Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 067
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Русе
Честити 50сет, Копче! Каквото не си сбъднала в тези, пожелавам ти да сбъднеш в следващите! Страхотна си! Подаръците също.
Метнах без време едни златни кецове на Rieker
Скрит текст:

# 1 111
Честит юбилей, kopche!
Спортни постижения и интересни пътешествия за теб и семейството!

# 1 112
  • София
Честит рожден ден, Копче! Жива и здрава!
Мале, оня ден те гледах и си мислех, че си по-малка от мен...

На мен в петък ми беше така - пълна лудница на работата и по телефона.
За това пък тази седмица ми е пълна тишина - почивам с учениците. Хванах пак да подреждам дрехи, че идвал студ.

# 1 113
Копчеее! Честита бъди! Все така усмихната, позитивна и пътуваща!

# 1 114
  • Берлин
Копче, исках нещо много вдъхновяващо да ти напиша, защото си специална и много те харесвам, но само едно пожелание- не се променяй ❤️ И ми пази място на 5-я етаж, след 2 месеца идвам 🥳

# 1 115
Kopche, бъди здрава, все така чаровна и млада! 2*25 си е страхотна възраст, ти си вдъхновение и доказателство за мен, че цифрите не са така страшни, както ми звучат (шегувам се). Страхотен разказ и емоция, поздравления за прекрасното ти семейство и изненадите, които са ти подготвили.

# 1 116
Честит юбилей, Копче, запази тази неизчерпаема енергия, която имаш и бъди здрава, и щастлива! Flowers Four Leaf Clover

# 1 117
  • София
О, много ви благодаря момичета! Много сте мили!

Магни, чувствата ни са взаимни! Broken Heart
Поздравления за твоите деца! Снимки не видях, но усетих емоцията от разстояние!

Папурче, чакам те на 5тия и теб! Hug Върнах се да чета, видях снимките на Анастейша! Страхотна фурия е тя! И тя пребори коварна болест и е страхотно вдъхновение! Left Outside Alone си пускам сега в твоя/нейна чест, която ми е супер любима! Всеки път настръхвам като я слушам! Headphones

# 1 118
  • тук-там
Копче, да си честита и благословена, мила - с все такава естествена красота и излъчване, с много поводи за усмивки и с много прекрасни и споделени с любимите хора преживявания!

# 1 119
Честит ти юбилей, Копче! Да отпразнуваш и 2х50 със същата рогата енергия, позитивизъм и чувство за хумор! За твое здраве!

Бре, 75 набор сме били голяма агитка в тази тема се оказа!

Агент, за мен беше много интересно да прочета всичко. Благодаря ти , че го сподели 🥰
Няма за какво, Ани! И за да се върна онтопик за теб и за всички други фенове на фигурното пързаляне ще ви покажа най-елегантната състезателка според мен. Прелестното американче от италиански произход (майка от Милано/ИТ!) Isabeau Levito (4-та във финалното класиране)

PS Ани, специално на теб този стил също стои много органично! Чак ми се дощя да предложа на моето опърничаво девойче нещо такова за бала, но нейното излъчване е съвсем различно!

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:12 от Agent Provocateur

# 1 120
Агентче, "Видеоклипът не е налице
Потребителят, качил този видеоклип, е забранил достъпа до него от държавата ви."  Thinking
Не можахме да гледаме (отложено вчера) галата в цялост поради същата причина... Гледахме накъсано, като връщахме и слушахме внимателно с малката, че да хванем реда... Дай снимка на "прелестното американче" Simple Smile

ПП: Даааааа Heart EyesBroken Heart Коментирахме я с девойката снощи...

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:18 от peneva_a

# 1 121
Sec!
Телефонно видео Sad

A, открих и официалното на ТикТок:
https://www.tiktok.com/@aveyfs/video/7486231631649393966?q=levit … u&t=1743514630858
Скрит текст:

^^^ Шокирах се, че буквално всички на това ниво са homeschooled (не ходят на училище) и тренират по 8 часа/дневно 6 дни в седмицата!

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:41 от Agent Provocateur

# 1 122
Копче,  честита да си, все така позитивна, усмихната и енергична!
Винаги да си заобиколена от хора, които те обичат! Birthday
Никой не би ти дал годините, респект! Flowers Rose
Магни, снимките изпуснах, но съм сигурна, че е било много вълнуващо и прекрасно събитие! Да са много щастливи младежите! Champagne

# 1 123
Честит рожден ден, Копче! 🎂💐Много интензивен и емоционален ден си имала. 😊
Пожелавам ти здраве, успехи и безброй прекрасни моменти, които да те вдъхновяват и да ти носят усмивки през цялата година.

# 1 124
  • Бургас/Пз
Ооо, Агент, много ти благодаря, много мило ми стана Simple Smile Девойката е наистина прелестна 😘

Копче, все така прекрасна бъди. С усмивка и лекота да стигнеш и 10тия етаж. 🥰
Цялото семейство сте прекрасни 🥰

Общи условия

Активация на акаунт