Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 376
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 690
Аз имам 14 поръчки с връщане на кредит. 2 или 3 от тях са 75/97, а останалите са 80/100.
Връщала съм неща от 5 поръчки, пуснати с този кредит. Общата сума, възстановена за тях е около 200 лв като 20 лв от тях само са по карта. И не са ми спрели офертата. От края на Декември я ползвам. Това са грубо 75 дни, т.е. средно на 5 дни пускам поръчка. Опитвам се да хвана някаква логика на тези оферти и това, което намирам е да не спирате да я използвате. То как и да спра като постоянно имам събран кредит и като върна неща, ми връща цялата сума и заради това не ми се налага да доплащам вече.
Тези, при които е спряна офертата, колко дни са минали от последната поръчка?

# 691

Тези, при които е спряна офертата, колко дни са минали от последната поръчка?
3 дни

# 692
Тъпо значи 😃 Пак ми издиша логиката.

# 693
Здравейте,поръчвам,поръчвам, изобщо не съм я видяла тази оферта,за която говорите? Може ли да ме насочите накратко за какво става въпрос?

Да не би да е това?

# 694
  • София
Хич не се косете, вчера просто си направих нов профил, 80/100 пак е налична Simple Smile
Така спокойно си връщам и ползвам офертата. След месец пак от стария профил, точно ще пиша за колко време го връщат.

# 695
Аз по рядко вършам като са ми "безплатни" с кредит, не ми се занимава. но сега чакам дрехи и бански и може и да се наложи.

# 696
Ами то това с новите профили не може до безкрай -все пак при всяко ново начало на офертата трябва да стартираш със 100лв първоначално похарчени.

# 697
Здравейте,поръчвам,поръчвам, изобщо не съм я видяла тази оферта,за която говорите? Може ли да ме насочите накратко за какво става въпрос?

Да не би да е това?

Не е това. 80/100 е оферта, в която се закупува стока за минимум 100 лв. като 80 лв. от стойността на поръчката се връща като кредит за бъдещо пазаруване на части, които се заявяват всеки ден в продължение на седмица. За повече информация, върнете се назад в темата и четете, това се коментира през страница. Буквално. За да заявите кредит, напишете в търсачката на приложението claimcredit и прочетете правилата.

# 698

Да не би да е това?

Не е това. 80/100 е оферта, в която се закупува стока за минимум 100 лв. като 80 лв. от стойността на поръчката се връща като кредит за бъдещо пазаруване на части, които се заявяват всеки ден в продължение на седмица. За повече информация, върнете се назад в темата и четете, това се коментира през страница. Буквално. За да заявите кредит, напишете в търсачката на приложението claimcredit и прочетете правилата.

Да,аз го бях мярнала това,но си мислих,че е поредния маркетингов трик както веднъж пак бях поръчвала така,за да получа някакъв купон.😁
Благодаря, ще се възползвам!

# 699
  • София
Имаше поръчвали раници в темата.
Трябва ми раница да става за ръчен багаж за самолет и да е сравнително здрава.
Моля препоръчайте ми.

# 700
Русева, това е офертата и не е шега или въдичка.

# 701
Здрава, водоустойчива, красива раница. Отговаря на изискванията на Уиз:
https://share.temu.com/08KTHp9VITA

# 702
Колко кърпи ползвате при чистене на прозорците с робот? То е ясно, че зависи от броя на прозорците, но вероятно има някакъв ориентир.

# 703
  • София
Имаше поръчвали раници в темата.
Трябва ми раница да става за ръчен багаж за самолет и да е сравнително здрава.
Моля препоръчайте ми.
Аз загледах тази, предвид големия обем.
https://share.temu.com/rNxxbrrjZoA

# 704
Здравейте! Да похваля нещо от моята последна поръчка - https://share.temu.com/3dqBB1UpB6A
 - това е пуловер без ръкави, с много добро качество и точни размери.
И да попитам - дали някой е купувал рафт за микровълнова?

Общи условия

Активация на акаунт