Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 719
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 570
Имам предвид, например ако си от София - Люлин, даваш адреса на къщата срещу пощата в Банкя, без да познаваш някой конкретно там. В най-лошия случай, ще ти звънне куриер на Спиди и като му кажеш, че не си на адреса, ще я метне в офиса в Банкя.
Не знам на слуки говоря, но дали е някакъв изход за хора, които нямат познати по малки населени места.

Спиди са най-лесни, стига да се падне с тях. Изпращат предния ден имейл/смс, че ще имаш пратка и от линка в съобщението може да я пренасочиш веднъж безплатно. Само ще ти се удължи взимането - 2/3 дни. Ако си писала адрес в Банкя, няма проблем да дадеш офис на Спиди в Младост, например.

Не става с даване на адреса на офис на Спиди, всичко пробвах. От Тему ми отговаряха, че пратките се разпределят не според размера, а според теглото Ако не бях си сменила адреса само за конкретната поръчка, до безкрайност щях да поръчвам и да ми връщат поръчката.

Няма и как да стане с адрес на Спиди, защото Тему не го разчитат като такъв. За тях е най-обикновен адрес.

При мен си влизат, ако са били в количката преди да се активира новата оферта. Но, в момента имам само за 30%.

От няколко дни не дава. И аз правех така. Слагам в количката неща и после само нагласям цените да са малко над 100 лв.
И днес ми беше така. Не се е “оправило”. Но поръчах. Просто имах 140 лв кредити и да не вземат да ми спрат или променят офертата, изрових, каквото исках и поръчах по трудния начин.

# 571
При мен си влизат, ако са били в количката преди да се активира новата оферта. Но, в момента имам само за 30%.

И при мен така влизаха от есента насам  но от вчера вече няма опция. Сутринта пуснах поръчка като влизах/излизах от офертата и си ги търсех по име. Доста бавно става.

# 572
Аз днес пусках 80/100. Без проблем си добавих нещата от количката. Радвам се, че пак ми я вдигнаха, след като беше известно време 70/90

# 573
  • Асеновград

И при мен така влизаха от есента насам  но от вчера вече няма опция. Сутринта пуснах поръчка като влизах/излизах от офертата и си ги търсех по име. Доста бавно става.
А долу като се отвори пазарската чанта не си ли виждате какво има в количката? Би трябвало да се отваря и да дава нещата в нея.

# 574
Не, променено е. Нищо не се показва. Предни страници и други потребители го бяха писали. Ще видим дали ще се върне. Поне има лупа 😂

# 575
Не, не се отваря. Цъкам, цъкам, няма 😃 Лупа, има, да. Ще снимам утре.

# 576
При мен също не всички от количката отиват в чантата. Не знам на какъв принцип.

# 577
  • София
При мен също не всички от количката отиват в чантата. Не знам на какъв принцип.

Отиват, последно добавените 20. Ако имате няколко продукта от една обява влиза само един.

Отзиви за днешната поръчка:
Хареса ми този бански https://share.temu.com/kfidfhcxK6A
Двустенна бутилка, малкото отделение е за запарка https://share.temu.com/4Oe2Vmr5xKA
Дървени закачалки за пола/панталон https://share.temu.com/zmGAoEsWcEA
Фолиа за Великден Simple Smile https://share.temu.com/4kMotEyd3mA

# 578
Аз съм се спряла на този модел възглавница и мисля, че ще е удобна🤔
https://share.temu.com/VXSBN4V2X5A
Дано да съм сложила правилно линка 🤞
Аз купих такава, но на мен лично не ми е много удобна, защото спя настрани. Мъжът ми обаче много я харесва, но той спи по гръб и главата има добра упора по този начин.

# 579
  • Лутаща се
Аз пък имам само положителен опит с куриерите. Преди ми доставяха със Спиди. Бях се разбрала с момчето като не съм в къщи да пуска пакетите директно през оградата вътре на двора (има пътека). Вече не доставят със Спиди, а с Български пощи. Пощата е на 150 метра от нас. Жената, която работи там е изключително мила и любезна. Получавам SMS и телефонно обаждане, че имам пратка.
И пресен случай от днес. Този път доставчикът е Експрес уан. Момчето е звъняло вчера, но спях след нощна смяна, с изключен звук на телефона. За съжаление те не изпращат SMS, та не знаех, че ще имам доставка. Като видях пропуснатите звъннах и се уговорих с него да действа по описаният по-горе начин с пускане на пратката през оградата. Та днес........, отново след нощна и аз отново спя, но спокойна, че пратката ще ме чака като стана. Уви, това момче, горкото, пак звъняло! На пакета пише улицата ми, но не и номер, та не успяло да я донесе. Но отишло в пощата да разпитва коя съм и какъв е точния адрес. Пощаджийката се сетила и му предложила да остави пратката при нея. След това ми звъннала и тя. Та след като се наспах върнах обаждания и на двамата, благодарих и отидох по пощенския клон.
Как да не съм доволна? Това според мен е много старателно и добро обслужване!
PS: Ключов момент е, че живея на село. Само от 5 години, но разликата с града е огромна.

# 580
Здравейте. Едната ми пратка са я пуснали с express one. От 8.03 пише че седи в главен склад но нямам нито смс нито известие как и кога ще си получа пратката. Днес ще звъня на телефона. Да не вземат да я върнат. Срока за доставка е 14.03. Вие как си получавате пратките с тях? До адрес ли ги карат или от офис трябва да ги вземете?

# 581
  • софия
За да се ползват, боята трябва да е лепкава. Иначе става пълно мазало.
Личен опит от миналата година.

# 582
  • Ст.Загора
Здравейте. Едната ми пратка са я пуснали с express one. От 8.03 пише че седи в главен склад но нямам нито смс нито известие как и кога ще си получа пратката. Днес ще звъня на телефона. Да не вземат да я върнат. Срока за доставка е 14.03. Вие как си получавате пратките с тях? До адрес ли ги карат или от офис трябва да ги вземете?

Моите пратки с тях все още си отлежават на митница , от 7.03 са там . За мен това е най- ужасната куриерска фирма , имам чуство че никога няма да си получа пратките . Също не знам къде и как ги доставят .

# 583
zwezdi4ka14, трябва да получиш обаждане по телефона. Ако те притеснява нещо, търси ги ти. Имат партньорска мрежа, разгледай на страницата на Експрес Уан и си харесай място за доставка, ако не ти доставят до адрес. От Амазон чаках един месец доставка с тях, пълен абсурд. Така стана, защото пренасочих адреса, като посочих малко населено място. Откъде да знам, че няма да ми доставят там. Избрах си един EasyPay (партньор на Експрес Уан) и там вече ми доставиха пратката.

# 584
На мен са ми изпращали имейл, че имам пратка с тях, но получаването е тъмна Индия. Много ще ревем с тях…

Общи условия

Активация на акаунт