Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 673
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 540
atom3 Нали Ви отговорих два поста над вашия.Независимо колко поръчки имаш и за колко пари ти дава 140 монети и иска да добавиш 40.

# 541
Да. Едно момче също имаше казус с една въдица. Търсеше варианти даже да си я вземе от склада на БоксНау, но му казаха, че не е възможно и такива пратки, които не се побират в кутия, директно ги връщат. Смятах, че след включване на БГ пощи и Експрес1 ще отпадне този проблем с големите пратки, но явно не.

# 542
Мисля, че от Тему не знаят, че в кутиите на Бокснау не се побират всички пратки. Както при нас има разбрал-недоразбрал, така и при тях.

# 543
Е, няма как. Трябва да знаят за размерите на кутиите. Звучи абсурдно в противен случай.

# 544
Ако знаеха, нямаше да пращат с Бокснау дълги пратки. С другите куриери не би трябвало да има проблем.

# 545
  • Асеновград
Ако знаеха, нямаше да пращат с Бокснау дълги пратки. С другите куриери не би трябвало да има проблем.
Поне два случая имаше в които потребители им сигнализираха за този проблем с размера на кутиите. Даже да не са знаели, им е сигнализирано. Доколкото си спомням бяха предложили да върнат сумата за въдицата.

# 546
Според мен проблема идва при изчисление на кг на пратката. Случаите до сега с Бокса са били за дълги, но леки пратки. Примерно не се сещам някой да се е оплакал, че са му изпратили куфар с БоксНау. Все са били с БГ пощи, Спиди или друг куриер, който доставя или има офиси. Та явно при въвеждане на кг и размери, някак си системата избира БоксНау, от което следва проблема. Не могат Тему ръчно да променят куриера.

# 547
  • Бургас
На мен три пъти ми връщаха пратка с едни профили, които не се побираха в бокс кутията. Изхабих много нерви да се разправям, връщаха ми парите ,но аз си исках поръчката. Накрая дадох адреса на познати в близко село ,където има само поща и я изпратиха там. Така си я получих.

# 548
  • Асеновград
Тежки и обемни пратки са ми пращали в кутия на Самдей, един багажник за покрива на автомобил. Така беше наврян ,че едва излезе, пакета се прокъса от дърпане, и триене оп кутията.  А тежеше поне десетина кг.

# 549
Мисля, че е крайно време, поне за България Тему да предлагат избор на куриер. Така и така на всеки търговец пише с кои куриери работи, нека да можем и ние да маркираме с кого предпочитаме. Така големите пратки ще си ги насочваме към Спиди или друг предпочитан куриер с офис, а и не само големите пратки.

# 550
Ами не е практично да се чете назад тема с хиляди отговори. Отгоре на темата има много въпроси и отговори но повечето са напълно безполезни. Проверих ги и не намерих нищо по моя въпрос. Може би вместо да се пишат там глупости от сорта “Какви са предимствата на приспособлението за боядисване на коса” може да се напишат конкретни важни неща засягащи финансовата част.
стр. 33,  "Mнение # 481
11 март 2025, 20:35 ч."
 https://www.bg-mamma.com/?topic=1748551.480#:~:text=M%D0%BD%D0%B … ,20%3A35%20%D1%87.

# 551
  • софия
Ами не е практично да се чете назад тема с хиляди отговори. Отгоре на темата има много въпроси и отговори но повечето са напълно безполезни. Проверих ги и не намерих нищо по моя въпрос. Може би вместо да се пишат там глупости от сорта “Какви са предимствата на приспособлението за боядисване на коса” може да се напишат конкретни важни неща засягащи финансовата част.
Това е "важна информация", генерирана от AI. Можете да се обърнете към модераторите и администраторите на форума. Идеята е тяхна.
Също така горе има лупа, което е практично:

Ако ползвате мобилна версия - това е личен избор и никой не е длъжен да го обслужва. Пълната версия върви и на телефон.

# 552
  • София
А, това със сигурност е за различни размери, благодаря. На мен основно за АА и ААА ми трябва де.
https://www.youtube.com/watch?v=POXg2mS-rCg
За желаещите с гаранция 10 Лв. вървяха.  Пускат ги в тематичните седмици когато са презареждаемите батерии. Плюс - собствено захранване. Минус не могат да тесват всики видове като киитайското. Има написано кои тестват в клипа.
Не питам за Лидл. Темата е за Тему.

# 553
🤣🤣🤣 То да сме само ние… Сигурна съм, че и в други държави имат този проблем. И също са им сигнализирали.
Опцията за избор на куриер при безплатна доставка също не е ок. Всички ще се насочат към Спиди и Еконт като най-стабилните и сигурни куриери. Прочетохте потребителя, който е говорил с РСЦ за какви обеми става въпрос. А, Спиди и Еконт не им е само Тему.
Решение на този проблем (според мен е), ако искаш да си избереш куриер - доплащаш 2/3/5 лв за доставка. Иначе - който ти се падне. Така например като знам, че съм поръчала въдица, ще доплатя още малко, за да ми е мирна главата. Или… идва лятото, Бокса е супер, но 40/48 часа взимане на пратката + още толкова да удължат пак е малко, ако си някъде на почивка. Ако си в България, ще я пренасочиш до близък бокс, обаче ако си в чужбина, трябва да ангажираш друг да ти взима пратката. И т.к. аз не обичам така, ще си доплатя за куриер, ако има опасност идването на пратката да съвпадне с почивката ми. То най-добре да не пазаруваш преди почивка, ама то ръцете ме сърбят 🤣

# 554
За мен боксноу е супер удобен и като локация и, че мога да взема пратка по всяко време на денонощието. След тях предпочитам Спиди и Еконт. Бг пощи са ми черни, с експреса още нямам опит. Не съм против и при поръчки над 25 лева примерно да имам правото на избор на куриер дори и срещу допълнително заплащане от 2-5 лева, че и 10 ще дам, ако трябва, на да съм спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт