Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 298
  • 1 393
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Последната ми поръчка (със светещото дърво) съдържа само три неща и за пръв път я разделят. Дървото пътува с Express One, а останало - с Бокса. Досега не съм получавала с първите, ще ги видя как се справят. На сайта им видях, че имат точка много близо до нас, но...

Дървото соларно ли е?
Може ли снимка на живо като дойде.

# 121
Проверете си за корекция на цената. Днес взех за два продукта. За първия - стотинки, но за VR очилата ми даде пет лева и нещо. При това са купени с оферта 70/100. В началото корекцията беше 14, почти 15 лева, докато си събера кредита стана 11 лева, които си взех, след това явно се е вдигнала цената, защото днес отново са намалени и пак взех 5 лева отстъпка.

Мама Ру, сподели за очилата моля.
Още им се чудя.
Малкият разбра, че съм поръчала подарък за РД, няма търпение и най-вероятно ще му ги дам да ги пробва веднага. Днес трябва да ги взема.

# 122
  • София
Последната ми поръчка (със светещото дърво) съдържа само три неща и за пръв път я разделят. Дървото пътува с Express One, а останало - с Бокса. Досега не съм получавала с първите, ще ги видя как се справят. На сайта им видях, че имат точка много близо до нас, но...

Дървото соларно ли е?
Може ли снимка на живо като дойде.
С юсб е, ще го снимам.
Скрит текст:
Бях обещала да дам отзив от "щипката" срещу главоболие – https://share.temu.com/A3ioLa7xXWA
Има ефект, но не ми помага напълно, т.е., ако главата ме боли силно, само щипката няма да е достатъчна. В момента съм с нея, наистина ми намали главоболието.

И понеже днес събрах 80-те лева от предишната поръчка, която още не е излетяла от Китай, пуснах нова поръчка пак с връщане на 80 лв:

https://share.temu.com/4Tk0WGfRiVA светещо дърво. Бях му хвърлила око, заради него направих поръчката; височина 1.80 м.

Скрит текст:
https://share.temu.com/vxRdf12nNgA т-образен котешки тунел;

https://share.temu.com/WWVzPVxSKpA дървена табла, р-р м, която ще използвам точно за украса

# 123
Някой случайно да е поръчвал този елек,да ми каже дали топли.Ще го ползвам в къщи,като излизам за малко на двора.Затова ми е важно да топли,не толкова външен вид.

# 124
Някой случайно да е поръчвал този елек,да ми каже дали топли.Ще го ползвам в къщи,като излизам за малко на двора.Затова ми е важно да топли,не толкова външен вид.

Бях си взела същия в началото на есента. Само дето е друг цвят. Аз го ползвам вкъщи. Да топли, но за навън не знам как ще е Simple Smile.
Но трябва да отбележа че това плюшеното много бързо се омърля и отърка.
Общо взето е колкото за една зима да изкара и след това май е за боклука.

# 125
Много благодаря,май ще се насоча към шушляковите грейки.

# 126
Топъл елек за вкъщи – https://share.temu.com/bQqOgL43atA
Има ги с различни цветове и апликации, трябва да се порови човек обаче.

# 127
Иначе аз да споделя ъпдейт за моите драми с доставката на поръчките. След като за втори път става тоя проблем с недоставените поръчки, реших да регистрирам нов акаунт и да пусна няколко поръчки през него. Поръчки пуснати на 22 февруари през новия акаунт, пристигнаха днес без каквито и да било забавяния... Бях пуснала 3-4 поръчки, които ги разделиха в две пратки. Една с пощите и една с бокса. Днес и двете са във Варна. Пак на 22 пуснах и поръчка през стария акаунт и в момента е на никъде. Вече 3-4 дни си виси на митница и няма никакво движение. А да не говорим за по старите. Там за някой отвоно вече стигнахме до връщане на сумите. Между двата акаунта няма никаква разлика освен разбира се различния телефонен номер от регистрацията. Адреса за доставка е едно към едно и в двата профила.
Някой ако може да даде логично обяснение какво по дяволите се случва ще имам да черпя 😀 😍 🤩 ☺️
Проблема е че в стария акаунт има блокирана бая голяма сума, щото първия път като не дойдоха избрах да ми ги върнат като кредити парите с идеята че ще поръчам пак същите неща, ама сега за вторите поръчки вече първоначалния метод на плащане е с кредити и не искат да ги върнат по карта... Някой има ли иде как може да се върне сумата към карта?

# 128
Не намирам логика да не идват пратките на точно определен акаунт. Няма как кредити да се върнат в карта. Трябвало е да си поискате първоначално парите по карта. Сега следващите поръчки са платени с карта, а те не връщат по карта, когато е платено с кредит.

# 129
Няма как. Щом е плащано с кредит парите се връщат отново като кредит

# 130
  • Варна
Момичета, голям проблем! Забравих си телефона на работа в офиса, а имам да събирам кредит днес. Има ли други врътки да си го получа без телефона? Знам, че през лаптопа не става...

# 131
Защо да не става през лаптоп? Ако е един и същи акаунт трябва да става

# 132
  • Варна
Ами пробвах, но ми излиза кюар кода да сканирам за да стигна до "връщане на кредит". Или не влизам където трябва? До сега само през телефона съм го правила.

# 133
Не намирам логика да не идват пратките на точно определен акаунт. Няма как кредити да се върнат в карта. Трябвало е да си поискате първоначално парите по карта. Сега следващите поръчки са платени с карта, а те не връщат по карта, когато е платено с кредит.
Принципно и аз не виждам никаква логика в това но е факт че поръчките през новия акаунт си пристигнаха без проблем... Може и да е просто съвпадение, но пък от стария упорито нищо не пристига. Иначе преди малко пак си писахме със съпорта, казаха че ако и сега не пристигнат за трети път пуснатите поръчки ще мислели вариант да ги върнат като превод...

# 134
  • Димитровград
Кредитите се събират само през приложението, през браузъра не става.

Общи условия

Активация на акаунт