Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 108
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Бургас
Честита да си, Копче! Страхотна си, запази енергията , чара си, любовта на близките и продължавай да се наслаждаваш на живота!

# 1 096
...
Напоследък, все повече млади хора стават на ...50... Така и аз ...вчера. Sunglasses
Вече съм на 5-тия етаж, момичета! Laughing
...
Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Hibiscus
Копче, Здрава и щастлива да си! И все така красива и лъчезарна и на 5тия етаж Satisfied

Много ме разсмя, ама честно да си кажа - и залата бих пропуснала, и отпуск бих си пуснала и 'ич не ме интересува индийците и поляците защо почиват Sweat Smile

# 1 097
  • Варна
Честит юбилей, Копче! Да си здрава и щастлива, все така да е забавен и интересен животът ти!  Gift Heart Birthday Gift На мен ми е направило силно впечатление вашето сплотено семейство, изключително добър пример!

# 1 098
  • София
Аaaa, стилово се разписвам с роклята на Майкъл Корс....като си нямам своя, неговата облякох! Хаха-ха! Satisfied
Много кофти светлина и снимките са доста мъгляви, но пак се разбира
Скрит текст:

Обеците
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:59 от kopche

# 1 099
  • София
Честит юбилей Копче Flowers Hibiscus!
Много сте хубави Heartpulse

# 1 100
  • София
Копче, добре започваш годината, давай! Smile
Честита бъди!

# 1 101
  • София
Копче,честит юбилей!
Добре дошла на 5-ия етаж!Бъди здрава,все така целеустремена и жадна за живот!С леки стъпки да изкачиш и следващите етажи!

# 1 102
Grinning Копче, пожелавам ти да запазиш енергията си и безкрайно много поводи, заради които усмивката да не слиза от лицето ти.

# 1 103
Честита да си Копче! Все така жива, търсеща, неспираща, с чувство за хумор...и все така чаровна и модерна!🪷🌺🌻 Страхотни подаръци и страхотни пожелания от любимите ти хора. Още помня лалетата от ТМ дето ги беше приготвил и забрави да ти ги поднесе за осми март преди година!

# 1 104
  • Burgas, Bulgaria
Честит Юбилей, Копче! Heart Flowers HibiscusCakeChampagne Честит празник на теб и прекрасното ти семейство!!! Желая ти здраве, здраве и пак здраве, всичко останало го имаш по природа или отдавна си се преборила за него!!! HeartHeartHeart

# 1 105
Честит рожден ден Копче!
💐🎂🍀
Да си жива и здрава!

Много сте хубави, подаръците ти са страхотни 🙂

# 1 106
  • София
Копче, честит празник! Здрава и обичана си, радвай се на всяка крачка по етажите!

# 1 107
Копче, ти си най-красивата жена навършила 50, не мога да ти се нагледам. Заради свежото ти чувство за хумор, безкрайната енергия, професионализъм, отдаденост и … абе всичко. Мноого те харесвам!
Естествена казах ли? Здрава да си и много щастлива!
Три пъти гледах снимките, това 50 направо е нереално за теб. Heart Eyes

# 1 108
Честит юбилей,  Копче.  Здрава,  усмихната,  щастлива и все така енергична бъди.

# 1 109
Честит Юбилей, Копче! Flowers HibiscusBirthdayWine Glass
Много здраве и все така енергична и успяваща!

Общи условия

Активация на акаунт