Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 62 798
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз обзавеждам къща и реално повечето неща ми трябват така или иначе. Обзаведох баня ( лед огледала, смесител, стойка за тоалетна хартия, за кърпи..), отделно спално бельо, еър фраер, парочистачка, неща за съхранение в кухнята, разпенител за мляко да ми отива на кухнята, хавлии, възглавници, прахосмукачка, робот за акари, общо взето всичко се надявам да ми влезне в употреба.

# 1 186
Аз съм хвърлила око на една кафе машина за 170 лв 4 в 1 но нямам ваучери , а при офертата 80/ 100 там е със завишена цена 240 лв . И я умувам как ли ще е , дали ще работи,  ако се развали без гаранция какво ще я правя и те така .
 https://share.temu.com/shv3hhIxaAA

# 1 187
Някой питаше са вакуумираща машинка, аз си взех този модел, работи добре, гледайте размерите, че има едни много малки, тази 35 см е достатъчно.

А имам 5 акаунта, на всички кредита е 55, даже на единия 37, може това да е края на авантата, зарибиха зарибиха, и това е. Иначе карта за намаление при повикване излиза на всички, но сякаш и там намаленията вече не са кой знае какви.

# 1 188
https://share.temu.com/6XjzYHFGfwAАз днес получих тази.Много хубаво кафе прави,доволна съм.Взех я с купон.

# 1 189
С мляко кафе ли я пробвахте или капсула? С какъв купон я взехте ?

# 1 190
Картата за намаление не излиза всеки път. При мен се появява веднъж седмично и ако не я ползвам изчезва (т.е. няма я, ако реша да я повикам след един ден).

# 1 191
С мляно кафе и капсули .Само с хартиените не съм пробвала още, защото нямах.

# 1 192
Същата кафе машина на пълна цена поръчах преди година от алиекспрес. Супер е, става за всякакви капсули, включително и за мляно, прави страхотно кафе! Вече година нямам проблеми, единствено ме е яд, че не съм я взела от тему с купони 😀

# 1 193
Използвах купон 80/160 .След това я намалиха на 170лв.и си взех разликата .

# 1 194
Каква е тази Карта за намаление?  Мисля, че не съм я получавала.

# 1 195
Каква е тази Карта за намаление?  Мисля, че не съм я получавала.

При мен изглежда така, а като я отворя - така:

Не важи за пазаруване с оферти с връщане на кредит, може да се ползва с купони.

# 1 196
Aко купоните и офертите са вече по-малко изгодни... то тогава Тему трябва да си преразгледат ценовата политика.
Човек купува, когато му е изгодно... та секирата, която виждаме ще рефлектира върху тях.

По отношение на техниката мога да кажа, че това в Али е по-евтино, по-качествено и по-добре опаковано.

По идея на ММ купихме от Тему уред:
https://share.temu.com/QS59tfLArmA
същият вече го имаше поръчан и пристигнал от Али.
Разликите:
- в Али редовната цена е по-ниска
- полученият от Tему беше със смачкана кутия
- полученият от Tему няма стикерите за качествен контрол и проверка...
- Али вече изпращат със Спиди (ChoiseDelivery)

# 1 197
Mama Ru , благодаря! Flowers Hibiscus

# 1 198
за Карта за намаление пишете в търсачката discount777 . ако пише дейността е изтекла пробвайте на следващия или по-следващия ден и ще стане. избирате си артикул и ви дава намаление.

# 1 199
Някой питаше са вакуумираща машинка, аз си взех този модел, работи добре, гледайте размерите, че има едни много малки, тази 35 см е достатъчно.
Аз попитах, благодаря, но няма линк в коментара ви. Коя имате вие? Колко макс ширина торбичка може да се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт