Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 149
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 990
Не се смеем Папурче, супер са ти маникюрите!

# 991
  • Велико Търново
Сиска, страхотен аутфит, както винаги! Много твой!
Не знам за жълтата рокля, като наметало преметната през кръшната снага на таз девойка от линка, но на мен ми останаха очите в  това
https://www.maisonrabihkayrouz.com/mrk/product.html?a_ld01-plum
и най-вече това
https://www.maisonrabihkayrouz.com/mrk/product.html?a_ld07-plum

Копче, нейната рокля е черна, а аз имам тази
Скрит текст:
Този младеж прави страхотни дрехи.Фенка съм му.

За първи път ще ползвам маска и шампоан на Герлен, дано ми харесат.Новата серия за руса коса на Керастаз ми хареса и ми е добре на тънката ми коса.
Иваниче, аз също на всяка снимка все повече те харесвам-правиш нещо!Чудесна си!
Джиджи, долюбвам и скини, и къси поли, и рокли, и деколтета, но пуста фигура не позволява носенето им.Много ми хареса!
Папурче, чуден ти е маникюра!
Мими, страхотна си както винаги!
Чудя се, ако финализирам поръчката дали няма да ме пишат във вестниците-"Съдия уби неразумната си жена"
Скрит текст:

От такива неизвестни сайтове самата девойка дума няма да даде да се поръча, категорично ми отказа да отидем в София, то вече няма и кога де, аз април ще го работя без почивка.Последно е харесала рокля от Rachel Gilbert.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 06:22 от siska79

# 992
Сис, ще ме умориш от смях. Със зелената рокля май съм те виждала.

# 993
  • Велико Търново
Съни, да.Тя ми е за сватби и погребения.Всички ми я знаят.Бяхме на парти 30 години аптеки "Асклепий" и кмета ме поздравява по име.Колегите коментират, че кмета ме познава, викам спокойно-той по роклята ме е запомнил, с нея бях на бала му.

# 994
Сиске, зелената рокля е убийствена!

# 995
Поправка, Мими!
Сиска е убийствена в зелената рокля!
Какъв ден е днес? Кой празнува?

# 996
  • Варна
Сиска, чантата е трепач, освен това като я поносиш малко, ще можеш да я продадеш на дори по-висока цена и да финансираш следващи покупки, т.е. разумна инвестиция. Питай NiaV, тя ги разбира тези работи.
Зелената рокля е правена за теб, аристократична и женствена!

# 997
Цитат
Чудя се, ако финализирам поръчката дали няма да ме пишат във вестниците-"Съдия уби неразумната си жена"
Simple Smile Сиска, първо видях $ като 5 и се замислих за казуса ти, но после погледнах по отблизо както трябва и реших - не няма. Simple Smile
Ще покажеш ли новата избрана рокля на Rachel Gilbert, интересно ми е да я видя.

# 998
  • София
Сиска не съм я виждала със зелената рокля Angry

Папурче, тоз маникюр и на мен ми харесва Smile

# 999
Поправка, Мими!
Сиска е убийствена в зелената рокля!
Какъв ден е днес? Кой празнува?
Така е, ама на снимката не е Сиска, или нещо изтървах? 🤔

# 1 000
Не си изтървала. Чакаме да ни се покаже.
Визирах поговорката, че Човекът прави дрехата.

# 1 001
  • Велико Търново
Добро утро!Аз съм се показвала с тази зелена рокля.Тя е от 2018.
Света, като и аз разбера ще покажа.Толкова незаинтересован човек не съм виждала.

Кремът за шия и деколте е много хубав.Богат и супер икономичен.
Шампоанът на Герлен ухае прекрасно.
Пожелавам ви хубави почивни дни, аз отивам на поредните дежурства.

# 1 002
Аз отивам в парка. След плодова вечеря 500 гр надолу.
Сис дай линк за шампоана?

# 1 003
Всички, които успях да видя са много стилни.

Аз отивам на фитнес, плуване, джакузи, масаж и сауна. После довършване на някои работни ангажименти.

Купих си масажор за лице и чакам да пристигне. Модни придобивки напоследък нямам, на практика нищо определено не ми трябва и нищо не ми грабва окото.

# 1 004
  • Берлин
Аз от фитнеса се влача към вкъщи. Наех личен треньор, режим, всичко. Тази битка ще е продължителна и тежка. Знаете ми положението. Открих си мускули на неподозирани места. То не е като да се виждат, но болят за сметка на това. После ме чака женско парти /аз на треволяк и вода ще го карам/, дано е забавно.
И проблемът "нямам какво да облека" се задълбочава. Такива форми след всичките вливки не съм постигала. Нищо /почти, щото нали пантофите са ми ок/ не ми става. Не знам да купувам ли или да изчакам подобрение някакво, за да почна от най-големите ми дрехи /дясната част на гардероба хаха/ към по-нормалните вляво. Инат и мотивация, помощ и подкрепа, всичко имам. Не знам само как ще реагира "телцето" ми, нито кога и дали изобщо. Ей такива размисли са ме налегнали.

Общи условия

Активация на акаунт