Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 308
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 135
  • Асеновград
Момичета, голям проблем! Забравих си телефона на работа в офиса, а имам да събирам кредит днес. Има ли други врътки да си го получа без телефона? Знам, че през лаптопа не става...
Не не става през лаптоп, офертата не се отваря през браузера. Събираш през телефона.
Както и не може да се пусне през лаптопа. Затова и който ползва основно компютър пропуска част от офертите, може и да не ги види.
Вариант ако си знаете паролата и мейла с който влизате от приложението , влезте през друго мобилно устройство. Ако не намирате офертата, сканира се баркода който излиза като отвориш на компютъра и ще отвори събирането на кредита. По голяма играчка но няма да изгори.

# 136
  • Варна
И аз така знам и до сега се мъчих - не става! Жалко! От утре няма да мога да продължа събирането, нали?

# 137
  • София
Можеш. Само ще загубиш днешната "вноска".

# 138
  • Варна
Успях! Сетих се да инсталирам приложението на таблета на дъщеря ми, влязох си с акаунта и го дръпнах. Да знаете, че и такъв вариянт има.

# 139
# 140
Най-накрая и аз се сдобих с вертикален уред за гладене с пара, не съм доволна, едвам изглади една тънка риза, след 15 минути мотане нагоре-надолу, със саката изобщо не се справи. Взех го на промо 20лв; въпреки това, ще им го върна; предполагам, че за някои дрехи и материи ще свърши работа, поне няма как да остави изгоряло от ютия, но си пазете пръсти и ръце, защото парата е много топла. Иначе, няма някаква философия на работа:
https://share.temu.com/JU7h5CwJMxA

Килим, докараха го с пощите, много добре опакован, 150х200, взех за под масата, да се маца без угризения. Ами, на живо е доста по-различен, тънък е, материята е мека, леко лъскава, а когато минеш с крак, нишките се обръщат и леко идва друг цвят. Уж гледах да е нещо дюс, а то шаренийка пак се оказа. Та, става на кредит и то с огромен компромис с качеството и занижени критерии.
https://share.temu.com/wi7oloCXP7A

Рафтче за подправки, става, обаче е мъничко, гледайте размерите, събира определен тип контейнер, малките бурканчета на икеа не се побират. Слагам сходен линк:
https://share.temu.com/gcPv4IBDauA

# 141
Как се проследява пратка която е с Експреслан,  имам някакъв код но при проследяването нищо не излиза ....

# 142
Amidala, взехме ги. Малкият като разбра какво към взела омърмори, не ги искал, евтини били, боклук били... Отвори ги, още веднъж изрази разочарование, дори не ги пробва. Скарахме се.
Ако нещо не е за теб, особено, ако е за мъж - да си избира и купува сам.

# 143
Как се проследява пратка която е с Експреслан,  имам някакъв код но при проследяването нищо не излиза ....

С номера от тему в сайта на Експрес Уан излиза уж някаква информация, но предполагам преди да влезе в България едва ли ще се вижда къде е.

# 144
Абе, Пебълс, умрях от смях с този ЕкспресЛан Joy
Уан е, не Лан.

# 145
Amidala, взехме ги. Малкият като разбра какво към взела омърмори, не ги искал, евтини били, боклук били... Отвори ги, още веднъж изрази разочарование, дори не ги пробва. Скарахме се.

Ей, с претенции младежа 😁 Толкова ли са зле?

# 146
Споделете впечатление за спални комплекти. Поръчвали ли сте?

При мен пратка поръчана 7 дни след като пуснах първата, ще я изпревари драстично. Първата още лети вече 5 дни. Втората вече е в София и чакам да пристигне утре евентуално.

# 147
Здравейте.
Прочетох доста но не можах да намеря отговор.
Исках да попитам следното. Направих първа поръчка с връщане на кредит 80/100 ... Пише ми че трябва да заявя всеки ден в продължение на 7 дни.
Въпроса ми е следния. Искам да направя още една поръчка но ако направя поръчката днес дали ще си загубя правоти на връщането на кредит.

# 148
  • София
Не.

# 149

Ей, с претенции младежа 😁 Толкова ли са зле?
Не ги е пробвал, не ги е включвал. Почна да мърмори предварително, така че зависи и от нагласата. Все пак, повече няма да му купувам нищо, да си избира той.

Общи условия

Активация на акаунт