Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 707
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм на един ден от 20 лева обезщетение с тях. От 11.03 "пратката е в движение", каквото и да значи това. В тази връзка Тему, кога приема, че е изтекъл срокът на доставката - в 24:00 на посочената дата или в 17:30-18:00 според края на работното време на куриера?

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 07:50 от Mama Ru

# 586
Защо 20 лв.? Не са ли 10?
Моята вече е на митница, може да се размина с 10-те лв.

# 587
  • Ст.Загора
Дева, сигурно са две пратки , по 10 лв. на всяка и стават 20лв.

# 588
Да, две са

# 589
Моята се раздвижи!!! Йеее

# 590
  • Бургас
От няколко месеца  съм в играта, досега имам само три поръчки с връщане на кредит. Наскоро разбрах за офертата 100/80.Сега я чакам, но не идва. Цяла седмица ми дава 95/50 и карта за отстъпка. Има ли начин да разбера предишните ми поръчки с какъв  кредит са били? Дали изобщо съм получавала някога  100/80?Разгледах разписките  и на всички  малко над 70лв. са ми връщали около половината сума. Всъщност  никога не съм поръчвала за повече от 75лв.с връщане на кредит ,а останалите ми с карта са за  около-26-40лв.

# 591
  • Асеновград
От няколко месеца  съм в играта, досега имам само три поръчки с връщане на кредит. Наскоро разбрах за офертата 100/80.Сега я чакам, но не идва. Цяла седмица ми дава 95/50 и карта за отстъпка. Има ли начин да разбера предишните ми поръчки с какъв  кредит са били? Дали изобщо съм получавала някога  100/80?Разгледах разписките  и на всички  малко над 70лв. са ми връщали около половината сума. Всъщност  никога не съм поръчвала за повече от 75лв.с връщане на кредит ,а останалите ми с карта са за  около-26-40лв.
Виж като отвориш от някое съобщение за офертата, и ти дава изтекла, някъде горе можеше да се влезе и да се види колко пъти и за каква сума си ползвала. Но става само в приложението, на компютър не се отваря.

Ето от тук -  кликни на вижте подробности

Вътре излизат всички със сумите.

# 592
Аз съм на един ден от 20 лева обезщетение с тях. От 11.03 "пратката е в движение", каквото и да значи това. В тази връзка Тему, кога приема, че е изтекъл срокът на доставката - в 24:00 на посочената дата или в 17:30-18:00 според края на работното време на куриера?

Аз съм получавал кредит още сутринта като стана, в деня който е последен ден за доставка, и пратката е идвала изневиделица след няколко часа.

# 593
  • София
Mama Ru в последния ден за получаване на пратка към 17:00 заявих 10 лева, а Boxnow ми я достави към 22.00.

# 594
Mama Ru в последния ден за получаване на пратка към 17:00 заявих 10 лева, а Boxnow ми я достави към 22.00.
На мен в деня, в който изтичаше срока ми изпратиха съобщение за вземане от Бокса  след 23:00 часа, т.е. няколко минути преди полунощ. Не получих 10 лв.
Довечера ще дам отзиви за продукти от две поръчки, които ще взема днес.

# 595
Ами некоректно е от ваша страна, надявам се да го осъзнавате. Какво ще се промени ако си заявите прословутите 10лв на следващата сутрин, след като наистина последната възможна дата вече е минала? Имам чувството, че някои хора дебнете по всякакъв начин и най-малкия повод да си искате компенсации. А в случая-абсолютно неоснователно. Не стига, че условията за доставка са много добри, условия за връщане -перфектни, ами и се дебне минутата, за да се изкяри още някой лев. Ами извинявам се, ама е смешно и жалко.

# 596
  • София
Ами некоректно е от ваша страна, надявам се да го осъзнавате. Какво ще се промени ако си заявите прословутите 10лв на следващата сутрин, след като наистина последната възможна дата вече е минала? Имам чувството, че някои хора дебнете по всякакъв начин и най-малкия повод да си искате компенсации. А в случая-абсолютно неоснователно. Не стига, че условията за доставка са много добри, условия за връщане -перфектни, ами и се дебне минутата, за да се изкяри още някой лев. Ами извинявам се, ама е смешно и жалко.
Айде малко по спокойно с определенията. Благодаря, че ме нарекохте смешна и жалка. Може би трябваше да уточня, че това беше в началото на моето пазаруване в Тему и Boxnow бяха нови куриери за мен. Как да знам, че ще ми я доставят в 22.00.

# 597
  • София
Аз получих съобщение по вайбър  от Експрес-а, в което пишеше в кой номер техен партньор ми е пратката, линк за откриване този номер на какъв адрес се намира и номер на пратката и до кога е срока за получаване.

# 598
Колкото и странно да ви звучи, на мен ми се е налагало да ми трябва нещо от поръчката точно същия ден, за вечерта в 17 часа да кажем, а не в 22 часа, така че няма нищо некоректно, като искат Тему може да анулират кредита, така както и го дават. Пък в крайна сметка никой не ги кара да го дават насила. Щом ги дават, дават го.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 09:40 от All Seasons

# 599
  • Бургас
Върнах се назад от м. октомври-тогава за първи път поръчах. Отворих всичките съобщения ,където ми връщат кредит и навсякъде  ми излиза новата оферта 95/50 изтичаща утре. Установих ,че вече почти месец ми я пращат през  ден .Не знам в такъв случай дали някога ще получа 100/80.

Общи условия

Активация на акаунт