Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 68 035
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 255
  • Асеновград
Няма такова нещо. Пратката не се води доставена докато реално не я получиш. Не знам каква е тази система “за пред Тему”. Или е доставена, или не. А, то реално като сам искаш пренасочване, Тему какво са виновни, че ти искаш да я пренасочиш, или Бокса са я засили в неудобна локация? Реално пратката е пристигнала до точка за взимане и не мисля, че трябва да ни компенсират за това. Само БГ пощи могат да пишат доставени пратки, за да си е отметнал човечеца работата 🤣🤣🤣🤣 (нали имаше такъв случай).
Следете си какво Ви изписва на сайта на Тему след като пренасочите.  Вече няколко пъти , ми изписва непотърсена, и с връщане към доставчика като пренасоча. Звънях на Бокса отговора беше, написания от мен.
В момента в който пренасочите от една кутия в друга при заредена пратка Ви анулират кода за отваряне, съответно , информацията се обновява на сайта на Тему за проследяване като отказана.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:48 от Panayotu

# 256
Днес пренасочих пратка и сега виждам какъв е статуса. По принцип не ме вълнува честно казано. Важното е да стигне. Сега имам статус: “В процес на доставяне: срокът на валидност на пратката е изтекъл и тя ще бъде върната на подателя”. Няма как “за пред Тему” да пишат доставена. Ако после не я вземеш и се върне към Тему, ще сменят статуса ли? Върнах назад. Като съм пренасочвала пак е имало такъв статус. След него има: пратката се намира в един от нашите складове.

# 257
  • Асеновград
Днес пренасочих пратка и сега виждам какъв е статуса. По принцип не ме вълнува честно казано. Важното е да стигне. Сега имам статус: “В процес на доставяне: срокът на валидност на пратката е изтекъл и тя ще бъде върната на подателя”. Няма как “за пред Тему” да пишат доставена. Ако после не я вземеш и се върне към Тему, ще сменят статуса ли? Върнах назад. Като съм пренасочвала пак е имало такъв статус. След него има: пратката се намира в един от нашите складове.
Преди и аз не съм гледала, но с последните пренасочвания го забелязах.
И си остава така, не ми промени на доставена. То се вижда от скрийна.
Но като съм си я взела повече не се и замислих.

# 258
На стари, които съм пренасочвала пише накрая доставена. Там след всичките статуси по движението, следва:
-пратката се намира в един от нашите складове
-пратката е стигнала крайната си дестинация и чака да бъде взета
-срока е изтекъл и ще бъде върната
И после пак отново: в склад-чака да бъде взета-доставена.
Ти на кой от тия статуси викаш, че е за пред Тему.

# 259
  • Асеновград
На стари, които съм пренасочвала пише накрая доставена. Там след всичките статуси по движението, следва:
-пратката се намира в един от нашите складове
-пратката е стигнала крайната си дестинация и чака да бъде взета
-срока е изтекъл и ще бъде върната
И после пак отново: в склад-чака да бъде взета-доставена.
Ти на кой от тия статуси викаш, че е за пред Тему.
При мен статуса след този не е променян. Но понеже рядко пренасочвам, първия път като въдях,че ще я връщат ми се изправи косата, и звънях на оператор.
Операторката така се изрази,че пренасочването от кутия в кутия си било тяхно вътрешно. Тоест не са си свършили както трябва работата. На въпроса защо в Тему статуса е такъв, ми отговори, че защото били отбелязвали доставено. Пък пише връщане, иди ги разбери.

# 260
Никаква логика. Тя сигурно и тази служителка не знае какво се случва 😃

# 261
  • София
https://share.temu.com/DkJXl9tsvOA
Някой може ли да ми обясни как се инсталира приложението на тези слушалки и как действат. Опитах да го инсталирам, но ми пише, че се заплаща.

# 262
  • Асеновград
Бях поръчала подобни, при сканиране не ставаше, някъде вътре в упътването има посочено от къде да се изтегли. Тръгнаха но ги върнах не ги одобрих. По късно ще попитам младежа той ги здвояваше.

# 263
Поръчах този лак но незнам дали се използва лампа за него.

# 264
То пише.

# 265
  • София
Бях поръчала подобни, при сканиране не ставаше, някъде вътре в упътването има посочено от къде да се изтегли. Тръгнаха но ги върнах не ги одобрих. По късно ще попитам младежа той ги здвояваше.
Те се сдвоиха и проработиха, но като теглих приложението за превод се изписа някакъв фрии срок след което трябва да се плаща за да го ползваш. Затова питам има ли хакнато и някой успял ли е да ги подкара без плащане всеки месец.

# 266
Аз имам пратка, която вече пети ден е в куриер .Дани ми я доставят някога 😃
С кой куриер е?
Експрес уан

# 267
Скрит текст:
Аз имам пратка, която вече пети ден е в куриер .Дани ми я доставят някога 😃
С кой куриер е?
Експрес уан
Аз днес звънях на експрес уан за зависнала при тях моя пратка. Момичето ми обясни, че е изпратена към пункта, но “сигурно още е в кашоните” и заради това не е отбелязана като очакваща взимане.

# 268
  • Асеновград
Те се сдвоиха и проработиха, но като теглих приложението за превод се изписа някакъв фрии срок след което трябва да се плаща за да го ползваш. Затова питам има ли хакнато и някой успял ли е да ги подкара без плащане всеки месец.
LaughingLaughingLaughing На въпроса ми към младежа , платено ли е било на нашите получих следния отговор : Да бе да ще им плащам, щом искат плащане да ги връща LaughingLaughingLaughing
Тествай превода, може твоя модел да е по добре. На мен принципно ми бяха за глезотия и бързо ги пратих на обратно.

# 269
Много време не бях поръчвала , поръчах наскоро неща, които ми трябват за утре, но няма да дойдат.
Все още безплатно ли е връщането и как става с Експрес Уан?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 06:41 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт