Берлин
Момичета, помагайте. Бъдещата тъща на племенника на Мм ни покани на чрд. Виждала съм я само на снимка и си изглежда като типична германка. Парфюми и козметика не непознат не ми е ок. Идеята ми за красив шал отпадна, че племенницата е поръчала такъв, ваучер не ми е никак ок. И не знам. Жената е бяла, руса, наша възраст. И интериорно нищо не мога, защото не съм ходила у тях. А тъй като се пада на 19-ти, съм приготвила кошница с вина, шоколад и ще добавя боядисани яйца и козунак. Ама това е подарък за ходене на гости, не личен. Таа, ако ви хрумне нещо, ще е прекрасно.

# 1 038
Папурче, защо не ти е ок парфюм? В случая можеш да получиш информация за любимия и парфюм от племенника/ племенницата и гарантирано ще зарадваш рожденичката. Друг вариант - да се информираш дали има хоби и да избереш нещо свързано с него, трети вариант обеци/гривна, предварително разбирайки какво харесва и носи и т.н.

# 1 039
Папурче, сега докато отривам от кафето си, ми хрумна, че можеш да и вземеш някой красив сервиз за кафе или чай, например.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 15:24 от Tit*

# 1 040
Папурче, разбери дали обича масажите или някоя подобна глезотия в салон.

# 1 041
Ако носи бижута аз съм за бижу, семпли изчистети обеци, малки деликатни и скъпи! Разбира се ако носи...или красива сребърна гривна. Wink Може да е с ваучър тя да си го избере бижуто.
Сисе, да си жива и здрава, маската е супер, косата ми е сочна, еластична и обемна. Скоро ще дойде и шампоана!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 08:00 от mimi.7299

# 1 042
Аз съм за парфюм, книга/албум, растение в саксия за подарък на дамата.
Най-безопасно е.

Ани, полата е много кокетна и лятна 🙂

Генгера го знаем 🙂
пътека бяхме направили едно време до там

Днес мокро и дъждовно, косата ми се накъдри, че излезнах без чадър 😃

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:15 от Al Georgieva

# 1 043
Приятна и спокойна седмица Ви пожелавам.

Папурче, трудна задача е подарък за човек, който не познаваш и не искаш да отбиеш номера.

Вместо цвете 2 пъти съм подарявала такава саксия с билки и много се хареса, но гледам сега доста скъпички са станали.
https://eu.clickandgrow.com/products/the-smart-garden-3?variant_title=grey

# 1 044
За подарък на немската госпожа може да се вземат някакви билети за културно събитие в съответния град.

# 1 045
Папурче, момичетата са ти дали чудесни идеи. За мен луксозен шал също е сравнително безрискова алтернатива, а и имаш кого да разпиташ за подходящи цветове.
Благодаря за приятните снимки - красиви са нашите носии и какъв заряд носят само!
Каракачанската е много драматична, чак има нещо вещерско и мрачно в нея.
Харесвам етно мотиви, сетих се за това старо ревю.
https://youtu.be/yaN77H1qXlk?si=QwfLBBTtLI53-6ew

# 1 046
Помня я тази колекция 🙂
И аз харесвам етно мотиви.

И.Марант имат етно колекция, като я видях и се сетих за нашата Mtz и колко добре ще и застане

# 1 047
Десигуалската рокля с причина е била грешен номер. Както уж трябваше да сме по тениски и дънки, в крайна сметка ги бракувахме една идея по-елегантни. Мен ме спаси добрата стара Marks  & Spencer

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 08:37 от MagniМ

# 1 048
Попътен вятър на младоженците!

# 1 049
Магни, дълги години да живеят в любов и разбирателство и така да посрещнат деца, внуци и правнуци. Много сте хубави.

Общи условия

Активация на акаунт