Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 082
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Бургас/Пз
Мими, аз също съм с този дето си показала. И сутрин и вечер го мажа. Преди да легна мажа и синия , който е показала Асето.
Зеленият крио гел съм го оставила като се постопли, че е охлаждащ и сега ми е студено с него Simple Smile
Забелязах, че като се мажа има някакво подобрение по-скоро откъм подобряване структурата на кожата. Далеч съм от мисълта, че ще изчезне целулита. Просто кожата е по-хидратирана и изглежда по-добре.

Купих си една тъничка блузка на Мос Мош. Много приятна материя и много хубаво пада. Чакам другата седмица да заредят пролетната колекция в магазина в Бургас:)

# 1 021
Мерси Ани за подробното разяснение. И аз ще поръчам като твоя, лятото крио. И аз не очаквам чудеса. Къде в Бургас е магазина на Мос Мош?

# 1 022
  • Бургас/Пз
Мерси Ани за подробното разяснение. И аз ще поръчам като твоя, лятото крио. И аз не очаквам чудеса. Къде в Бургас е магазина на Мос Мош?
До входа на подземния паркинг за Трията. Има и още една марка в него,  но забравих как се казва

# 1 023
До входа на подземния паркинг за Трията. Има и още една марка в него,  но забравих как се казва
Ще трябва да го разгледам...айде поръчах Колистара. От белия им лосион за тяло съм много доволна, лек, бързо попива, с нежен аромат! Wink

# 1 024
  • Велико Търново
Добро утро!
Папурче, успех с фитнеса!Той е голямата ми  любов в този живот.
Ани, страхотна е блузката, много харесвам марката.Със здраве да си я носиш.
Мими, това е шампоана.
https://douglas.bg/guerlain-abeille-royale-revitalising-fortifyi … are-shampoo-85602
Желая ви усмихнат ден, аз тръгвам към работа.

# 1 025
Добро утро!
Сиси мерси, поръчах го, в момента е на хубава цена и безплатна доставка! Керастас денсифик, който ползвах години нещо вече не ми харесва, синия олиосета ми е добре. В момента съм с розовия и също не ми пасна...

# 1 026
Папурче, успех!
Най-важното се е случило, а ти, с твоята воля и борбеност ще се справиш 🙂
Където има воля, има и път.
Скрит текст:
Минала съм през това, иска време, на мен ми трябваха близо две години. Редувах един ден спорт, един ден ходене минимум 5 км. Вечеря до към 19 - 19.30 часа, след това по възможност разходка поне 1/2 час.
Без пресилване спорт всеки ден, без крайни диети, без добавки за отслябване

Малко красота в дъждовния ден, мода от преди стотина години.

носия от Одринска Тракия

впечатли ме плата, плътен памучен плат, много подобен на днешните дънки, забележете шева /извинявам си за бледата снимка/

и една официална носия от Котел, ризата е копринена

и близък план риза и кърпа, цветенцета са 😍
Скрит текст:

и ръкав на носия от Родопите

и празнична носия на годеница от Гюмюрджинско

и ме зашемети една каракачанска носия ❤️
гледах, и гледах, и гледах

и части от нея
Скрит текст:

След толкава красота как да ви се покажа в дънки и тениска 😃
Изложбата е до 20 юни в Худ.галерия Казанлък.

Герленския шампоан ме изкушава, дневния крем ми хареса. На Керастаз не харесвам нищо. От няколко години палзвам продуктите за коса на Balmain и съм доволна.

Хубав ден!

# 1 027
Дъждовен, недъждовен и аз на фолклорна вълна.  Етнографски комплекс "Генгера", Айтос. Ще вървим километри в парк Славеева река! Wink
Ал, много готино и цветно, на връщане от мола ще взема шампоана на Герлен, не мога да чакам...мъжа ми ще отнесе Олиосета и Керастаз, ще му лъсне косичката! 😂

# 1 028
ЕЕее, какви красоти! Благодаря, че споделихте с нас тези красоти, момичета!

# 1 029
  • Бургас/Пз
Ал, Мими, много хубави снимки! Красота е 😘
Мими, да знаеш, че понякога цената в мола е различна от тази в сайта. Миналата седмица така отидох за един фдт и ми казаха,  че отстъпката вашата само при онлайн поръчка.

Днес видях тези ленени ризи и се сетих за Копче https://www.reserved.com/bg/bg/lenena-riza-2-ys123-30x
Ако някой ги е виждал на живо да сподели как е лена

# 1 030
  • София
Мими, много хубаво в Айтос! Не знаех! А, като знам, че дори не спираме в Айтос на път за морето.... Ех!

Ани, вчера бях с щерката в Резървд, но не видях нещо, което да ме грабне много. Аз искам тъмно розово, фуксия. Наситен цвят искам. Такава, в бледо розово има и в HM.

# 1 031
  • Бургас/Пз
Мими, много хубаво в Айтос! Не знаех! А, като знам, че дори не спираме в Айтос на път за морето.... Ех!

Ани, вчера бях с щерката в Резървд, но не видях нещо, което да ме грабне много. Аз искам тъмно розово, фуксия. Наситен цвят искам. Такава, в бледо розово има и в HM.
Ако намериш фуксия и аз искам 😂

Имам нова ленена пола на точки Simple Smile

И едни обувки точно фуксия съм й замислила Simple Smile много ми харесаха на модела как стоят

# 1 032
Качихме се по една отвесна пътека до Козела! Копче, природата е хубава!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:45 от bubanka

# 1 033
Мими, помислих, че си с калцуни.

# 1 034
  • Берлин
Някой познава ли тази марка? Не съм ги чувала и виждала, а доста интересни модели имат, естествени материали и прилични цени.

На тези се чудя и на тези

Общи условия

Активация на акаунт