Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 154
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 975
Цитат
Света, давай твоите сайтове за роклята!
Мими, единият сайт е в линка на Сиска - до снимката на роклята, горе в дясно .
Вторият Амазон, но не доставят до Бг,  ако имат познати в страна, в която доставят, ще стане лесно.
https://www.amazon.com/-/es/JoyAMrise-Elegante-vestido-invitada- … p/B0DCZRSZ1K?th=1
Аз никога не съм пазарувала от Амазон обаче и не мога да кажа колко надежден е сайта /да се застраховам/
Simple Smile

# 976
Амазон и Ибей често продават китайски стоки, така че ако роклята не е на някой дизайнер, марка, читав магазин, не бих рискувала въобще.

# 977
  • София
Сиска, страхотен аутфит, както винаги! Много твой!
Не знам за жълтата рокля, като наметало преметната през кръшната снага на таз девойка от линка, но на мен ми останаха очите в  това
https://www.maisonrabihkayrouz.com/mrk/product.html?a_ld01-plum
и най-вече това
https://www.maisonrabihkayrouz.com/mrk/product.html?a_ld07-plum

hblagoeva, благодаря! Flowers Hibiscus

# 978
Мими, серумът за околоочната зона е много хубав за мен. Дано и на теб да ти хареса.
Днес така

# 979
Марджи, много ми хареса, две мостри по 3 мл изхабих. За мен Шисейдото си остава номер едно и Герлена роял. Днес си с много свеж цвят. Аз на китки в тоя мрачен ден, снимам от близо да видите десена!

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 21:06 от mimi.7299

# 980
Мими, селфи от тоалетна ли ни пускаш? Аууу, точно по тренда на тийнейджърките си!
Марджи, много летен аутфит, а времето едно мръчкаво и гадно.
Сиска, и аз харесах първата рокля повече.

# 981
...
За Пенева и всички, които още не са си намерили тяхното "лилаво"

Скрит текст:

Агентче, ама аз съм си намерила моето лилаво, просто не е люляковото, което на толкова много дами в темата им харесва и им стои Simple Smile
От Purples ми "стоят" (харесвам се) в тези оградените

А в цветотиповете трудно се идентифицирам, ама то лятото съм "цигане", зимата ми прозират веничките Joy
Според цветовете, които са мои, съм Dark Autumn или Soft Summer (или някъде по средата в Soft Autumn) Smirk

Спомняте ли си някогашните униформи? Тъмно към navy синьо и светло сини ризи... Да, ама нашето училище беше "интересно" и ризите бяха светло люляково лилави Cold SweatCloseAstonished За мое огромно щастие бях ситнеж и не ми ставаха готовите дамски размери ризи Smiling Imp Намерихме с майка един поплин за мъжки ризи в малко по-топъл нюанс (то не, че имаше избор, просто това намерихме най-близо като цвят) и ми ушиха 3 ризи. Значително по-добре беше. Да кажем нещо такова бяха... може и малко по-светли Simple Smile

# 982
Аааа туй умряло синьо и на мен не ми отиваше. Редовно слагах цветен пуловер отгоре светло син, цикламен, електриков. На портала го събличах за пропуска...ама бая пъти и са ме връщали!

# 983
Мими, то да беше синя ризата, щеше да ми стои Wink да ми "светят" очичките  Joy
Ама това светло люлякова направо...

# 984
  • София
Ех ще ме накарате да се разровя за лилави дрехи, макар че е най-малко наличния ми цвят Simple Smile
Да са ни здрави и късметлийки Албените в темата, честит имен ден и много положителни емоции Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipChampagne

Марджи, Мими - днес сте наблегнали на свежи, цветни мотиви - чудни Kissing Face
Скрит текст:
аз продължавам с еднотипни аутфити Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 15:11 от Ivanichka

# 985
Не зная какъв е трендът сред тинейджърките, но Мими много и хареса!

И аз имам лилава риза в гардероба.

# 986
Агентче, ама аз съм си намерила моето лилаво, просто не е люляковото, което на толкова много дами в темата им харесва и им стои Simple Smile
От Purples ми "стоят" (харесвам се) в тези оградените

Да, и на мен като на теб ми стоят по-топлите вариации на "люляково"

Харесах си грим снощи на заспиване, споделям:

# 987
  • Варна
Имах и аз люлякова фаза, имам панталон, жилетка, риза и няколко блузи, случвало се е отгоре до долу да съм в цвят лилав. И сега си ги нося от време на време, но ги комбинирам с други цветове.
Днес в синьо и кафяво, не знам защо ми излизат някакви петна по панталона, нещо от камерата вероятно. Знам, че не се долюбват много скини моделите, но аз така и не намерих моят широк или дори прав панталон.

# 988
Нищо им няма на скините за който са удобни. Много се радвам да видя как ти ги носиш Джиджи.
Моите широки ( светлите ) ги отмъкна щерката. Не че не си поръчах нови, но ще ги почакам до другия петък. Явно наличните в магазина свършиха.
Копче, нямам търпение да видя твоята прекрасница в сериала. Страшно ми харесва, книгата чета в движение - тежки истории, но ме отвяват буквално.
Иваничка, с всяка следваща снимка все повече те харесвам. Heart Eyes
Сиска и Мими вие си знаете 😘
Честит имен ден на любимата ми съфорумка. Здрава и щастлива да е.
Ако има и други им желая същото от сърце.
Flowers Hibiscus

# 989
  • Берлин
Честити да са ни именичките.
Аз идвам от маникюр, такова нещо не съм слагала и на сватбата си /и на двете даже/. Все едно не са моите ръце това. Странно ми е

Та това е актуалният ми прочит на люляково. Ми какво ми се смеете, и бял люляк има 🤣

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 22:08 от PAPURCHE MEHURCHE

Общи условия

Активация на акаунт