Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 685
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 525
Някои са същите, други не.

# 526
Тези реклами които Тему дава понякога за кешбек при 180 - 200лева натрупани. През какъв период на вход в приложението ги дава? Важат ли за стоки в целия сайт или само от шепа подбрани от тях оферти? А за стоки вече добавени в количката важат ли?

# 527
А, това със сигурност е за различни размери, благодаря. На мен основно за АА и ААА ми трябва де.
https://www.youtube.com/watch?v=POXg2mS-rCg
За желаещите с гаранция 10 Лв. вървяха.  Пускат ги в тематичните седмици когато са презареждаемите батерии. Плюс - собствено захранване. Минус не могат да тесват всики видове като киитайското. Има написано кои тестват в клипа.

# 528
Тези реклами които Тему дава понякога за кешбек при 180 - 200лева натрупани. През какъв период на вход в приложението ги дава? Важат ли за стоки в целия сайт или само от шепа подбрани от тях оферти? А за стоки вече добавени в количката важат ли?
Уж следя офертите, но не разбрах въпроса. Ако става дума за оферта с монети, нея изобщо не я гледам.

# 529
И аз не разбрах какъв кешбек дава Тему?

# 530
И аз не разбрах за какво говори, а уж знам всички оферти. Ако е това с монетите - набутвация е.

# 531
Най-вероятно за монетите става въпрос.При тях уж ти смята поръчките до сега и трябва да добавиш още 40 монети.После ще ти ги върне като кешбек и ще даде купони до 180 лв,които нямат срок.Не помня как точно ги смятаха лев-монета,но въобще не е рентабилно.Не се занимавайте!

# 532
2-5% върху сумата дават като монети

# 533

За това говоря, как работи и какво получаваш от него?

# 534
Преди няколко страници се пита за това…. И така на всеки 3 страници сигурно….

# 535
Ами не е практично да се чете назад тема с хиляди отговори. Отгоре на темата има много въпроси и отговори но повечето са напълно безполезни. Проверих ги и не намерих нищо по моя въпрос. Може би вместо да се пишат там глупости от сорта “Какви са предимствата на приспособлението за боядисване на коса” може да се напишат конкретни важни неща засягащи финансовата част.

# 536
  • Пеликания
Точно за тези монети се пита през няколко дена. Защо всички искат нещата наготово и не си направят труда да прочета няколкото страници. Достатъчно е писано за финансовата част, но нали не е практично да се чете назад.

# 537
Все пак Вие имате интерес да пазарувате изгодно и би следвало да е практично да прочетете 3 страници назад. Но щом не го намирате за удобно - офертата е супер, купувайте!

Добавям: снощи имаше въпрос за нея. На 32 страница… практично/непрактично, мързел го наричам аз.

# 538
Днес щях да ви дам ревю за въдица, но уви няма! Да ви кажа хем ми е смешно, хем се ядосах. Пратката е дошла до бокса и са я върнали обратно. Сега хайде пак към Китай. Върнаха ми парите, но аз исках въдица! От бокса, твърдо заявиха да забравя, че има шанс да я получа. Сега питам една мадама, ако поръчам пак има ли шанс да се получи? Тя ми каза, че нямала връзка с склада и нямало как да знае, но да пробвам.  И така ще се пробваме, пък да стискаме палци, че един ден ще пристигне.

# 539
Бях споделила няколко теми назад, че ми се изгуби една пратка. Вече почти съм сигурна какво точно се е случило. Бях поръчала един телескопичен прът, чиято най-малка дължина беше 70 см. Предполагам това е станало препъни камък да не си получа пратката. Куриерът беше BoxNow.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:29 от alys

Общи условия

Активация на акаунт