Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 069
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 065
Пенева, по скоро булката беше в моя стил. 😜 😘
Но аз много се зарадвах че се съгласи с предложението ми. Мисля че роклята си я чакаше. С етикета непипната откак пристигна. Обувките съм ѝ купувала аз. Иначе тя си е най-често с дънки и маратонки.
На много хубави нюанси ѝ се получи косата след кератиновата терапия, но само на слънце личат. Френски маникюр, веждите ги ламинираха ( каквото и да означава това). Не иска да ползва там гримьор защото се страхува от алергични реакции от непозната козметика.
Скрит текст:
...

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 08:37 от MagniМ

# 1 066
  • Burgas, Bulgaria
Магни, живи и здрави да са ви младоженците и завинаги да са заедно!!! Wear Ring Gift HeartHeart Сватбените снимки не успях да видя, но пък видях младоженката  в "кажуал" стил  - голяма красота е дъщеря ти, ами, тя крушата не пада по-далеч от дървото! HeartHeartHeart

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:15 от kolevaangela

# 1 067
  • София
Магни,честито на младоженците!Пожелания за щастлив съвместен живот,изпъленен с любов и разбирателство! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Снимки не видях,но вярвам,че са били повече от прекрасни.
Ще дебна,ако отново ги пуснеш тук.

# 1 068
  • Бургас
Честито на младоженците, Магни! И аз не видях първата снимка, но няма значение. Да се обичат и уважават е важно.
Ние решихме да обикаляме Балканите тези дни, обаче не сме проучили достатъчно и се оказа, че  мюсюлманите празнуват тези дни и нищо не работи (Косово). Предположихме, че същото важи за Черна гора, Албания и Босна, та обърнахме към Гърция.

# 1 069
  • тук-там
Горчиво на младоженците! Да споделят всички мигове един до друг дълги и щастливи години! Повече радости и по-мако предизвикателства! И аз ги изпуснах Sad

# 1 070
  • Бургас/Пз
Магни, честити да са младите и да са много щастливи и винаги да гледат в една посока. Изпуснах снимката Sad 🥰

Агент, за мен беше много интересно да прочета всичко. Благодаря ти , че го сподели 🥰

# 1 071
  • Mediterraneo
Магни, слънчеви дни на младоженците! Не ви видях, но съм сигурна, че сте прекрасни!

# 1 072
Щастливо бъдеще на младоженците, пътят им като семейство да е безоблачен и благодатен. Честито, Магни!

# 1 073
Момичета, за тях този ден е единствено законен подпис. Сватбата ще е в четвъртък и веднага щом имам снимка и разрешение ще ви ги покажа за повече от час.
За мен обаче е специален защото го споделиха с мен.
Показвам само двамата за малко отново. Вижда се и малко от русата ми глава 😊

Благодаря ви отново за милите пожелания.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 23:20 от MagniМ

# 1 074
Еха!
Магни като от филм са!

# 1 075
  • Mediterraneo
Видях ги! Много са хубави!

# 1 076
Тарти, теб скоро ще те налазвам на лични, че Май наближава. Kissing Heart

# 1 077
Честито на младоженците!!!
Прекрасни са!
Щастлив семеен живот!

# 1 078
  • София
Колко са щастливи!!! Дано да запазят тази искрица за цял живот! Просто са глътка чист въздух!

# 1 079
  • София
Успях да ги видя,прекрасни са!И русата главица на мама тъща успях да видя.😘
Благодаря,че сподели с нас!

Общи условия

Активация на акаунт