Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 290
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 720
Не знам защо трябва да мрънкат, че имат повече работа. Все едно ние сме виновни. Ами да си поискат увеличения на заплатите щом им е скочила работата. Това не е наш проблем.

# 721
Да, бе. Толкова работа имат в нашия клон, подозирам, че навсякъде е подобна картинката, че затвориха гишето за плащане на сметки. Ако не са пенсионерите, които си получават пенсиите при тях и си плащат там сметките и различните служби, които още по инерция ползват бг пощи за кореспонденция, колко ли пък писма и записи имат дневно?

# 722
Гишета за сметки ще има все по-малко. Хората онлайн плащат.
Но сега нали някакви магазини за хранителни стоки обмислят в Пощите, ще видим и това чудо какво ще е...

# 723
  • софия
Колкото видяхме държавни бензиностанции, толкова ще видим и магазини в пощите, но няма да видим как едни милиони ще изтекат в правилната посока.
Това е пълна тъпотия. Не сме планова, а пазарна икономика.

# 724
Вчера пуснах поръчка за 110лв, от който ще ми върнат кредит 80лв., като всеки ден в продължение на 7дена трябва да го изисквам. Въпросът ми е като ги събера тези 80лв, имам ли някакъв срок, в който трябва да го ползвам, или е както другите, когато реша? Благодаря Blush

# 725
Вчера пуснах поръчка за 110лв, от който ще ми върнат кредит 80лв., като всеки ден в продължение на 7дена трябва да го изисквам. Въпросът ми е като ги събера тези 80лв, имам ли някакъв срок, в който трябва да го ползвам, или е както другите, когато реша? Благодаря Blush
Не, няма срок. Пише го на сайта. Всичко пише за кредита.
https://www.temu.com/bg/support/c3/does-temu-credit-expire-f-57-s-193.html

# 726
За първи път поръчката ми ще дойде с български пощи досега е идвала с Speedy и на бокса Как се случват нещата с български пощи нещо и нямам доверие напоследък от Алито чакам пратки по три четири пет месеца.След като се озове пратката в пощите какво следва нататък -изпращат известиe, обаждат се,или ти я носят на адрес моля споделете

# 727
Изпращат известие от съответния клон по адреса, който си дала. Може да остане при тях до седмица, след което я връщат
 Взема се лично, на мен ми искат личната карта. Ако не можеш лично, може еднократно с пълномощно друг човек да я вземе, но се плаща някаква минимална такса. Най-лошо е работното време на някои клонове като в моя град - понеделник-петък от 8:00 до 16:30.

# 728
Имам една поръчка, която не мога да я проследя с кода, който е даден... Никаква информация не ми излиза.. някой може ли да съдейства? Утре й е последен срок ..

# 729
А, проверихте ли в сайта на Експрес1? Там е от 11.03. Звъннете да си я търсите, защото тия са скандални.

# 730
  • Асеновград
Имам една поръчка, която не мога да я проследя с кода, който е даден... Никаква информация не ми излиза.. някой може ли да съдейства? Утре й е последен срок ..

# 731
  • София
Ох, и аз чакам с тях светещото дърво. На сайта им пише, че от 03.03 пратката ми е в очакване, срокът за получаване е 11-21 март. Заради него пуснах поръчката и ще ме бъде много яд, ако стане нещо. Иначе другите две неща, които поръчах за пълнеж, вчера ги взех с Бокснау.

# 732
  • софия
Дава, че от 11. март е в главния ЛЦ на Експресуан. Не е разпределена към адрес. Предполагам, че ще я получите тази седмица.

Ако крайният срок за получаване е днес, поискайте си десетте лв.

# 733
Моята дойде, в пощата, пуснаха ми събота смс, но аз не съм в града. Е Тему час по час ме приканва да я взема. Ама пощата не е бокса, там трябва лично, в определен час, па не знам какво...ех Ами да пише ботчо, и да пише и да не пише ...

# 734
Може и да не е лично, става и с пълномощно което се пише там на момента, плаща се 60 ст.! такса, не знайно защо, аз не виждам разлика кой ще вземе пратката, още по големия парадокс е, че се плаща такса отделно за всяка пратка, нищо че са за един и същ човек и ги взимаш едновременно! 😂 Спиди и Еконт имат пин код в смса, така без проблем друг човек може да вземе пратката, ама тия са още на тефтери едва ли не, къде ти пин кодове да имат. 😀

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 13:37 от All Seasons

Общи условия

Активация на акаунт