Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 68 062
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте ,да ви попитам дали е изгодна тази оферта.?

# 226
  • София
Ако нямате 80/100, може и да ви дадат хубав купон, аз лично ги подминавам.

Ново двеста от профила от който връщам усилено преди малко ми дадоха 80/100, а на другия в който нямам върнат нито един артикул от тази оферта 55/89. Колкото - толкова Simple Smile
Засилвам връщане и по втория профил Mr. Green

# 227
Когато си правите втори профил всички ли данни трябва да са различни

# 228
  • София

Не, само телефона и имейла, поне за първата поръчка, след това си смених телефона на основния.

# 229
Здравейте ,да ви попитам дали е изгодна тази оферта.?
Зависи какви купони са сложили в кутията/ пакета.

# 230
Имам много странен казус, който не успях да разреша нито с BOX NOW, нито с Тему. В приложението на куриера имам генерирана една чакаща пратка, но товарителницата не отговаря на никоя от поръчките ми в сайта. Първо помолих куриерите да направят проверка, но казаха да говоря с Тему. Писах си и с бота, и с агент, но за съжаление не ме разбраха. Предполагам, че е някаква грешка, но на друг случвало ли се е подобно нещо? Все пак, за да се появи товарителница на мое име, някой трябва да е направил поръчка...
Виж първо да не е номера на някоя разделена пратка.
Има моменти когато имам 6-7 поръчки и ако са разделяли и обединявали, става мазало.
На пратката в приложението не пише ли от къде е, да не би да не е Тему?
Много внимателно проверих номера на на всяка пратка от Тему, но нямам такава. А и доста време мина, сега най-старата пратка, която очаквам, е направена на 18.02, а тази е от 28.01. Засега това не е проблем, защото нямам липсваща пратка, притеснява ме това, че е направена поръчка с моите данни, защото няма как иначе в Бокса да получат тази информация за очаквана пратка. Ето този скрийншот им изпратих в чата на Тему, като те не разбраха какъв точно е проблемът, но поне ще има дигитална следа, че съм се опитала да разбера какво става Simple Smile

# 231
Моята пратка още чака самолет?! От 24.02. От днес до 18 е срока за получаване. Как ще дойде, не ми е много ясно. Не бързам.
DreamVarna, горе има една удивителна, като цъкнеш на нея, виждаш купоните. Зависи какво ще купуваш, има изгодни.

# 232
И аз имам една с краен срок 18 , а тя едва днес е кацнала на летището.

# 233
  • Асеновград
Аз имам с до 11.02 краен срок, някъде в транзит е. Съпорта ми отговори ,че е в контакт с куриера и опитва да я забърза. Но тя реално още не е стигнала до куриера.
https://share.temu.com/iAi7HVfm8HA тези мъжки ризи са страхотни, памучен кенар, няма да искат гладене и ще държат хладно в топлите дни.
Поръчах магнитни поставки за кухнята, дано са добри

С връщане на кредит цената става супер.

# 234

Имам 5-6 профила, само имейла е различен естествено, но всичко друго включително и телефонния номер си ми е един и същ, поръчвал съм от всички профили, всичко си е наред. Единствено иска регистрацията да е от различно устройство за да се ползва отстъпка за първа поръчка.

# 235
Да ,засича IP-то и трябва да е от ново устройство или да се трият бисквитките.Иначе няма намаление за първа поръчка.

# 236
Какво е намалението за първа поръчка?

# 237
Аз имам пратка, която вече пети ден е в куриер .Дано ми я доставят някога 😃

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 18:51 от Еличка 123

# 238
Направих поръчка 80/100 на едно огледало за баня, обаче в последствие се усетих, че не е правилният размер (добавях много в кошницата и го обърках). Канселирах поръчката, без да се замисля, първият ми кредит за деня е усвоен (1,60), на останалите пише „revoced ” (отменен).
Ще ми спрат ли сега офертата, имаше потребителка със същия казус, но не разбрах спряха ли й я?

# 239
  • Пловдив
Аз бях така, да спряха ми офертата.
Направих си друг профил и сега там имам същата оферта. А събрания кредит изхарчих и с купон.

Общи условия

Активация на акаунт