Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 073
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 080
Клеми, точно усмивките им ми напълниха сърцето. Иначе щерката милата от вълнение като си изричаха обещанията едва ѝ се чуваше гласчето.

# 1 081
  • София
Магни, дълъг и щастлив семеен живот на младоженците пожелавам Two Hearts

# 1 082
  • Велико Търново

Сисе, да си жива и здрава, маската е супер, косата ми е сочна, еластична и обемна. Скоро ще дойде и шампоана!

Стискай палци да не ми харесат.
Скрит текст:

Магни, фантастични са!Пожелавам им да са безкрайно щастливи!Първата снимка и аз не я видях.

Видях, обаче елегантна Ал.
Полата на Ани не помня коментирах ли, но много ми хареса.

Лягам, защото съм изтощена, но тази сутрин на инат отидох на фитнес и утре ще отида, защото е началото на месеца и ще почивам по рождения ми ден.

Агент, благодаря за обзора.Ски, фигурно пързаляне и гимнастика обожавам да гледам.

# 1 083
Сиси, ще стискам...и да ги изпратиш на мен! 😁

# 1 084
  • Бургас/Пз
Магни, страхотни са ! Усмивката на дъщеря ти, ах... казва всичко 😘😘😘

Сис, мисля, че ще ти харесат. 😉

# 1 085
Днес Малта празнува своя freedom day. А зет ми милия загуби своята свобода (доброволно).
Аз след месец вълнения и емоции ще се наспя най-после тази нощ.
Али, тъща на малтийски е куниата. И аз съм  една много щастлива мама на вече двама.
Наздраве, момичета за любовта и щастието на децата ни! 🥂

# 1 086
  • Варна / UK
Наздраве, Магни, моя мила мама на двама 🥂 Прекрасни са ти децата:heart_eyes:, и двамата много се вълнуват, да са все така влюбени им пожелавам Heart

# 1 087
Честит празник Магни, здраве, щастие, късмет на младоженците!

# 1 088
Честит празник, Магни! Не видях снимките, но усетих виртуално вълнението на свитото гласче на милото ти дете, толкова сладки и безценни мигове са това! Нека да бъдат здрави, влюбени и щастливи завинаги.
На мен не ми остава време да пиша, ама изобщо..Чета със закъснение и изпускам почти всички снимки. В края на Май ще ви покажа една моя етно снимка, да ви разведря:)
Запалих се по ярките червила напоследък и за моя огромна изненада много се харесах. Всичко тръгна от 2 фасети на долните зъби, които незнайно как бях спукала.., поставиха ми фасетите и понеже зъбите бяха изчистени и изглеждаха красиви, реших да видя с ярко червило дали ще изпъкват - ами, много се открояват, повече отколкото очаквах.
Този крем за деколте, който показа Сиска май ще го тествам и аз. От тази марка привършвам една опаковка за лице и нямам реакция на кожата, надявам се и с деколтето да е така…От един крем за ръце на Nux направих обрив онзи ден..
Отивам да опъвам бръчките, както Адаша обича да казва:)

# 1 089
  • София
Магни, честито и много щастие на новото семейство!
Моята дъщеря завъртя сериозно гадже и много им се радвам. Зетя е много възпитан. Донесе ми цветя, като се запознахме официално.

Малко домашен стил - розово и зелено.

# 1 090
  • София
Rockstar, прекрасни цветя! Добре започва момчето.

Магни, честити да са младоженците! Нека да имат дълъг и щастлив семеен живот!

Агент, благодаря за разказа и линковете. Много ми беше интересно.

Не видях нито една снимка от вчера, но съм убедена, че са били страхотни.

# 1 091
  • Берлин
Магни, да имат дълги години в любов и разбирателство, а ти все така щастливо да грееш ❤️

Още не мога да дойда на себе си след концерта снощи. Анастейша е още по-добра от клиповете и записите. Невероятен контакт с публиката и си личеше,че прави всичко с много кеф и отдаденост. Бяхме съвсем близо до сцената и беше невероятно да видя как музиката минава през лицето и тялото й. Мм твърди,че имам сходна  енергия и все едно е бил на концерт на близък приятел. Слагам снимки с различните й аутфити

Благодаря за идеите за подаръци, обмислям всяка,ще пиша какво съм сглобила накрая.

# 1 092
  • София
Изпуснах ви тия дни....

Напоследък, все повече млади хора стават на ...50... Така и аз ...вчера. Sunglasses
Вече съм на 5-тия етаж, момичета! Laughing

Вчера ми беше много хубав турбулентен ден!
В работата - за начало- ме изненадаха, че съм сама на фрoнта целият ден, защото 2ма от поляците са в почивка, а индийците имали... Нова година!!! и всичките ми колеги са OOF. Хубаво, но съм се записала на тренировка в 12ч точно! Ужас! Не мога да се измъкна, добре че хоум офис бях! Все пак отидох в залата, направих убийствена тренировка с групата, почерпих ги с бонбони и се върнах да работя. Телефонът ми звъня нон-стоп цял ден.
Бест-а ме изненадаха с бърза доставка и ми звъни куриер от Спиди, да ми донесе роклята, която поръчах, точно на РД ми! Не мога да го посрещна, защото съм в залата.
Еконт и те ми звънят, забравила бях какво съм поръчвала.....
В залата ме чакаха -200 скачания на въже, 60слинга с пудовка, 80 клека с лост с тежести, 10 лицеви, 50 коремни, 10 набирания на лост и ....какво ли още не. Поглеждам се по едно време в огледалото в залата - хей, ама аз съм на 50!!! Какво съм се засилила тука с тия девойки да скачам?! Стана ми смешно.....

Имах страхотен ден -смешно-меланхоличен и много интензивен!
Разсмива ме дъщеря ми с Веселин Маринов видео от сутринта -Рожден ден -вдигай тост, вдигай два!.....Разплаква ме после с мила картичка, в която аз съм описана като човекът -дом, при когото се връщат всички....
Разсмива ме синът ми, който ми подарява ...поръчката, която съм направила към сайт за фитнес от който поръчва обикновено -фъстъчено масло, витамин Д3 на капки и вечерната иглика....вместо подарък за юбилея ми. Практичен и находчив както винаги!
ММ е изнуден да ми подари златни обеци, които заедно избрахме в събота.
Свеки ми подарява книга. Не каква да е, а -"РУСКАТА НАМЕСА В СЪДБИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ". Аз съм така - Scream

# 1 093
Хаххах, книгата е топ!😀
Честита да си, Копче! Още 50 да навъртиш с пудовката! Нека ти се сбъдват мечтите!🌹🌹🌹

# 1 094
  • София
Ахахаха, Копче, смея се със сълзи.... Бъди честита! Никога не губи живеца в себе си, защото най-хубавото тепърва се задава!

Общи условия

Активация на акаунт