Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 737
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 30
ani_d,  получих подобни Адидас Gazelle' , но се оказа, че съветникът за размери от сайта ме е подвел и ги върнах. Взех номер 5,5 при положение, че стандартно нося 39 или 6. Сториха ми се много удобни като височина, въпреки че ми стискаха.  Получих ги заедно с тези https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-samba-18111964. Първите са много по-удобни за моето широко  стъпало. Сега чакам следващите два номера от тях. В последно време нося само Найк, защото при тях нямам изненади с номерата, но този модел на Адидас много ми хареса.
И аз се включвам към любителите на Нарцисо. Редувам основно ALL OF ME, IDÔLE NOW, Parfums de Marly
Delina, Еуфория на КК и DIOR Miss Dior Rose N'Roses. От време на време  минавам на Джо Малоун. Изкушавам се и от новия IDÔLE.

# 31
Благодаря за темата !
Честита Баба Марта! Бъдете здрави,бели и добри!
Пролетни парфюми на първо четене- Хермес Жур абсолю,Герлен -Инсоленс, Л инстант(който повече се свързва с Коледа),но на мен ми е цветен и пролетен, Ангел Мус и др.,за които не се сещам в момента. Сега съм зациклила на Л интерди Руж, Хермес Еликсира и някои други,
Много харесвам парфюмите на Нарцисо,но при мен траят 3 минути,

# 32
Магни, честити покупки /които показа в предната тема/, много хубаво си съчетала якето и обувките цветово!
Благодаря, Света! И за това че ни приюти.
Всъщност якето и обувките са просто черни. Бързах да снимам преди да закача якето и прибера обувките.

# 33
Вярно ли черни? На моя монитор цветът е нещо като тъмно маслено зелено. И приятно се изненадах как си успяла да намериш яке и обувки в еднакъв нестандартен цвят Simple Smile. Нищо, черното е стандартен цвят още повече комбинации ще имаш с тях. Честито и за сандалите, актуални са златистите отблясъци - със здраве ги носи!

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 23:13 от Sweta

# 34
Диа Oscar de la Renta Bella Blanca на ирис ли мирише! Много красиво шише? Къде го има да се помирише?

# 35
  • София
Честита Баба Марта пораснали момичета!
Бъдете здрави и засмени!Нека пролетният месец донесе по-голямо желание и вдъхновение за стил!
Света благодаря за новата тема!С пожелания да е пъстра,интересна и свежа като идващия сезон!

# 36
Диа Oscar de la Renta Bella Blanca на ирис ли мирише! Много красиво шише? Къде го има да се помирише?
Не, Мими, не мирише на ирис, а много прилича на този https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-Eau … Parfum-52359.html
Не знам има ли го по магазините, но този Шанел го има и можеш да го помиришеш. Много си приличат.
А всъщност като пристигне другата седмица, мога да ти изпратя пробичка от Bella Blanca.

# 37
  • Берлин
Света, благодаря за гостоприемството. Първата стъпка към пролетта е смяна на шаловете - от топлите зимни материи към свежите цветове и коприна. Подстригах се и изсветлих с 1 тон, не знам как ще е на слънчева светлина /един от вечните дефицити тук/.
Сега съм на вълна army green, сиво-лилаво, сиво-зелено.
Парфюмите - получих ужасно чувствително обоняние и нищо ново не харесвам. Всичко съм затворила в два кашона в гардероба в коридора. Само два понасям към момента - ТФ Черната орхидея и една от обувките на Каролина. Всъщност току-що взех решение да разпродам парфюмната колекция. Ако нещо ми понесе по-натам, ще си го купя и толкова.
Синът ми беше на следобедно кафе и пуснахме Капките за настроение. Убеден е, че най-накрая може да ми определи стила "Хилда си, но с нотка от твоята си ексцентрична лудост". Май е прав. Даже опитах прическа подобна да докарам, но съм забравила как се правят естествени чупки с пресата.

# 38
Не, Мими, не мирише на ирис, а много прилича на този https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-Eau … Parfum-52359.html
Не знам има ли го по магазините, но този Шанел го има и можеш да го помиришеш. Много си приличат.
А всъщност като пристигне другата седмица, мога да ти изпратя пробичка от Bella Blanca.
Благодаря ти, ще помириша Шанела, него съм го виждала. Едно време май от Нотино даваха отливки. Взимала съм Амуажи така...

# 39
Sweta, благодаря за темата Flowers Hibiscus По темата- от есента насам много ползвам доста този и и от няколко дни си преоткрих Kilian. Бях го зарязала, хич не го усещах, допреди няколко дни .
Искам пак Шанел 19. Открих го, след като ми свърши.

# 40
Скрит текст:
Благодаря ти, ще помириша Шанела, него съм го виждала. Едно време май от Нотино даваха отливки. Взимала съм Амуажи така...
Да, Шанела го има. Не знам къде продават отливки, но Bella Blanca го има по сайтовете на 2-3 места само. С някаква поръчка на козметика, ми бяха изпратили подарък малко шишенце, такова като голямото, но 5 мл и много ми хареса. Парфюмът не е скъп, но е хубав наистина https://makeup.bg/product/424786/#/option/985040/

# 41
Скрит текст:
Да, Шанела го има. Не знам къде продават отливки, но Bella Blanca го има по сайтовете на 2-3 места само. С някаква поръчка на козметика, ми бяха изпратили подарък малко шишенце, такова като голямото, но 5 мл и много ми хареса. Парфюмът не е скъп, но е хубав наистина https://makeup.bg/product/424786/#/option/985040/
И в Нотино има...и този ме заинтригува! По описание по идва към моя вкус, има пачули! 😉

# 42
Аз пътувам и без да искам съм взела мостра на цветен парфюм. Преди години съм го ползвала. Някъде ми дадоха скоро мостричка. Става за път.

Една огромна Биалети!

Много мислих днес над една дънкова рокля. Мерск ми е да имам, но какъв й е сезонът…

Утре съм планувала Алберобелло и Матера!

# 43
Но пък много красиво ти стои тази рокля Heart Eyes

# 44
Мариета, роклята ти стои много хубаво. Имам подобна на твоята и да ти кажа с нищо връхно не я харесвам. Нося я през  май, септември и октомври.

За Матера си знаеш удобни и равни обувки. Много е красив старият град! 😍
За  филмът “No time to die” по улиците на Матера е било разпръснато над 30 литра Кола Кола с цел да направи терена по-лепкав и по-подходящ за адреналиновите сцени с мотора.😅

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 01:28 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт