Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 68 118
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 195

Наистина прекаляват фирмите.

Не виждам с кое прекаляват. Просто едните са реплика на другите. То се вижда, че са различни. Най-малко по подметката. Поръчайте едните и другите и ще видите къде е разликата.
Никаква реплика не са. Масово фирмите произвеждат в Китай. Виждам, че подметката е различна, дори на Тему ми харесва повече, горната част е идентична.

# 196
  • София
Търся всякаква украса за рожден ден с наситени цветове, плакати, с тема Стич. Ако знаете коректен продавач, ще съм благодарна да споделите линкове.

# 197
  • пустинята Гоби
И аз имам оферта 80/110, но когато не искам да поръчвам (демек нямам събран кредит), когато реша че искам и имам пари в портфейла, офертата е 70/98. Реално втория вариат ми е по-изгоден, защото доплащам дребна сума.

# 198
  • Варна
Като поръчвате памучни чаршафи, един размер по-голям ли поръчвате, свиват ли се и в коя посока или не е ясно?
Аз поръчвам точния размер на матрака и се опъват перфектно. Нищо нямам свито до сега, но не ползвам сушилня. Прала съм ги по 5-6 пъти поне.

# 199

Не виждам с кое прекаляват. Просто едните са реплика на другите. То се вижда, че са различни. Най-малко по подметката. Поръчайте едните и другите и ще видите къде е разликата.
Никаква реплика не са. Масово фирмите произвеждат в Китай. Виждам, че подметката е различна, дори на Тему ми харесва повече, горната част е идентична.

Ами то не е само подметката. Езика, връзките. От Космос се вижда, че са различни. Ясно ми е, че почти всички марки произвеждат в Китай, обаче има разлика от продукт на марка Х и продукт без марка. Поръчайте си вторите и дайте мнение.

# 200
В случая сигурно наистина има разлика в качеството, но вчера гледах моите соларни фенери в Емаг за по 50 лв, а аз ги поръчах за по около 10. С купон, естествено, но и пълната им цена е далече от 50.

# 201
Емаг е платформа за търговци. Всеки може да купи нещо и да си плесне всякаква цена. Както и съм виждала вече много да го правят. Купуват дрехи и аксесоари от Тему и Шеин и продават двойно и тройно. Става въпрос за едни и същи неща. Обаче в случая са различни. Най-малкото първите обувки си имат бранд.

# 202

Ами то не е само подметката. Езика, връзките. От Космос се вижда, че са различни. Ясно ми е, че почти всички марки произвеждат в Китай, обаче има разлика от продукт на марка Х и продукт без марка. Поръчайте си вторите и дайте мнение.
Добре, че сте Вие да ме научите на марки и качество. И къде и за какво да си харча парите.

# 203
Аз не съм тръгнала да Ви уча и да давам наклон какво да купувате, но наистина ли не виждате разликата? На каталожни снимки е очебийно, представям си на живо.

# 204
Имам много странен казус, който не успях да разреша нито с BOX NOW, нито с Тему. В приложението на куриера имам генерирана една чакаща пратка, но товарителницата не отговаря на никоя от поръчките ми в сайта. Първо помолих куриерите да направят проверка, но казаха да говоря с Тему. Писах си и с бота, и с агент, но за съжаление не ме разбраха. Предполагам, че е някаква грешка, но на друг случвало ли се е подобно нещо? Все пак, за да се появи товарителница на мое име, някой трябва да е направил поръчка...

# 205
  • Асеновград
Имам много странен казус, който не успях да разреша нито с BOX NOW, нито с Тему. В приложението на куриера имам генерирана една чакаща пратка, но товарителницата не отговаря на никоя от поръчките ми в сайта. Първо помолих куриерите да направят проверка, но казаха да говоря с Тему. Писах си и с бота, и с агент, но за съжаление не ме разбраха. Предполагам, че е някаква грешка, но на друг случвало ли се е подобно нещо? Все пак, за да се появи товарителница на мое име, някой трябва да е направил поръчка...
Виж първо да не е номера на някоя разделена пратка.
Има моменти когато имам 6-7 поръчки и ако са разделяли и обединявали, става мазало.
На пратката в приложението не пише ли от къде е, да не би да не е Тему?

# 206
Аз не съм тръгнала да Ви уча и да давам наклон какво да купувате, но наистина ли не виждате разликата? На каталожни снимки е очебийно, представям си на живо.
Колко мислите, че струват едни връзки за обувки? И с какво по-различни са тези на марковите обувки? Не ми се търси да Ви покажа различни марки с еднаква горна част и малка разлика в подметките. Което показва, че или големите фирми купуват едни и същи готови части и сглобяват, или шият на едно и също място.

# 207
Най-вероятно е първото. Предполагам, че има една фирма, която произвежда горната част на обувките, други фирми ги купуват и слагат подметки, произведени от трети, четвърти и т.н. фирми.
Аз също виждам разлика не само в подметките, но и в начина на свързване – по-скъпите са шити, по-евтините – лепени.
Иначе отдавна се знае, че един и същ завод произвежда неща, на които слага различни брандове. Например домакинска техника. Ако има разлика, то е главно в качеството. Брандираните са по-здрави, останалите – както дойде.

# 208
  • пустинята Гоби
Веднъж си купих реплика на маратонки от Алито, скапаха се за отрицателно време. На вид изглеждаха доста добре, ама дотам. Аз лично виждам голяма разлика между евтини и скъпи обувки, хич не вярвам, че в Темуто продават от вторите, ама на цена на производител. Иначе от показаните обуща тези на Тему изглеждат по-добре, но много ме съмнява, че на живо ще са същите и че ще са здрави.

# 209
Не са само връзките. Цялото излъчване на обувката е различно. Показаното от Вас е реплика. Не ми се обяснява какво значи това. Оставям още един пример за реплика.

Имам втората чанта. Изглежда компромисно сравнявайки първата. За съжаление не съм виждала първата на живо, защото бранда не предлага в Европа, но си личи от снимки и клипчета. Това, че едно нещо на пръв поглед изглежда едно и също, не означава, че Е. И това се нарича реплика. Убедена съм, че и в качеството ще има един Космос разлика.

Общи условия

Активация на акаунт