Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 147
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 005
Папурче, хем се смях, хем те разбирам..сряда се събираме с още две дружки да измислим стратегически план за сваляне...имаме 2 месеца до важни събития...две, три кила пак ще съм доволна! Не очащвам чудеса но с тез бицепси абсурд да се появя!

# 1 006
  • София
Аз какво да кажа, допреди няколко години бях 40 кила с мокри дрехи и хората се плашеха от слабостта ми и не можех да кача и грам. Сега, 10+ кг нагоре и си взимам дънки с ластик отгоре, защото талията ми е разширена от това качване. Добре, че в Gang има такива. Иначе като покупки напоследък се олях с неща от деним: риза, елек, дълга пола, дънки. Всяка пролет искам всичко от деним да е мое.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 14:17 от Lizzy_Crow

# 1 007
Браво Папурче! След като си преборила здравословните проблеми и вземаш мерки - резултат със сигурност ще има. Щом си в процес на сваляне на кг. на твое място не бих бързала с покупките Simple Smile . Успех ти пожелавам.

# 1 008
Успех, Папурче! Успех и на другите момичета, включително и на себе си, в борбата с килограмите и обиколките.

# 1 009
  • Виена
Абе я си купи два удобни всесезонни панталона и две-три блузи, комфортен размер, ще спестиш гимастиките и чуденките сутрин пред гардероба. Три месеца да ги носиш, после ще ги изхвърлиш с кеф Simple SmileИ ще са ти свършили добра работа, което обикновенно не е случая с повечето ни дрехи Wink

# 1 010
  • Бургас
Препоръчвам коло-вада лайт /тази правя аз/. Много е ефикасна и полезна, сравнително лесна е. Ние периодично я правим, аз доста по-рядко Flushed, ММ доста по-често. Дотук 4 кг, но предполагам още един може да добавя, но това не ми е важно. Усещам се лека. Дано и метаболизма ми да се рестартира и да спре да иска да яде баници. 

И аз съм на РД довечера, ще карам на вода и евентуално малко салата.

# 1 011
  • Ямбол
Галчудо, сподели повечко, моля те =)). Ти и в предните мнения писа за това, та се канех да те питам какво е коло-вада и как ти се отразява 💚.

# 1 012
  • Бургас
Това е една програма на Корал клуб, дистрибуторска компания. Моята я имам от доста време, май сега е Грийн, а ММ от един боуен терапевт в Б-с си я поръча, но и от интернет е поръчвал.

Произволен линк:
https://coralvita.com/?s=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B0

# 1 013
Папурче, насреща сме като ти натежи да те изслушаме и подкрепим в тежката битка.

# 1 014
Папурче с теб сме! Hug

Всичко ще е ОК и ще се случи!
Започни със минимизиране на стреса и сън! И много ходене за възстановяване след фитнеса!

PS И научи приятелките си на кафе по Агентски  - правиш дълги 2 кафета (зелен/билков чай) в термо чаши и се разхождаш с приятелка поне 6 км Wink

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 23:22 от Agent Provocateur

# 1 015
И аз сутринта изминах 8 км, ако можеше да е всеки ден, но пусто време!

# 1 016
  • София
Папурче, справила си се с най-тежкото. А най-доброто предстои.

Аз винаги съм се борила с килограмите, ако се храня нормално, качвам. Но и винаги съм сваляла бързо. Е, последните две години не става и не става. От началото на годината започнах да следя калории, 3-4 пъти седмично пилатес и 2 пъти народни танци. Позарязах колата и гледам да се движа пеш. Даже днес две кафета по Агентски и съм на 26 000 крачки.  Меря се веднъж месечно. До 5 март бях свалила 6 килограма. Трябва още толкова. Веднъж седмично си позволявам джънк ден и така оцелявам психически. Бавно, но ще стане. Просто си трябва постоянство.

# 1 017
Кой беше антицелулитния лосион на Колистар. Уж от Асето ги запаметих и не ги намирам. Този става ли?
https://www.notino.bg/collistar/special-perfect-body-gel-za-otsl … TZj0PbT2VSqFpT0vR.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 20:28 от mimi.7299

# 1 018
# 1 019
Аса, мерси! Аз май искам само един...няма да имам нерви за 3 Wink

Общи условия

Активация на акаунт