Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 362
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 705
Ами то това с новите профили не може до безкрай -все пак при всяко ново начало на офертата трябва да стартираш със 100лв първоначално похарчени.

Идеята е, че като направиш връщане на продукт от тази поръчка платена с карта, ти връща пари пак в картата.
В определен момент  може да са ти върнали почти колкото първоначалната "вноска" и да си получила 5 - n брой поръчки за 0 ( или 5 - 20 лв).

Някои потребители практикуват така. За мен лично не е опция ( приемам го като измама), но който е решил да се възползва си има своите виждания.

За момент и аз си помислих да се възползвам, в профила на съпруга ми си вървят оферти 80/100, които той не ползва, амааа.... достатъчно изгодно пазарувам, съотношение цена - качество е ок, няма нужда да ставам алчна Yum.

Сега някой да не вземе да се обиди.

# 706
Аз скоро връщах рафт за микро вълнова.Ами не ми хареса качеството.Горната част беше от много мек материал и се огъваше.

# 707
Ами то това с новите профили не може до безкрай -все пак при всяко ново начало на офертата трябва да стартираш със 100лв първоначално похарчени.

Идеята е, че като направиш връщане на продукт от тази поръчка платена с карта, ти връща пари пак в картата.
В определен момент  може да са ти върнали почти колкото първоначалната "вноска" и да си получила 5 - n брой поръчки за 0 ( или 5 - 20 лв).

Някои потребители практикуват така. За мен лично не е опция ( приемам го като измама), но който е решил да се възползва си има своите виждания.

За момент и аз си помислих да се възползвам, в профила на съпруга ми си вървят оферти 80/100, които той не ползва, амааа.... достатъчно изгодно пазарувам, съотношение цена - качество е ок, няма нужда да ставам алчна Yum.

Сега някой да не вземе да се обиди.

Аз правя така. Не нарочно. Не го имам за измама, защото системата го позволява. Реално съм си върнала първоначалните 100 лв, обаче само 20 от тях в карта. Просто от първите 1-2 поръчки нямаше какво да върна, за да поискам това да стане в карта. А, само от тях бих имала такава опция, защото съм платила с карта. Всичко друго е с кредит и се връща пак като кредит. Връщам неща, които наистина на живо не са това, което съм очаквала. Просто не ми трябват. Дадох на майка ми някои неща, които ще й свършат работа, защото ми е неудобно за нещо да съм платила 20 лв за цяла поръчка, а като върна едно, което струва 50 лв, те да ми върнат толкова. И аз не хващам логиката им. Като тегля чертата, всичко до сега ми излиза напълно безплатно.

# 708
В твоя случай е малко по-различно. Въпросът беше относно нови акаунти и първоначална сума. Опитах се да обясня логиката, както аз я виждам Yum.

# 709
  • софия
Трябва да си човек без работа, за да правиш такива врътки. Нови акаунти, оферта, затваряне на пари...

# 710
Мисля да пусна поръчка, като заплатя с купон (богът ми възстанови), събран кредит и доплащане. При връщане на цялата поръчка (робот за прозорци и резервни кърпи като отделен артикул, но без робот за какво ще са ми) коя сума ще ми възстановят? Искам да знам евентуалните рискове, в случай, че има проблем с робота.

# 711
Не знам колко кърпи ще ми трябват за робота, затова поръчах още 12, той си има 4. Моите прозорци са големи и не мога да знам как ще върви работата и на колко време ще иска суха кърпа.
Ти защо ще го връщаш, Алис?

# 712
Мисля да пусна поръчка, като заплатя с купон (богът ми възстанови), събран кредит и доплащане. При връщане на цялата поръчка (робот за прозорци и резервни кърпи като отделен артикул, но без робот за какво ще са ми) коя сума ще ми възстановят? Искам да знам евентуалните рискове, в случай, че има проблем с робота.

На кредита и доплащането. Като кредита ще ти е в кредит, а доплащането с карта ще ти даде да избираш как искаш. Би трябвало да е така.

Трябва да си човек без работа, за да правиш такива врътки. Нови акаунти, оферта, затваряне на пари...

Със сигурност някои го правят, но не виждам смисъл. Защото в един момент ще си възстановиш платените пари с карта, ок. Но всичко друго е в кредити и колкото и да купуваш и да връщаш, то нямаш изгода от това. Трябва все нещо да задържиш. По-скоро някои, ако въртят търговия така. Схемаджии има всякакви.

# 713
Мога ли да платя поръчка с пари от картата си,  а не с наличните кредити в профила ми?

# 714
Малко отзиви -
Картина, принт с подрамка - отпечатана е на полиестер, тук по музеите продават принтове, които са на истинско платно и изглеждат по-добре. Освен това малко се е разтегнала, защото другите неща са я притискали. Но иначе е ок, може и да поръчам пак:
Скрит текст:

Два соларни фенера - хубави са, доволна съм за сега, чакам още един (различен):
Скрит текст:

# 715
Не знам колко кърпи ще ми трябват за робота, затова поръчах още 12, той си има 4. Моите прозорци са големи и не мога да знам как ще върви работата и на колко време ще иска суха кърпа.
Ти защо ще го връщаш, Алис?
Дева, още не съм поръчала, но да знам как се развиват нещата, когато се плаща с купон. И аз се спрях на 12 кърпи, благодаря ти.
VaniaK, благодаря за отговора.

# 716
Мога ли да платя поръчка с пари от картата си,  а не с наличните кредити в профила ми?

Да. Имаше, преди да финализираш поръчката меню, в което да избереш колко кредит да ползваш. В случая ще избереш 0 или колкото искаш.

# 717
  • Асеновград
Имаше поръчвали раници в темата.
Трябва ми раница да става за ръчен багаж за самолет и да е сравнително здрава.
Моля препоръчайте ми.
https://share.temu.com/FSXT7cZjtmA
https://share.temu.com/YdtwvvJFKlA
https://share.temu.com/C3QLyWT7XrA
Здрави са и добре изработени.
https://share.temu.com/AeTrDw9SjYA
И този модел са здрави, тествано вече цяла учебна година с натоварване над 20кг. всеки ден.

# 718
Аз също не съм доволна от БГ пощи.Не стига,че се сопнаха,ами обсъждаха,колко много им се е увеличила работата с това Тему.Не ми искаха лк,само име и ЕГН.
Веднъж поръчах  с 55/90-100,след това пак ми пуснаха и то през ден 80/100.На 13 поръчах и вчера изпратена с Бг пощи.
Исках да попитам,от къде разбирате,че пратката минава митница в Будапеща или Букурещ(къде беше)? От мойте пратки само две са отбелязани в Атина,на другите пише само митница .

# 719
  • Асеновград
Аз също не съм доволна от БГ пощи.Не стига,че се сопнаха,ами обсъждаха,колко много им се е увеличила работата с това Тему.Не ми искаха лк,само име и ЕГН.
Веднъж поръчах  с 55/90-100,след това пак ми пуснаха и то през ден 80/100.На 13 поръчах и вчера изпратена с Бг пощи.
Исках да попитам,от къде разбирате,че пратката минава митница в Будапеща или Букурещ(къде беше)? От мойте пратки само две са отбелязани в Атина,на другите пише само митница .
Където виждаш Атина, явно някои са направо тук. На тези тук не излиза нищо освен митница. На тези в Будапеща, пише BUD като на тези минали митница в Атина.

Общи условия

Активация на акаунт